RPDrummer Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Έχει φάση το στυλ του. Ξίνει τα @@ με το πιστόλι και τέτοια χαχα. Αλλά, ναι η φωνή είναι όλα τα λεφτά. Βέβαια, το βαριέμαι όταν παίζω πάνω από μία ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Χαχα! Εχει πλακα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ok, είμαι σε ένα σημείο που απλά... shit just got crazy. Only in a Deadpool game folks! Btw, healing factor FX όπως στο X-Men Origins: Wolverine ε; http://img836.imageshack.us/img836/1046/udbz.png http://img7.imageshack.us/img7/2875/9eiv.png http://img837.imageshack.us/img837/3250/0pp2.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexenlord Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ghost, επειδη το γουλβεριν το ειχα κατευχαριστηθει, μαλιστα ειχα την εκδοση εξωκλουβι, πες μου λεει κατι αυτο??Ειναι καλυτερο ή χειροτερο? Διαβασα στα ριβιουζ εχει θεματα με το χειρισμο και ειναι επαναλαμβανομενο (και το γουλφ ηταν αλλα δεν βαριομουν να σφαζω και να κοβω). Για πες μαν, για καλοκαιρινο slash em up να το χτυπησω ή να περιμενω τιμη 4.99Εουρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Εγώ θα περίμενα.Αστείο είναι, πλάκα έχει, αλλά είναι η τρέλα του που σε κρατάει. Btw, sound effects από Fall of Cybertron (High Moon επίσης), headshot (ακούγεται μεταλικός ήχος) και όταν τελειώνουν οι σφαίρες κάνει το ίδιο εφέ. Μπορεί να τα άφησαν επίτηδες γιατί... Deadpool. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Το τερμάτισα. Mε κούρασε στο τέλος που μπορούσα να ψοφάω εύκολα αν δεν πρόσεχα (normal difficulty).Κατά τ'άλλα... I think it's the game Deadpool deserves. Why not get a sequel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 διάρκεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 διάρκεια; Χμ... έπαιζα από τις 19:30. Έκανα και μικρά διαλειμματάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 απίστευτο. εγώ το διασκεδάζω πολυ. τρομερές ατάκες. Παιζω πίνωντας spicy double ceasar, με μεζέ και φορώντας deadpool Tshirt απαραιτήτως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Το ξεκίνησα κι εγώ, έχει τρελό γέλιο! Αφασία τελείως ο τύπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 να διαβάσετε και τα κομικ. να ξεκινήσετε από το agent x που έκανε το ντεμπούτο του. εκεί να δείτε ΧΑΖΑΜΑΡΑ στο μυαλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Είχα διαβάσει μια από τις σειρές του που είχε πολύ τον Cable μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Έχει φάση αυτό.. Καλό παιχνίδι με το κλασικό ορισμό δεν είναι, αλλά είναι τόσο αλλοπρόσαλλο που τελικά μου αρέσει Θα το τερματίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 κυρίως είναι για τους φαν του χαρακτήρα από το κομικ. Το παιχνίδι είναι ΤΟΣΟ "οτι να 'ναι όσο και το κομικ Και εκεί που περπατούσα ανοίγω μια πόρτα με βγάζει σε 16μπιτ παιχνίδι!! πέρνει τηλέφωνο τον spidy να ξοδέψει κάνα φράγκο από τα λεφτά που του έστειλε να γίνει σωστό το game. Τσουπ συνεχίζεις το επίπεδο. Α! και επικες ΑΤΑΚΕΣ λέμε, όχι αστεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Headbanger, Peter λέγεται ο τύπος με τον οποίον μίλαγε στην High Moon, όχι ο Spidey 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα