Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σπουδάζω σε 1 ΑΤΕΙ Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών και από 1 οκτώβριου θα ξεκινήσω την πρακτική μου.Μιας και είμαι από νησί δεν βρήκα κάποια θέση εδώ, και έχω σκοπό να ανέβω Αθήνα να κάνω την πρακτική, έχω ασχοληθεί αρκετά ήδη με web design-development και σκέφτομαι να ασχοληθώ επαγγελματικά μόλις πάρω το πτυχίο για αυτό το λόγο θέλω να κάνω την πρακτική σε κάποια εταιρία που ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα.

 

μιας και δεν είμαι από Αθήνα δεν γνωρίζω και πολλές εταιρίες web design-development όποτε όποιος γνωρίζει κάποιες ας τις ποστάρει εδώ.

Δημοσ.

Τέτοιες ερωτήσεις δε θα έπρεπε καν να γίνονται από κάποιον που θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το internet και τις υπηρεσίες του:

google.gr

kariera.gr

ξέρω να ψάχνω στο google :) απλά ρώτησα και εδώ μιας και στο google έχει πολλές εταιρίες και δεν ξέρω ποιες είναι μεγάλες (πολλές λογικά είναι μικρές εταιρίες και δεν πιστεύω να δέχονται άτομα για πρακτική)

 

επίσης ρώτησα εδώ γιατί μπορεί κάποιος από εδώ είτε ο ίδιος είτε κάποιος γνωστός του να έχει κάνει πρακτική σε κάποια εταιρεία web design - development

Δημοσ.

Αυτο που έχεις να κανείς νομίζω είναι να ετοιμασίες βιογραφικο κλπ κ να το στείλεις σε οποία εταιρία βρεις. Βεβαια είναι λίγο δύσκολο. Ψάξε κ στο γραφείο διασύνδεσης της σχολής σου, κ δες κ σε σελίδες τύπου καριέρα όπως είπε ο φίλος μήπως προκύψει τπτ. Κανε κ κανένα τήλ σε καμία εταιρία τύπου adecco αν και χλωμο το τελευταίο.

 

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Φίλε μου bscyb είμαστε 2 όψεις ίδιου νομίσματος , εγώ ίδιο στόχο έχω και από Οκτώβριο ξεκινάω , θα βρίσκα μια λίστα από της εταιρίες και θα τους έπαιρνα τηλέφωνο και θα ρώταγα αν υποστηρίζουν την πρακτική , μπορεί και στο ΤΕΙ σου να έχουν αυτοι μια λίστα με εταιρίες,για δες αν έχουν τέτοιες εταιρίες .

Δημοσ.

είμαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση με εσένα, μόνο που η δικιά μου σχολή δεν ασχολείται αποκλειστικά με τον προγραμματισμό, και γιαυτό οι περισσότερες εταιρείες ζητάνε μηχανικούς από εμάς.μου φαίνεται πραγματικά περίεργο που δεν υπάρχουν αγγελίες στο internet για πρακτική σε web development και προγραμματισμό γενικότερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...