LRoi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω πολλά προβλήματα με τη συγκεκριμένη π@παριά. Τη μία χάνει τη σειρά των καναλιών (έκανα το firmware update που έχει η σελίδα του Πλαισίου πριν λίγο, αλλά δεν ξέρω αν διορθώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα), κάνει μισή ώρα να αλλάξει κανάλι, το τηλεκοντρόλ του έχει εμβέλεια κλανιάς, σε κατάσταση αναμονής κάνει έναν υπόκωφο θόρυβο και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι αν κουνηθεί έστω και λίγο το HDMI καλώδιο, χάνει σήμα και αρχίζει τα πιξελιάσματα και τις γνωστές π@παριές του. Το αγόρασα 21 Ιουλίου, αν θυμάμαι καλά, όταν κόπηκε η αναλογική μετάδοση. Όλα μπορώ να τα ανεχτώ, αλλά αυτό με το HDMI πραγματικά με βγάζει από τα ρούχα μου. Αν αγοράσω άλλο καλώδιο, παίζει να διορθωθεί το πρόβλημα? Τέλος, αν τους το πάω στο Πλαίσιο θα μου τον αλλάξουν? Δεν θυμάμαι και που έχω καταχωνιάσει την απόδειξη και δεν ξέρω πόσο εύκολο θα είναι να τον πάρουν πίσω... PS Μόλις συνέβη και το απίστευτο. Διαπίστωσα ότι όταν ενεργοποιώ το κλιματιστικό, χαλάει το Mega και ο ΣΚΑΪ (πιξελάρισμα στο full) και μόλις το απενεργοποιώ επανέρχεται η εικόνα κρύσταλλο ενώ όλα τα άλλα κανάλια παραμένουν ανεπηρέαστα όπως και νά' χει. Τι σκ@τά συμβαίνει, δεν πάμε καθόλου καλά... Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2013 από LRoi
androu Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 με τον sd-100 έχω πρόβλημα δεν ανταποκρίνεται ούτε στα κουμπιά ούτε στο τηλεκοντρόλ. Παραμένει σε μια οθόνη που λέει αναζήτηση. Τον έβγαλα απο το ρεύμα κάνει boot αλλά τίποτα μετά. Καμία ιδέα ;
geodimis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 με τον sd-100 έχω πρόβλημα δεν ανταποκρίνεται ούτε στα κουμπιά ούτε στο τηλεκοντρόλ. Παραμένει σε μια οθόνη που λέει αναζήτηση. Τον έβγαλα απο το ρεύμα κάνει boot αλλά τίποτα μετά. Καμία ιδέα ; Έχω το ίδιο προβλημα απο προχτές. Ξεκινούσε έκανε αναζητηση και πριν τελειώσει κάνει reboot! Πέρασα το img απο το site και το μόνο που κατάφερα ειναι να ολοκληρώνει την αναζητηση, να μην κάνει reboot αλλα να μην βρίσκει ΚΑΝΈΝΑ κανάλι ουτε τηλεοπτικό ουτε ραδιοφωνικό!!δυστυζς έχει περάσει ο ένας χρόνος απο την ημερομηνία αγοράς...παω για καινούργιο;
androu Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ναι δυστυχώς, ρώτα τους όμως στο πλαίσιο μήπως έχουν καμμιά λύση! Εμένα τον αλλάξανε, περιμένανε άλλα 7 άτομα στην ουρά για το ίδιο θέμα.
geodimis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ναι δυστυχώς, ρώτα τους όμως στο πλαίσιο μήπως έχουν καμμιά λύση! Εμένα τον αλλάξανε, περιμένανε άλλα 7 άτομα στην ουρά για το ίδιο θέμα. Στον αλλάξανε αν κι εκτός εγγύησης;
kostas_dr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 περιμένανε άλλα 7 άτομα στην ουρά για το ίδιο θέμα. Απ' ότι καταλαβαίνω, φοβερή επιτυχία το συγκεκριμένο μοντέλο!
pazzo80 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 γεια σε ολους..παιδια εχω ολα τα παραπανω προβληματα που περιγραφετε με τον συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη... βεβαια δεν εχω κανει ποτε αναβαθμιση εκτος της τελευταιας 15-05, αλλα συνεχιζει να μου κολλαει να μην πιανει καναλια κτλ..αυτη τη στιγμη εχω μονο 3 καναλια... μπορει καποιος να μου στειλει ολες τις προηγουμενες απαραιτητες αναβαθμίσεις μήπως και λυθει το πρόβλημα?ευχαριστω ,το email μου ειναι [email protected]
graphist83 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Κολλάει η δεν πιάνει πολλά κανάλια. Και οταν κολλάει, ειναι στα μενού η κολλάνε απλα τα κανάλια? (μωσαϊκό, περίεργα χρώματα, κόλλημα στο ηχο κτλ) Για δώσε μας απο τα μενου στο τομεα χειρ συντονισμός τα ποσοστά ισχύος και ποιότητας σήματος. Οχ στην συχν 46 η 47.
pazzo80 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 δεν πιανει πολλα καναλια και σε αυτα που πιανει, τα βασικα δηλαδη, μετα απο λιγο κολλαει η εικονα- μωσαικο σαν να εχεισ πατησει παυση αλλα με μωσαικο....τα ποσοστα κυμαινονται στην ισχυ σηματοσ γυρω στο 40% και ποιοτητα 92%.. η υπολοιπη πολυκατοικια όμωσ δεν εχει προβλημα...ουτε εχει πειραχθει η κεραια... ευχαριστω συγγνωμη εκτοσ 46-47 0%
graphist83 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Αρα λοιπόν δεν εχει πρόβλημα ο δεκτής αλλα το σήμα σου. Μήπως είσαι απο του άτυχους που μένουν στον τελευταίο όροφο? Γενικα οι ενδείξεις δείχνουν οτι εχεις χαμηλή ισχύ. Που μπορει να οφείλεται σε πολλά. Το οτι δεν πιάνεις καθόλου 46 και 47 με προβληματίζει. Για ποια περιοχή μιλάμε και σε ποιο κεντρο σημαδεύει η κεραία?
pazzo80 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2014 χαλανδρι μενω στον δευτερο οροφο... υμτο η κεραια... τωρα το επαθε και ο δευτερος αποκωδικοποιητης ιδιο μοντελο... οι προηγουμενεσ αναβαθμησεις θα με σωσουν?
graphist83 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Κατά 95% θεμα σήματος ειναι. Κατι τρέχει με το δίκτυο σου. Κανε μέτρηση με κάποιο άλλο δέκτη δανεικό (εφόσον δεν εχεις πεδιομετρο) και θα το διαπιστώσεις.
pazzo80 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2014 kαι τι πρεπει να κανω δηλαδη για να φτιαξει? υπαρχει λυση? ευχαριστω για τη βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα