Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Όπως λέει και ο τίτλος... Το ΙΖΗ είναι από Αθήνα,αλλά γνωρίζει κανείς σε ποιά περιοχή συγκεκριμένα;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δεν νομιζω οτι οι πινακιδες εντος της Αττικης αντιστοιχουν σε περιοχες, αλλα δεν ειμαι και βεβαιος. Random ειναι, θαρρω.
παπι Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%BF%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82
xlapatsas4000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) παρε τηλεφωνο κανενα φιλο σου ασφαλιτη για να μάθεις και σε ποια ανηκει Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2012 από xlapatsas4000
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Πιστεύω πρέπει να είναι από κέντρο Αθήνας ή από τα Δυτικά προάστια.Πάντως αυτά που αρχίζουν από Υ πρέπει να είναι σίγουρα από Πειραιά τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Αν τώρα πάω και ρωτήσω σε κανά στρουμφοχωριό (ΑΤ) θα με ρωτήσουν γιατί θέλω να μάθω;Υπάρχει περίπτωση να κρατήσουν και τα στοιχεία μου;Το έχει κάνει κανείς;Βασικά ξέρω ποιός είναι απλώς θέλω να μάθω που μένει. xlapatsas4000 ασφαλίτες δεν υπάρχουν απ' ότι ξέρω πλέον εκτός αν εννοείς ασφαλιστή.
xlapatsas4000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 έστω πάρε κανέναν στην τροχαία, όποιον έχεις μέσα στην αστυνομία τέλος πάντων.
pournaras Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%BF%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82 Διαβαζοντας παντως λιγο απο το λινκ, ακομη και σε αυτο, τοσο μπερδεμενο και τοσο σκατα μονο εμεις θα μπορουσαμε να το κανουμε. Μιλαμε για πολλα ναρκωτικα ο εμπνευστης του.
Cossutius. Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 παρε τηλεφωνο κανενα φιλο σου ασφαλιτη για να μαθερις και σε ποια ανηκει χαχαχαχαχαχα...post of the week!!! :mrgreen: Ωραίος
nick#18 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δε νομιζω πως εχει συγκεκριμενη περιοχη που βγηκαν...random πρεπει να ειναι... εκτος αν λες για τοπο διαμονης Παντως για να βλεπεις γενικα περιοχη... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nikoloco.grcarplates&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uaWtvbG9jby5ncmNhcnBsYXRlcyJd Κοιτωντας το απο το δικο μου και λεει Aθηνα οπως λες...
chill Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Πρόσφατα φίλος είδε ένα γκομενετο στο δρόμο και κόλλησε.....άγαλμα μέχρι να την χάσουμε....εμείς πεζοί αυτή στο αμάξι της. Πήραμε αριθμο κυκλοφορίας και την βρήκαμε μέσω φίλου μου ασφάλιτη που την βρήκε με ένα τηλεφώνημα μερικών δευτερολέπτων. Ναι παίδες υπάρχει ασφάλεια στην αστυνομια. Δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να παει στο τμήμα κ να πει θέλω τα στοιχεία της τάδε πινακίδας και να του τα δώσουν. Αν συντρέχει σοβαρός λόγος προφανώς κ θα επιληφθούν του θέματος οι ίδιοι, αν πάλι όχι....... Sent from my New iPad using Insomnia
kabamaru21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Πρόσφατα φίλος είδε ένα γκομενετο στο δρόμο και κόλλησε.....άγαλμα μέχρι να την χάσουμε....εμείς πεζοί αυτή στο αμάξι της. Πήραμε αριθμο κυκλοφορίας και την βρήκαμε μέσω φίλου μου ασφάλιτη που την βρήκε με ένα τηλεφώνημα μερικών δευτερολέπτων. Ναι παίδες υπάρχει ασφάλεια στην αστυνομια. Δεν νομίζω να μπορεί κάποιος να παει στο τμήμα κ να πει θέλω τα στοιχεία της τάδε πινακίδας και να του τα δώσουν. Αν συντρέχει σοβαρός λόγος προφανώς κ θα επιληφθούν του θέματος οι ίδιοι, αν πάλι όχι....... και οταν εμαθε πως τη λενε, τι καταλαβε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Πάντως αυτά που αρχίζουν από Υ πρέπει να είναι σίγουρα από Πειραιά τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. not really και τα 2 αμάξια που έχουμε αρχίζουν από Υ και μένουμε Πεντέλη...
antonl Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Θα μπορούσε να το χει αγοράσει και μεταχειρισμένο βέβαια, οπότε άντε γεια με τις πινακίδες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα