Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα που να παιζει τα Blue Ray στο pc επιδη κατευαζω ταινιες blueRay και δεν θα ηθελα τοσα gb να πηγενουν χαμενα ... :P

Δημοσ.
Για σας παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα που να παιζει τα Blue Ray στο pc επιδη κατευαζω ταινιες blueRay και δεν θα ηθελα τοσα gb να πηγενουν χαμενα ... :P

Τι ταινίες που κατεβάζεις τι κατάληξη έχουν? Αν έχουν Mkv τότε θα κατεβάσεις το Vlc player.

Δημοσ.

Για να μην ανοιγο κιαλο θεμα για να το καψω σε dvd (8,5) θελω καποιο διαφορετικο προγραμμα η το κανω και με το nero?

βασικα με το convertxtodvd γιατι πρπει να βαλω και τα subs γινετε?

Δημοσ.

Το ConvertX θα σου το κάνει DVD 720χ576 μάξιμουμ,θα χάσεις πάρα πολύ ποιότητα.

Το nero δεν ξέρω τι κάνει,έχω χρόνια να ασχοληθώ μαζί του.

Δημοσ.

αρα εχουμαι προβλημα εγω θελω ενα προγραμμα σαν το converXtoDvd γιατι πρπει να ενσοματοσο και subs ...

Δημοσ.

Εγώ πάντως κάπου σε έχασα.

Πρώτα είπες για blue ray, μετά είπες ότι θέλεις να το κάψεις σε dvd 8.5 gb και τώρα ξαναλές για blue ray.

Και εδώ χρειάζονται επεξηγήσεις.

α) Όταν λες ότι κατεβάζεις blue ray αναφέρεσαι σε mkv αρχεία bdrip, σε full bd σε μορφή iso ή σε αρχεία m2ts; Αναφέρθηκες σε μέγεθος 8.5gb και θεωρώ ότι αναφέρεσαι σε mkv 1080p, γιατί τα άλλα δύο ξεπερνάνε τα 12GB και φτάνουν μέχρι και πάνω από 30.

Εξ άλλου, για να κάψεις ένα bd θέλεις και bd recorder και δεν αναφέρεις αν έχεις κάτι τέτοιο. Μόνο για το ConvertxtoDVD είπες το οποίο γράφει μόνο dvd.

β) Την ενσωμάτωση γιατί την θέλεις; Τουλάχιστον στα mkv, όλα τα media player προγράμματα που παίζουν mkv αναγνωρίζουν κανονικά τους εξωτερικούς υπότιτλους ή με την εγκατάσταση του vobsub τους αναγνωρίζουν και τα προγράμματα που δεν υποστηρίζουν εν γένει srt υπότιτλους.

Αν θέλεις σώνει και καλά να είναι μέσα στο mkv μπορείς να το κάνεις εύκολα και γρήγορα με το mkv toolnix. Φορτώνεις το mkv και τους υπότιτλους και σώζεις σε mkv πάλι. Σε 2-3 λεπτά είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Εγώ πάντως κάπου σε έχασα.

Πρώτα είπες για blue ray, μετά είπες ότι θέλεις να το κάψεις σε dvd 8.5 gb και τώρα ξαναλές για blue ray.

Και εδώ χρειάζονται επεξηγήσεις.

α) Όταν λες ότι κατεβάζεις blue ray αναφέρεσαι σε mkv αρχεία bdrip, σε full bd σε μορφή iso ή σε αρχεία m2ts; Αναφέρθηκες σε μέγεθος 8.5gb και θεωρώ ότι αναφέρεσαι σε mkv 1080p, γιατί τα άλλα δύο ξεπερνάνε τα 12GB και φτάνουν μέχρι και πάνω από 30.

Εξ άλλου, για να κάψεις ένα bd θέλεις και bd recorder και δεν αναφέρεις αν έχεις κάτι τέτοιο. Μόνο για το ConvertxtoDVD είπες το οποίο γράφει μόνο dvd.

β) Την ενσωμάτωση γιατί την θέλεις; Τουλάχιστον στα mkv, όλα τα media player προγράμματα που παίζουν mkv αναγνωρίζουν κανονικά τους εξωτερικούς υπότιτλους ή με την εγκατάσταση του vobsub τους αναγνωρίζουν και τα προγράμματα που δεν υποστηρίζουν εν γένει srt υπότιτλους.

Αν θέλεις σώνει και καλά να είναι μέσα στο mkv μπορείς να το κάνεις εύκολα και γρήγορα με το mkv toolnix. Φορτώνεις το mkv και τους υπότιτλους και σώζεις σε mkv πάλι. Σε 2-3 λεπτά είσαι έτοιμος.

α/αρχεια mkv ειναι αλλα το αρχειο ειναι περιπου 6 gb αρα θα πηγενουμαι σε 8.5 dvd ειμαι λαθος σε αυτο ?

β/την ενσωματοση την θελω για να βλεπω τα subs στο dvd αν γινετε και με αλλο τροπο sorry δεν το ηξερα :P

Δημοσ.

α/αρχεια mkv ειναι αλλα το αρχειο ειναι περιπου 6 gb αρα θα πηγενουμαι σε 8.5 dvd ειμαι λαθος σε αυτο ?

β/την ενσωματοση την θελω για να βλεπω τα subs στο dvd αν γινετε και με αλλο τροπο sorry δεν το ηξερα :P

Δεν μας λες μια το τι παίζει (αυτό) το (ρημάδι το) dvd σου να σε συμβουλέψουμε σωστά;;

Γιατί τώρα μια έτσι μια γιουβέτσι είμαστε.

Αν παίζει mkv γράψε το σαν mkv όπως είπε και ο micos περνώντας τον υπότιτλο με το mkvtoolnix αν παίζει μόνο dvd τζάμπα μιλάμε κάνε το με το ConvertX σε απλό 4,5 DVD.

Δημοσ.

Το νοίκιασες σε dvd φαντάζομαι, έτσι; Μπορούσες να μετατρέψεις το mkv με το convertx.

Αν θέλεις να απολαμβάνεις τα mkv χωρίς συμβιβασμούς, σκέψου την περίπτωση να αγοράσεις ένα hd media player όπως π.χ. το wdtv live και να κουμπώνεις πάνω στικάκια και εξωτερικούς δίσκους και να μην σε απασχολούν μετατροπές, υπότιτλοι και άλλα τέτοια κουλά.

Αν έχει στην περιοχή σου digea και σκέφτεσαι να πάρεις mpeg4 αποκωδικοποιητή δες για κάποιον που να έχει usb θύρα και να παίζει mkv αρχεία.

Από εκεί και πέρα, το dvd σου δεν υπάρχει περίπτωση να αναγνωρίζει αρχεία mkv όπως και αν του τα έδινες, πρέπει να τα μετατρέψεις πρώτα σε dvd.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...