Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να συνδεσω 3 υπολογιστες με ιντερ χωρισ καλωδια αλλα ταυτοχρονα και χωρισ ασυρματο. Γ'ινεται? Ευχαριστω.

εξήγησε λίγο καλύτερα τι ακριβώς θες, γιατί δε βγαίνει νόημα.

Δημοσ.

εξήγησε λίγο καλύτερα τι ακριβώς θες, γιατί δε βγαίνει νόημα.

απο οτι ξαναδιαβασα και εγω εχεισ δικιο. Λοιπον θελω 3 υπολογιστεσ να εχουν ιντερ. Χωρισ να γεμισω το σπιτι με καλωδια και τρυπεσ τουσ τοιχους καθοσον θα βρισκονται σε διαφορετικα δωματια. μεχρι τωρα εχω δυο υπολογιστεσ με ιντερ, στον πρωτο ερχεται η γραμη και στον δευτερο παει με ενα συστημα μεσω φασης ρευματος αλλα τωρα που θα χρειασθω ακι στο ν τριτο ιντερ δεν ξερω αν γινεται με τριτο εργαλειο μεσω φασης ρευματος μιασ και η συσκευασια ειχε δυο κομματια. πιστευω να ειπα ΚΑΛΥΤΕΡΑ και μην σας ταλαιπορω. ευχαριστω.

Δημοσ.

Όπου ιντερ εννοεις internet ή είναι ποδοσφαιρικό το ζήτημα?

Εάν ναι μπορείς να δοκιμάσεις κάτι τέτοιο Link

Δημοσ.

έχεις 3 σταθερούς υπολογιστές; να συνδέεσαι ασύρματα με το router δεν το θές ή δεν έχει ικανοποιητικό σήμα;

αλλιώς πάρε άλλο ένα powerline όπως έκανες με τον δεύτερο υπολογιστή.

Δημοσ.

ερυχαριστω για τις απαντησεις. Αυτη τη στιγμη εχω δυο http://www.amazon.co.uk/Homeplug-Turbo-85mbps-plug-kit/dp/B0010XBITI . με αυτα που μου προτεινεται θα συνεργαζοντια(δηλαδη αν βαλω το ενα απο τα δυο στον τριτο υπολογιστη θα δουλευει??) Μηπωσ υπαρχει καμια αλλη συνδεσμολογια? Μήπωσ θα πρεπει να τοποθετηθουν τα δυο κοντα στο ρουτερ , ο ενασ υπολογιστησ να παρει απο το ρουτερ, και οιθ αλλοι δυο απο τα δευτερα των σετ ( παλιου και νέου?) ευχαριστω ακι παλι

Δημοσ.

Καθε σετ Powerline θα παει σε εναν υπολογιστη.

Με αλλα λογια θες τεσσερα Powerline + τον ενα υπολογιστη κοντά στο ρουτερ

ή 6 powerline

ή αν οι 3 υπολογιστες ειναι μακρια απο το ρουτερ αλλά στο ιδιο δωμάτιο και οι 3 ένα Powerline Που να βγάζει 3 ethernet (το ενα μονο.Το αλλο του σετ που μπαινει κοντα στο ρουτερ εχει 1 ethernet) πχ http://www.expertreviews.co.uk/powerline-networking/1285837/belkin-share-powerline-av-3-port

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνεται και με 3 αρκεί να μπορεί να γίνει το 1 μάστερ.Το βάζεις αυτό στο ρούτερ και τα άλλα 2 πέρνουν από αυτό.

Το θέμα είναι να μπορούν να δουλέψουν αυτά που έχεις έτσι και να μπορέσεις να βρεις 1 ακόμα ίδιο.Στην τελική πάρε ένα σετ ακόμα.

Η σύνδεση είναι απλή.Κάνεις το 1 μάστερ και το βάζεις στο ρούτερ για να πάρει ιντερ και τα άλλα 2 στα pc που θες.Το τρίτο pc στο ρούτερ και είσαι έτοιμος.

Επεξ/σία από eric_in

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...