poscore Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα μπορεί κάποιο παιδί που γνωρίζει να μου πει 1. πόσσα διαφορετικά είδη απο βίδες έχει ένα κουτί 2. ποια βίδα αντιστοιχεί σε τι(πχ. τι βίδα παίρνει ο σκληρός) ευχαριστώ πάρα πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα μπορεί κάποιο παιδί που γνωρίζει να μου πει 1. πόσσα διαφορετικά είδη απο βίδες έχει ένα κουτί 2. ποια βίδα αντιστοιχεί σε τι(πχ. τι βίδα παίρνει ο σκληρός) ευχαριστώ πάρα πολυ. ΟΙ βίδες από κουτί σε κουτί μπορει να διαφέρουν, οπότε δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doakes Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Πουλαγε το eshop διαφορες βιδες για κουτια, τωρα πια βλεπω δεν εχει σχεδον τιποτα. http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C2%C9%C4%C5%D3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 ΟΙ βίδες από κουτί σε κουτί μπορει να διαφέρουν, οπότε δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Δοκιμάζεις και βλέπεις. Λαθος. το ιδιο μεγεθος παιρνει η μητρικη,αλλο οι σκληροι, αλλο οι ανεμιστηρες. Οσον αφορα τα σχεδια τις βιδας, ναι υπαρχουν πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/451479-screws-catalog/ Τι εχετε παθει τωρα τελευταια ολοι με τις βιδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscore Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Μου λείπουν κάτι βίδες τώρα τελευταία...η κοινωνία φταίει Δουλεύω και ασχολούμαι και με το Hαrdware και θέλω να τα οργανώσω στο μυαλό μου και να ξέρω 5-10 πράγματα. ευχαριστώ για το Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα