Προς το περιεχόμενο

Video8 στον υπολογιστη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ηθελα τα φωτα σας .

Εχω παλιες κασετες , Video8 , απο μια videocamera της sony που δυστυχως πια δεν λειτουργει . Θελω να τις περασω στον υπολογιστη .

Θελω στην ουσια ενα player που να παιζει αυτες τις κασετες , να τον συνδεσω στον υπολοιστη και να τις μεταφερω .

Οι player για video 8 που βρηκα ειναι αρκετα ακριβοι ( απο 250 - 300 ευρω και πανω ) . Μια καλυτερη λυση ειναι video adapter για αυτες τις κασετες ( εχω dvdplayer VHS ) .

Ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτον τον προσαρμογεα στην Ελλαδα ?

Η καποιον αλλος τροπο να μεταφερω τις ταινιες στον υπολογιστη ?

Φυσικα με το μικροτερο δυνατο κοστος .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η συσκευή προσαρμογής που αναζητάς δεν υπάρχει (δεν υπήρξε ποτέ). Υπάρχει μόνο για κασέτες VHS-C (compact) προς VHS. Ουσιαστικά, αυτός ο αντάπτορας δεν κάνει κάτι μαγικό (δεν καθιστά αναγνώσιμη την κασέτα video 8, από VHS video player. Κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο άλλωστε, δεδομένου ότι τόσο ο τρόπος εγγραφής, όσο και το πλάτος της ταινίας είναι διαφορετικό μεταξύ των δύο κασετών). Έχει το σχήμα και το μέγεθος μιας κασέτας VHS και μια υποδοχή στην οποία βάζεις την VHS-C. Μόλις κλείσεις το πορτάκι της υποδοχής, ένας μηχανισμός τεντώνει την ταινία, φέρνοντάς τη στο μήκος που έχει η μεγάλη πλευρά του αντάπτορα, προκειμένου να είναι στη σωστή θέση για να διαβαστεί από την κεφαλή του video. Κατόπιν, βάζεις τον αντάπτορα στο video player, ακριβώς όπως θα έβαζες μια μεγάλη vhs κασέτα και παίζει κανονικά στο video player. Πρόκειται για μια συσκευή σαν αυτή:

 

post-201720-0-45408600-1342266980_thumb.jpg

 

Δυστυχώς, η μόνη λύση στο πρόβλημά σου, είναι να βρεις - έστω και δανεική - μια video8 camera σε λειτουργική κατάσταση και να τη συνδέσεις στον υπολογιστή σου.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...