Προς το περιεχόμενο

προβλημα με xperia sole android

Carebear

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν εχει ουτε 2 μηνες που το πηρα, και πριν καμια βδομαδα μου εβγαλε το εξης προβλημα..

σε ακυρες στιγμες, οποτε του καπνησει, εκει που το εχω κλειδωμενο, αναβει την οθονη και σε μισο δευτερολεπτο την ξανακλεινει.

αυτο το ανοιξε-κλεισε το κανει καμια 3-4 φορες συνεχομενα, μετα για μερικα λεπτα σταματαει και ολα νορμαλ.

το κανει και οταν το εχω ξεκλειδωτο και το χρησιμοποιω, και το καταλαβαινω γιατι αναβοσβηνουν τα 3 touch-κουμπακια, αν και η οθονη παραμενει αναμενη.

τι λετε να ειναι το προβλημα;

λεω να το παω πισω στο καταστημα να τους το πω μπας και το καλυπτει η εγγυηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχεις εγκαταστήσει κάποια εφορμογή η οποία λειτουργει στο παρασκήνιο βρές την και κάνε απεγκατάσταση.

εισαι σιγουρος; εχω μονο hotmail, gmail, yahoo, whatsapp, viber, skype, facebook.

τα ειχα και απο τοτε που το πρωτοπηρα αυτα τα app.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εισαι σιγουρος; εχω μονο hotmail, gmail, yahoo, whatsapp, viber, skype, facebook.

τα ειχα και απο τοτε που το πρωτοπηρα αυτα τα app.

εμένα μου το έκανε όταν κατέβασα ένα αντικουνουπικό app απο playstore μόλις το απεγκατάστησα δεν μου το ξαναέκανε τσεκαρισμένο και με άλλα κινητά. Εάν δεν κατέβασες τπτ αυτήν την εβδομάδα την στιγμή που σου αναβοσβήνει η οθόνη, κοίτα στις ρυθμισεις-εφαρμογές- υπηρεσίες που εκτελούνται- πρέπει να είναι η δεύτερη ή τρίτη εφαρμογή που τρέχει

υπάρχει περίπτωση να έκανες κάποια ενημέρωση στα υπάρχοντα apps την εβδομάδα αυτήν;

Επεξ/σία από tazio

Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το Xperia Function Tester και να κάνεις πρώτα μόνος σου ένα μικρό διαγνωστικό. Μπορεί κάτι να σου βγάλει. Είχα δει μια σχετική συζήτηση εδώ

Καλημέρα επισεις συμπληρωματικα με τα παραπάνω μπορείς να κάνεις διαμορφωση στην εξ.καρτα σου κρατώντας μονο τα αναγκέα αρχεία σου όπως επίσεις και sw update στην συσκευή σου απο το update της sonyericsson , αν δεν εχεις αποτέλεσμα το καλύτερο που εχεις να κάνεις είναι να το πας σε κάποιο service για έλεγχο .

σε ακυρες στιγμες, οποτε του καπνησει, εκει που το εχω κλειδωμενο, αναβει την οθονη και σε μισο δευτερολεπτο την ξανακλεινει.

αυτο το ανοιξε-κλεισε το κανει καμια 3-4 φορες συνεχομενα, μετα για μερικα λεπτα σταματαει και ολα νορμαλ.

Έτσι όπως ακούγεται ίσως είναι από κάποια εφαρμογή που κάνει συγχρονισμό και έχει κάποιο bug. Θα πρότεινα backup και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν δεν βγάλεις άκρη, μπες στη σελίδα τους στο facebook και ρώτα που μπορείς να το πας..

• 3 μήνες μετά...

Να σας ρωτήσω. Πριν δύο μέρες πήρα αυτό το κινητό. Από χθες, όταν πατάω το πλήκτρο κλειδώματος και κλειδώνει και μετά αμέσως θέλω να το ξαναπατήσω για να ξεκλειδώσει, τότε ανάβει το φως της μπάρας που φωτίζει το XPERIA και δεν ανοίγει. Μετά από λίγο όμως όταν το ξαναπατήσω ανοίγει. Αυτό συμβαίνει ορισμένες φορές. Τι λέτε να φταίει;

Λογικά θα χάσεις εφαρμογές, κλήσεις, μηνύματα και επαφές. Φωτογραφίες κλπ δεν νομίζω άλλα μη σε πάρω και στο λαιμό μου. Εάν κανείς «επιδιόρθωση» από το Pc Companion το τηλέφωνο επανέρχεται πλήρως και χάνονται τα πάντα, γίνεται σαν να το άνοιξες πρώτη φορά.

ΟΚ σε ευχαριστώ όπως τα λες είναι! Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Κατά λάθος έσβησα τις φωτό που ήταν ήδη εγκατεστημένες στο τηλέφωνο. Γνωρίζετε πως να τις επαναφέρω ή να τις βρω κάπου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...