xouzel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Αφού έχεις αποδείξεις, βάλε ακριβώς τη διεύθυνση του καταστήματος, θα βοηθήσεις όποιον θέλει να πάει Το γραφει στην αρχη ".....στη Σοφοκλέους (όπως κατεβαίνει,μετά την Αθηνάς και πριν τη Σωκράτους,δεξιά........"
Alxnks Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Το γραφει στην αρχη ".....στη Σοφοκλέους (όπως κατεβαίνει,μετά την Αθηνάς και πριν τη Σωκράτους,δεξιά........" αχα..και λες εσύ τώρα ότι δεν το είδα ε? Δοκίμασε εσύ λοιπόν στο GPS σου να εισάγεις έτσι τη διεύθυνση τότε
laptop_man Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ήθελα νάξερα ρε μάγκες,άμα δηλαδή κάποια μέρα έχει συνεφιά,πως θα πάτε σπίτι σας; Σοφοκλέους 22, γωνία Σωκράτους. Btw,αφιερώστε κανα μισαωράκι στα πέριξ,καλά είναι να βλέπουν εκτός από "αλλοπόσαλους" και πραγματικά κανονικούς ανθρώπους...θα αποζημιωθείτε απ´ τις παπαρίτσες που θα βρείτε στα στενάκια,μέχρι και ηλεκτρικό ποδήλατο είχα βρει κάπου πιό πάνω,με 200€.Ο μπαγλαμάς ο Ισπανός ντήλερ της Ευρώπης το είχε 800€ σε προσφορά(από 1.200).
Alxnks Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ήθελα νάξερα ρε μάγκες,άμα δηλαδή κάποια μέρα έχει συνεφιά,πως θα πάτε σπίτι σας; Δεν μπορείς να δώσεις μια απάντηση νορμάλ χωρίς να αρπαχτεις? Άντε πες εγώ ξέρω να πάω, ειναι ομως όλοι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν τις οδούς που είπες? Μένουν όλοι μόνιμα εδώ νομίζεις και πρέπει να ξέρουν να βρουν το τυχαρπαστο κινεζομαγαζο που ανακάλυψες? Για να σου απαντήσω...σπίτι με πάει το αυτοκίνητο μόνο του, έχει μάθει το δρόμο μάγκα μου και οδό με πάει μου κάνει και μασάζ και μου φτιάχνει και καφέ. Happy now?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα