Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελικά από Χολαργό είναι. :-D

Πάντως πρέπει να υπήρχε και white pages για πινακίδες...

Δημοσ.

και οταν εμαθε πως τη λενε' date=' τι καταλαβε?[/quote']

Απογοητεύτηκε γιατί άκουσε το πιο απαισιο ονοματεπώνυμο ever....Πραγματικά πιο άθλιο δεν γίνεται :lol:

Sent from my New iPad using Insomnia

Δημοσ.

Και απο την ασφαλιστικη σου μπορεις να μαθεις ονομα/διευθυνση/τηλεφωνο.

Sent from my Brand New 64GB+3G iPad using Insomnia

Δημοσ.

Τελικά από Χολαργό είναι. :-D

Πάντως πρέπει να υπήρχε και white pages για πινακίδες...

Παλια ειχε κυκλοφορησει "κατα λαθος" σιντι του οτε μαζι με τηλεφωνα/διευθυνσεις/αριθμους κυκλοφοριας αυτοκινητων.

Τα δεδομενα ηταν σε text αρχεια και μπορουσες να τα διαχειριστεις (κανεις φιλτραρισματα/αναζητησεις κλπ) οπως γουσταρες.

π.χ. ελεγες ταδε δρομο δωσε μου ολα τα αυτοκινητα των κατοικων του δρομου :)

φυσικα δεν ξαναβγηκε τετοιο σιντι :)

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ειναι ενα εγκατελειμενο με ξενες πινακιδες που εδω και 5 χρονια στο ακριβως ιδιο σημειο με σκασμενα λαστιχα αλλα καποιος του καθαριζει τα τζαμια δεν τον εχω πετυχει,παντως ειναι ακινητοποιημενο παντα.

Κανω καταγγελια στο δημο εδω και δυο χρονια και του κολλανε χαρτακια και δεν το παιρνουν ποτε,λογικα καποιος μαλακας γειτονας το εχει παρατημενο και δεν μπορουν να του το παρουν λογω ξενων πινακιδων για καποιο λογο,εντωμεταξυ η πινακιδα ειναι 5861 RA 41 ξερει κανεις απο που προερχεται?

Δημοσ.
Στις 24/7/2012 στις 1:49 ΠΜ, mphxths είπε

Παλια ειχε κυκλοφορησει "κατα λαθος" σιντι του οτε μαζι με τηλεφωνα/διευθυνσεις/αριθμους κυκλοφοριας αυτοκινητων.

Τα δεδομενα ηταν σε text αρχεια και μπορουσες να τα διαχειριστεις (κανεις φιλτραρισματα/αναζητησεις κλπ) οπως γουσταρες.

π.χ. ελεγες ταδε δρομο δωσε μου ολα τα αυτοκινητα των κατοικων του δρομου :)

φυσικα δεν ξαναβγηκε τετοιο σιντι :)

Δεν ηταν του OTE καποια εκδοση του Hellas Navigator ηταν και ειχε μεσα και τις πινακιδες. 

Ειχε βγει περιπου το 1999-2000 και αποσυρθηκε αμεσως....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JERONIMO888 είπε

Ειναι ενα εγκατελειμενο με ξενες πινακιδες που εδω και 5 χρονια στο ακριβως ιδιο σημειο με σκασμενα λαστιχα αλλα καποιος του καθαριζει τα τζαμια δεν τον εχω πετυχει,παντως ειναι ακινητοποιημενο παντα.

Κανω καταγγελια στο δημο εδω και δυο χρονια και του κολλανε χαρτακια και δεν το παιρνουν ποτε,λογικα καποιος μαλακας γειτονας το εχει παρατημενο και δεν μπορουν να του το παρουν λογω ξενων πινακιδων για καποιο λογο,εντωμεταξυ η πινακιδα ειναι 5861 RA 41 ξερει κανεις απο που προερχεται?

Αυτό στα bold δεν ισχύει, δεν κάνει καμία διαφορά αν το εγκαταλελειμμένο έχει ξένες πινακίδες. Τα καθαρά τζάμια πάντως είναι σημάδι ΜΗ εγκατάλειψης.

Όσο για την πινακίδα, έστω ότι είναι από Τουρκία ή Σουηδία ή οπουδήποτε ποια η διαφορά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λύσε κατά λάθος το χειρόφρενο με νεκρά αφού πρώτα το αμάξι θα έχει κατεύθυνση προς κολώνα,δέντρο η τοίχο.Crash test confirmed.

Αν ακόμα εμποδίζει βάλ'του φωτιά λόγω βραχυκύκλωματος.Σε 10-15 λεπτά θα έρθει η πυροσβεστική και μετά γερανός.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
Στις 22/5/2018 στις 3:18 ΜΜ, JERONIMO888 είπε

Στις 22/5/2018 στις 3:31 ΜΜ, spectaculator είπε

Ένα βράδυ, ξήλωσε τις πινακίδες και πέτα τες.

Η καλύτερη λύση. Το έκανα μπροστά στην πολυκατοικία μιας θείας μου που είχαν παρατήσει ένα χρέπι Ford Orion για πάνω από 2 χρόνια. Όλο χαρτάκια κολλούσαν και ποτέ δε το έπαιρναν. Πήγα μια νύχτα με κατσαβίδι καστάνιας τις ξήλωσα μέσα σε 1 λεπτό και τις 2, τις τσάκισα και τις πέταξα σε ένα κάδο ανακύκλωσης 3 στενά πιο κάτω. Την επόμενη βδομάδα μετά από τηλέφωνα, επιτέλους ο δήμος το σήκωσε. Αν δε πάρεις το νόμο στα χέρια σου, με τους ασύδοτους δε βγάζεις άκρη.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, De@th L0rd είπε

Την επόμενη βδομάδα μετά από τηλέφωνα, επιτέλους ο δήμος το σήκωσε.

Μετα απο ποσα τηλεφωνα;; Γιατι εγω βλεπω παντου στην επαρχια παρατημενα αυτοκινητα με παραδομενες πινακιδες,αλλα δεν ασχολειται κανεις.

Ενας μαλιστα στην παλια γειτονια μου το ειχε συστημα,αφηνε το αμαξι 5  μηνες χωρις πινακιδες και μετα πηγαινε και τις πληρωνε για να κυκλοφορησει τους  υπολοιπους 7 μηνες.
Δε μπορω να καταλαβω τι σκεπτικο ειχε,αλλα τι να κανεις..

• Sad 1
Δημοσ.

Πλεον ειναι πολλα αυτοκινητα χωρις πινακιδες.

Εξω ενας τυπας εδω και 6 μηνες και βαλε ,εχει παρατησει ενα alfa romeo Gtv και ακομα εξω ειναι χωρις πινακιδες.Και πριν καμια εβδομαδα του ειχε βαλει ηλιοπροστασία.Με τι σκεπτικο τα αφηνουν χωρις πινακιδες για μεγαλο διαστημα δεν ξερω.Αφου σαπιζουν και μετα χρειαζουνται λεφτα για service.Δεν τα πουλανε καλυτερα ή να τα πανε για αποσυρση.

Εμενα με ενοχλει το αλλο ,που τα πλενουν με το λαστιχο της πολικατικιας τα σαραβαλα τους με σκετο νερο,για πιο λογο?Αφου με σκετο νερο γινονται χειροτερα....

Δημοσ.

O νόμος είναι ξεκάθαρος όταν το αυτοκίνητο είναι χωρίς πινακίδες. Πρέπει να φυλάσσεται σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ χώρο και όχι στους δημόσιους δρόμους και όταν παραδίδεις τις πινακίδες ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ υπεύθυνη δήλωση. Όλοι αυτοί είναι παράνομοι. Αν έκανε τη δουλειά της η τροχαία θα εξαφανιζόταν το φαινόμενο. Απλά κάνουν τα στραβά μάτια γιατί η κυβέρνηση ξέρει ότι έχει ξεσκίσει τον κόσμο στα τέλη κ τους φόρους και τους έχει δώσει εντολή να μη κάνουν τη δουλειά τους (όχι ότι δεν είναι τεμπελχανάδες από μόνοι τους κ όλη την ώρα κωλοβαράνε στα έβερεστ κ άκυρες διασταυρώσεις). Πήρε κάποιος από εσάς την τροχαία;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, De@th L0rd είπε

O νόμος είναι ξεκάθαρος όταν το αυτοκίνητο είναι χωρίς πινακίδες. Πρέπει να φυλάσσεται σε ΚΛΕΙΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ χώρο και όχι στους δημόσιους δρόμους και όταν παραδίδεις τις πινακίδες ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ υπεύθυνη δήλωση. Όλοι αυτοί είναι παράνομοι. Αν έκανε τη δουλειά της η τροχαία θα εξαφανιζόταν το φαινόμενο. Απλά κάνουν τα στραβά μάτια γιατί η κυβέρνηση ξέρει ότι έχει ξεσκίσει τον κόσμο στα τέλη κ τους φόρους και τους έχει δώσει εντολή να μη κάνουν τη δουλειά τους (όχι ότι δεν είναι τεμπελχανάδες από μόνοι τους κ όλη την ώρα κωλοβαράνε στα έβερεστ κ άκυρες διασταυρώσεις). Πήρε κάποιος από εσάς την τροχαία;

Για την ακριβεια πρεπει να πας Ε9 οτι εχεις(ή σου παραχωρούν ) γκαραζ ή πυλωτή για να παραδώσεις πινακίδες...

Νομιζω οτι μπορεις και με αποδειξη απο κλειστο παρκινγκ αλλα δεν ειμαι σιγουρος...

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
Στις 26/5/2018 στις 10:19 ΠΜ, k_w_t είπε

Για την ακριβεια πρεπει να πας Ε9 οτι εχεις(ή σου παραχωρούν ) γκαραζ ή πυλωτή για να παραδώσεις πινακίδες...

Νομιζω οτι μπορεις και με αποδειξη απο κλειστο παρκινγκ αλλα δεν ειμαι σιγουρος...

Θεωρητικά... γιατί στην πράξη σχεδόν ποτέ δεν ζητάνε Ε9, αλλά ακόμα και αν τύχει να στο ζητήσουν δεν το ελέγχουν καν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...