gk13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.Έχω φτιάξει ένα site,και θέλω να ρωτήσω τι κώδικα πρέπει να βάλω για να με βρίσκει η Google.Για παράδειγμα λέξεις κλειδιά. Η σελίδα είναι φτιαγμένη από εμένα,από την αρχή. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για το Facebook όταν πάω να κάνω κοινοποίηση την σελίδα μου,δεν εμφανίζει ούτε εικόνα ούτε κείμενο.Τι θα πρέπει να κάνω;
aledjo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 αναλόγος τι site ειναι, με τι ειναι φταχμενο (joomla, blogger, wordpress κτλ), τι περιεχομενο εχει κτλ... ποιο ειναι το site σου?
gk13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δεν είναι κάτι έτοιμο aledjo.Είναι φτιαγμένο από εμένα με (Html,Css,Php,Javascript).Το site είναι αυτό http://www.glukh.eu .
aledjo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 ωραια, και με ποια λεξη κλειδι θες να βγαινεις? Ποταμός Αχέροντα?
gk13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Όχι μόνο με αυτήν την λέξη,αλλά και με άλλες.Δεν ξέρω αν είδες τον κώδικα έχω βάλει αυτό <meta name="keywords" content=" "> αλλά δεν ξέρω αν κάνει δουλειά.
aledjo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 το ειδα οτι εχεις βαλει αλλα εχεις κανει λαθος. 1) ειναι υπερβολικα πολλα 2) δεν εχουν τοση σημασια πλεον για τη google 3) δεν εχεις βαλει Description <meta name="Description"..........
gk13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ποιος ο λόγος να βάλω Description; Χρειάζεται να βάλω κάτι άλλο;
aledjo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 το Description μετραει περισσοτερο πλεον απο τα keywords απο κει και περα πρεπει ολες οι σελιδες σου να εχουν τιτλους αναλογα με το περιεχομενο και σωστο περιεχομενο δηλαδη κειμενα. τελος κανε αρκετα backlinks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα