konstantinosnatas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Έχω ένα 5 μέτρα usb extension και τα windows δεν το αναγνωρίζουν, πώς γίνετε να φτιαχτεί;
TheELF Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Τα windows δεν αναγνωρίζουν καλώδια αλλά μόνο την συσκευή που συνδέεις. Για να δει συσκευή πάνω σε 5m καλώδιο πρέπει να είναι usb με ενίσχυση και πάλι εξαρτάτε. http://www.skroutz.gr/c/695/kalodia-usb.html?keyphrase=usb+%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%83%CF%87%CF%85%CF%83%CE%B7+
micos000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Τι συσκευή είναι αυτή που θέλεις να συνδέσεις; Θέλεις usb hub που να τροφοδοτείτε με ξεχωριστό ρεύμα για να δουλέψει κάτι τέτοιο και καλύτερα είναι στις usb από πίσω και όχι στις μπροστινές. Έχω καταφέρει να συνδέσω wecam με 5 μέτρα καλώδιο σε ένα pc ενώ σε άλλο δεν την αναγνώριζε. Εξαρτάτε από το πόσο ρεύμα στέλνει οι μητρική στις usb.
konstantinosnatas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Τι συσκευή είναι αυτή που θέλεις να συνδέσεις; Θέλεις usb hub που να τροφοδοτείτε με ξεχωριστό ρεύμα για να δουλέψει κάτι τέτοιο και καλύτερα είναι στις usb από πίσω και όχι στις μπροστινές. Έχω καταφέρει να συνδέσω wecam με 5 μέτρα καλώδιο σε ένα pc ενώ σε άλλο δεν την αναγνώριζε. Εξαρτάτε από το πόσο ρεύμα στέλνει οι μητρική στις usb. Web κάμερα θέλω να συνδέσω!
alexzzz Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δεν είναι software θέμα. Το μεταφέρω στο "Hardware γενικά"
micos000 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Το φαντάστηκα ότι θα ήταν κάτι τέτοιο. Ισχύουν όσα είπα πριν. Δες τα καλώδια που σου δείχνει ο elf, ίσως δουλέψουν. Τις προεκτάσεις πάντα στις πίσω θύρες και ποτέ σε usb hubs, εκτός αν αυτά έχουν δικιά τους τροφοδοσία ρεύματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα