Jason13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Εχω πληρωσει για σερβερ για να βαζω ιστοσελιδες μου, και θελω για πλακα να φτιαξω ενα Radio καναλι ΑΛΛΑ να παιζει μεσα απο το σερβερ. Να φτιαχνω τα κομματια απο το pc να τα ανεβαζω στο ταδε προγραμμα/script στο σερβερ και οσοι εχουν το λινκ να ακουν ζωντανα αυτα που βαζω. Οπως δηλαδη λειτουργουν τα ιντερνετικα ραδιο.
nick_mantas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Συνήθως αυτό που λες γίνετε με τους VPS . Αν έχεις απλό server δεν θα το υποστήριξη ... για να κανεις broadcasting χρειάζεσαι το Sam Broadcaster είναι ένα πρόγραμμα που κάνει αυτή την δουλειά ... τώρα για script δεν υπάρχει κάτι κατατοπιστικό ... αλλα μπορείς να ψάξεις στις παρακάτω σελίδες : iradio listen2myradio Αυτά μιλώντας για shoutcast ... υπάρχει βεβαια και το icecast που ίσος σε βολέψει ! ----> IceCast A !!! και εδώ ένα podcast script ! Link Αν θες περαιτέρω βοήθεια πες μου γιατί έχω στήσει μερικά ραδιόφωνα online ! Ελπίζω να σε κάλυψα στις βασικές σου απορίες !
Jason13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Συνήθως αυτό που λες γίνετε με τους VPS . Αν έχεις απλό server δεν θα το υποστήριξη ... για να κανεις broadcasting χρειάζεσαι το Sam Broadcaster είναι ένα πρόγραμμα που κάνει αυτή την δουλειά ... τώρα για script δεν υπάρχει κάτι κατατοπιστικό ... αλλα μπορείς να ψάξεις στις παρακάτω σελίδες : iradio listen2myradio Αυτά μιλώντας για shoutcast ... υπάρχει βεβαια και το icecast που ίσος σε βολέψει ! ----> IceCast A !!! και εδώ ένα podcast script ! Link Αν θες περαιτέρω βοήθεια πες μου γιατί έχω στήσει μερικά ραδιόφωνα online ! Ελπίζω να σε κάλυψα στις βασικές σου απορίες ! Θελω να εχω ενα λινκ απο το οποιο να μπαινει ο αλλος και να υπαρχει το παραθυρακι με τον player και να εχει play,pause, και να δειχνει αν γινεται και το ονομα του αρχειου που παιζει, οσον αφορα τον "ακροατη". Εγω θελω να φτιαχνω playlist με μουσικη και μια εγγραφη-διαφημιση που εχω κανει σαν τα "village FM 88,3" οπου καθως θα παταω play στο VLC ή winamp, να ανεβαινει στον σερβερ με τα 128kbps, οπου απο εκει να το μοιραζει και να παιζει στο player του καθε "ακροατη" για να μπορω να το μοιραζω με την ταχυτητα του σερβερ που ειναι υψηλοτερη απο τη δικια μου . Ετσι το χω στο μυαλο μου. Δεν θελω να εχω το pc μου για σερβερ γιατι με 800kbps upload δεν μπορουν ουτε 5 ατομα να ακουσουν μουσικη. θα δοκιμασω οτι μου εχεις στειλει να δω τι θα καταφερω με την λιγη εμπειρια που εχω.
nick_mantas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Θελω να εχω ενα λινκ απο το οποιο να μπαινει ο αλλος και να υπαρχει το παραθυρακι με τον player και να εχει play,pause, και να δειχνει αν γινεται και το ονομα του αρχειου που παιζει, οσον αφορα τον "ακροατη". Εγω θελω να φτιαχνω playlist με μουσικη και μια εγγραφη-διαφημιση που εχω κανει σαν τα "village FM 88,3" οπου καθως θα παταω play στο VLC ή winamp, να ανεβαινει στον σερβερ με τα 128kbps, οπου απο εκει να το μοιραζει και να παιζει στο player του καθε "ακροατη" για να μπορω να το μοιραζω με την ταχυτητα του σερβερ που ειναι υψηλοτερη απο τη δικια μου . Ετσι το χω στο μυαλο μου. Δεν θελω να εχω το pc μου για σερβερ γιατι με 800kbps upload δεν μπορουν ουτε 5 ατομα να ακουσουν μουσικη. θα δοκιμασω οτι μου εχεις στειλει να δω τι θα καταφερω με την λιγη εμπειρια που εχω. E τότε νομίζω θα κατατοπιστείς σε icecast ποιο πολύ ! Αλλα υπάρχουν και οι υπηρεσίες σαν το listen2myradio όπου έχεις το pc σου σαν server ... αλλα δίνεις το αρχείο μονο στον server του listen2myradio μετά αυτό το ενισχύει και το μοιράζει στους ακροατές ... υπάρχει free υπάρχει και premium ανάλογα τι ψάχνεις ... αυτό με το παραθυράκι εύκολα γίνετε ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα