graphist83 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 η ερώτηση του συμφορίτη platano δεν είναι καθόλου χαζή , και έχει και ουσία . Κανονικά λέγοντας "κοιτάει" εννοούμε την ουρά της να βλέπει προς τον πομπό , αλλά και παίζει ανάλογα με την περιοχή , γιατί αν έχεις πολύ ισχυρό σήμα τότε με τη φορά αυτή μπορεί και να μπουκώνει το σήμα και να έχεις είδωλα . Προσωπικά έτσι τα ξέρω , τώρα αν υπάρχει κάποιος με περισσότερες γνώσεις ακόμη καλύτερα .Πάντως αν έχετε οπτική επαφή με τον πομπό ,μην το παρακάνετε με τις κεραίες , μια μικρή και απλή συνήθως φτάνει. Λαθος....Για να κοιταει η κεραια ενα κεντρο, πρεπει να ειναι προσανατολισμενη οχι με την μυτη της ουρας. Αλλα με το εσωτερικο μερος του ανακλαστηρα. (αυτο που ειναι σαν σχαρα). Πρεπει ουσιαστικα ο ανακλαστηρας να συλλέξει τα σηματα και να τα ''ριξει'' πανω στα στοιχεια της κεραιας.
charlatanos Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Παιδια να ρωτησω... οι αποκωδηκοποιητες ειναι μονο για τα ψηφιακα καναλια? δεν μπορω απο τον αποκωδηκοποιητη να βρω τα αναλογικα καναλια?? (ειμαι Σερρες και μαλλον δεν πιανουμε ψηφιακα ακομα)
master2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Site: Αυτον παρε. Εχω 2 δουλευουν αψογα. Και σαν media player ειναι καλοι. Και οι crystal audio που αναφερθηκαν ειναι αξιοπιστοι. Μακρια απο Doop
marios_p_89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Καλησπέρα στο forum! Έχω ένα πρόβλημα με τον ψηφιακό μου δέκτη Crypto HD ReDi 215A. Όπως ήμουν στο μενού και έψαχνα τις ρυθμίσεις άλλαξα την ανάλυση της συσκευής και από εκείνη την ώρα στην τηλεόραση γράφει "δεν υποστηρίζεται" και φυσικά δεν βλέπω τίποτα. Υποθέτω ότι το πρόβλημα είναι οτι αυτή την στιγμή είναι ο αποκωδικοποιητής συντονισμένος σε μία ανάλυση που δεν δέχεται η ΤV μου (Samsung 32" HD Ready μοντέλο αν χρειάζεται βρίσκω). Θα ήθελα να ρωτήσω αφενώς αν γνωρίζει κάποιος κάποιον τρόπο να κάνω μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων απο τον αποκωδικοποιητή ή το τηλεχειριστήριο χωρίς να βλέπω το μενού και αφετέρου αν κάποιος είναι κάτοχος του συγκεκριμένου receiver (ή κάποιου άλλου crypto που λογικά έχουν τα ίδια μενού) και μπορεί να με "καθοδηγήσει" στο πώς από το μενού να αλλάξω την ανάλυση ή να κάνω το reset. Ευχαριστώ πολύ!
adsl2+ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Η Samsung 32" HD Ready δεν παίζει 1080p, παίζει 1080i, βαζεις σκαρτ στον δέκτη Crypto με την Samsung και επαναφέρεις το 1080i και εισαι οκ
degleris Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα μετα απο καιρο......μηπως ξερει κανεις γιατι ο redi 215 σε αρχεια απο usb *.avi δεν παιζει ηχο???τι τυπο να βαλω τισ ταινιες να τισ διαβασει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα