thessalonik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 trexv ta setup tou catalyst kai μετα τι πρεπει να κανω? θελει καποια εχτρα ενεργεια η θα επρεπε να ειχε αναβαθμιστει το driver αυτοματα?
corrupted Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ο driver μπαινει αυτοματα στο setup, δεν χρειαζεται να κανεις εσυ τιποτα. Καλο θα ηταν να απεγκαταστησεις οποιο αλλο catalyst εχει μπει πριν βαλεις τους νεους drivers, στο γραφω γιατι ειπες πριν οτι... βασικα μπηκε το catalyst αλλα εν εγινε τιποτα. τυπικος προσαρμογεας εμεινε.
thessalonik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 nai τ απεγκαθιστω και βαζω το νεο αλλα δεν γινεται τιποτα. μα στα 7 ultimate πως ειχα βαλει Vga drivers ρε γμτ? μιλαμε εκανα παρα πολλες εγκαταστασεις catalyst drivers και μολις ολοκληρωνονται δεν συμβαινει απολυτως τιποτα σαν να μην τις εβαλα καθολου.
corrupted Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 reboot κανεις φανταζομαι, ε? Αυτους τελικα τους δοκιμασες? ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_5720/vista/Drivers/
thessalonik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 ναι τους δοκιμασα ολους, οχι reboot δεν εκανα καθολου χρειαζεται?
corrupted Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Περιεργο... Συνηθως σου ζητα το ιδιο το setup να κανεις reboot. Το reboot ειναι απαραιτητο για να δεις αν παιζει η καρτα.
thessalonik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 κανενα setup apo καμια 10αρια ποθ δοκιμασα δεν μου ζητησε reboot μεχρι στιγμης. επισης τα ξανακατεβαζω κανω setup kai reboot τωρα απο μονος μου αλλα δεν συμβαινει τιποτα και μετα απο επανεκινηση. επισης εχω και μια συσκευη ακομα ποου δεν εχω βαλει οδγοςυ ειναι αυτη αλλα δεν ξερω σε τι αναφερεται PCI\VEN_1180&DEV_0843&SUBSYS_011E1025&REV_12 δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο στην καρτα γραφικων....
corrupted Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Συμφωνα με το Google, αυτο ειναι το Card Reader, δεν εχει σχεση με την καρτα γραφικων. Το 1180 ειναι ο κωδικος της Ricoh... http://www.pcidatabase.com/vendors.php?sort=id
thessalonik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 τι μενει να κανουνε? με εχχει κουρασει απιοτευτα αυτο το θεμα σε χω κουρασει πολυ και σενα. οσο σεκφτομαι οτι πριν κανω φορματ με τα 7 ultimate λειτουργουσε η καρτα με εκενευριζει.
corrupted Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Αν με ειχες κουρασει, δεν θα εγραφα. Αν ξανακανεις παντως format, σκεψου να πας σε Vista/XP...
thessalonik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δεν αντεχω να κανω αλλο φορματ και επανεγκαταστασεισ -ρυθμισεις. πρεπει να παιξει η καρτα οπως επαιζω και με τα 7 Ultimate. μα καλα εκει πως ειχα μπορεσει και εβαλα το driver τοτε πριν 1,5 χρονο?
corrupted Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Βασικα... τους drivers τους κρατανε, δεν τους πετανε. Ειδικα αν δουλευουν ολα μια χαρα και για μεγαλο χρονικο διαστημα, πραγμα που υποδεικνυει οτι οι drivers ειναι σταθεροι. Τι να σου πω, δεν ξερω ποιους ειχες εγκαταστησει τοτε. Μακαρι να τους ξαναβρεις.
thessalonik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Λες αν βαλω τα Windows 8 να μην εχω αυτο το προβλημα?
corrupted Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Aν δεν εχουν τα Windows 7 drivers δεν θα εχουν ουτε τα 8. Θα αναγνωριζουν την καρτα ως generic.
thessalonik Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 δοκιμασα και το driver identifier kai μου βρηκε οδηγο για το ricoh. βγαζει και αλλα update αλλα για την καρτα γραφικων τιποτα. δοκιμασα και το driver identifier kai μου βρηκε οδηγο για το ricoh. βγαζει και αλλα update αλλα για την καρτα γραφικων τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα