Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν ειμαι εγω το τρολλ αλλα εσεις που ναμιζετε οτι ειμαι καποιος αλλος χρηστης που προφανως για να το λετε ειχε την κακια συνηθεια να ανοιγει πολλα account!

Βαλτε το καλα στο κεφαλι σας οτι ειμαι ο The-Doctor ο ενας και μοναδικος και δεν εχω αλλο account!

Και μην παιζεται με τον πονο μου!

Γκεγκε;

που το σκεφτηκες ολο αυτο? :P

τελος παντων κατανταει πολυ κουραστικο αυτο.καποιοι εχουν την διαθεση και το μερακι να κατσουν να ασχοληθουν και να βοηθησουν σε καθε τρολοτοπικ που ανοιγεις τουλαχιστον σεβασου αυτο(Το εκτιμω),εκμεταλευσε την καλοσυνη του αλλου

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παιδια δεν ειμαι εγω το τρολλ αλλα εσεις που ναμιζετε οτι ειμαι καποιος αλλος χρηστης που προφανως για να το λετε ειχε την κακια συνηθεια να ανοιγει πολλα account!

Βαλτε το καλα στο κεφαλι σας οτι ειμαι ο The-Doctor ο ενας και μοναδικος και δεν εχω αλλο account!

Και μην παιζεται με τον πονο μου!

Γκεγκε;

γιατι το συνεχιζεις ακομα? επαναλαμβανεσε και κατανταει κουραστικο το ξαναειπαμε

Δημοσ.

γιατι το συνεχιζεις ακομα? επαναλαμβανεσε και κατανταει κουραστικο το ξαναειπαμε

Ναι αλλα δεν βλεπω να το καταλαβαινετε!

Δημοσ.

το e-mail στο mindfactory σε πια γλωσσα το εστειλες?

Αγγλικα!

Το τελευταιο mail τους

Dear Mr. Andrianos,

if the order is placed without case shipping will be 29,99 EUR.

Payment is done in advance by bank transfer.

Best regards

Your Mindfactory Sales Team

Boris Krones

Δημοσ.

Απο φασαρια πως παει το 500αρακι; Ακουγονται πολυ οι ανεμηστηρες;

αθόρυβο... όλα τα άλλα που λένε στα reviews για θόρυβο τα θεωρώ υπερβολές!

Δημοσ.

η γνωμη μας ειναι να βρεις καμια γκομενα και να αφησεις το τρολινγ :P

κατα τ'αλλα τιμιο mobo με αρκετα features

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα!Μπήκαν σπίτι σου και πήραν το κουτί που ζυγίζει 20κιλά και οθόνη και πληκτρολόγιο και mouse?Τρελά πράματα γίνονται μόνο σε σένα τελικά!χαχαχααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχα! Τρομερο σεναριο πραγματικά είσαι τρομερός Τρελό-Γιατρέ!

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα!Μπήκαν σπίτι σου και πήραν το κουτί που ζυγίζει 20κιλά και οθόνη και πληκτρολόγιο και mouse?Τρελά πράματα γίνονται μόνο σε σένα τελικά!χαχαχααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχααχα! Τρομερο σεναριο πραγματικά είσαι τρομερός Τρελό-Γιατρέ!

ασε τρελο γελιο απο χθες :P

Δημοσ.

Χαιρομαι που σε διασκεδαζω!!!! Δοκτωρ ζιβαγκο!!

Δεν ειμαι εγω το τρολλ! Παντρεμενος ειμαι

κατα τ'αλλα τιμιο mobo με αρκετα features

Πατα το σποιλερ παλι

Ξερεις τι ειναι ο ορος τρολλ;

Βασικα οταν κανεις τρολλινγκ λες πχ

Απαντηση 1

καλημερα

απαντηση 2

τι

ααντηση 3

κανετε

Απαντηση 4

παιδια

Κατι τετοιο ονομζουμε τρολλινγκ και οχι ερωτησεις που κανω γω

Δημοσ.

Χαιρομαι που σε διασκεδαζω!!!! Δοκτωρ ζιβαγκο!!

Πατα το σποιλερ παλι

Ξερεις τι ειναι ο ορος τρολλ;

Βασικα οταν κανεις τρολλινγκ λες πχ

Απαντηση 1

καλημερα

απαντηση 2

τι

ααντηση 3

κανετε

Απαντηση 4

παιδια

Κατι τετοιο ονομζουμε τρολλινγκ και οχι ερωτησεις που κανω γω

ρε γατουλι.λες ο κλεφτης να μπηκε σπιτι σου και να βουταγε ολοκληρο pc που το λιγοτερο βαρος του ειναι 20 25 κιλα?πως περημενεις να σε πιστέψουμε που ουτε καν real φωτογραφιες εχεις ανεβαση οτι οντοσ το ειχες αυτο το pc.

Δημοσ.

Boηθείστε ρε το παιδί να φτιάξει το πρώτο του σταθερό pc και αφήστε το κράξιμο!

Τι insomniacs είσαστε ρε σείς, απα πα πα πα :P

Δημοσ.

ρε γατουλι.λες ο κλεφτης να μπηκε σπιτι σου και να βουταγε ολοκληρο pc που το λιγοτερο βαρος του ειναι 20 25 κιλα?πως περημενεις να σε πιστέψουμε που ουτε καν real φωτογραφιες εχεις ανεβαση οτι οντοσ το ειχες αυτο το pc.

Υπαρχει λογος που δεν τις ανεβαζα!

Καταρχην τις ανεβασα στο fb για να της δει καποιος αλλα μαλον αυτος ο καποιος τις εκανε share καπου αλλου και δεν ξερω πως πηγε το θεμα αλλα δεν γινεται να σηκωσαν μονο το pc την στιγμη που θα μποσουσαν ανετα να σηκωσουν οτι κοσμημα εβρισκαν και να την εκαναν!

Επισης δεν γινεται να ηξεραν οτι στο συγκεκριμενο σπιτι υπηρχε ενα τετοιο μηχανημα παρα μονο απο εγκυρη πηγη αλλιως δεν θα το ρισκαραν!

Να σημειωσω πως επειδη μενω στον διονυσο και μεχρι να φτασω εκει απο την στιγμη που με ειδοποιησε ο συναγερμος στο κινιτο ειχαν φυγει

Boηθείστε ρε το παιδί να φτιάξει το πρώτο του σταθερό pc και αφήστε το κράξιμο!

Τι insomniacs είσαστε ρε σείς, απα πα πα πα :P WTF?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...