Xristaras12 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) λογικα ετσι οπως το λες ειναι. εχω ενσωματωμενο δεκτη στην τηλεοραση(αν κ δεν με απασχολησαν ποτε τα καναλια που ζητησες)απλα το αναφερω επειδη εδω και 6 μηνες περιπου βλεπω μονο απο το ψηφιακο κ δεν εχω δει να προστιθονται τα καναλια που ανεφερες.Ισως απο τις 20 του μηνα να γινει ετσι οπως το λες. Οσο για την εγγραφη που ειπατε,δοκιμασα σε εναν δεκτη IQ με θυρα usb και γραφει κανονικοτατα το προγραμμα το οποιο το βλεπω και στο πισι μετα(το vlc το ανοιγει)Για τη χωρητικοτητα δεν ξερω 1 λεπτο εγγραφης ηταν περιπου 32-37ΜΒ(το δοκιμασα ακρετες φορες) Ο δεκτης τουτος υποστηριζει και NTFS(ενημερωτικα μιας κ δεν ξερω τι γινεται με τους αλλους)του συνδεσα και εξωτερικο δισκο 500GB και τον διαβασε κανονικα. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2012 από Xristaras12
Socratis_g Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2012 εχοντας διαβάσει πάνω απο μία ώρα reviews, κατέλιξα ότι κανένας δεν είναι τέλειος, όλοι κάπου ιστερούν. οι πιο σωστοί είναι είναι crystal audio HD για after sales support και crypto 215d για γρήγορη εναλλαγή καναλιών. εγώ πάντως που τους αγόρασα και τους 2. το σήμα δεν έχει κοπεί και σήμερα ! είμαι γλυφάδα σύνορα με ελληνικό. κάτω απο τη βουλιαγμένης.. δε νομίζω να παίρνω από πάρνηθα, και απο ότι διάβαζα της αίγινας έχει κοπεί...
yota21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 crypto redi 215 και απο εμενα. εχω δυο και πηρα αλλους 5!!! για φιλους σε προσφορα με κωδικο απο τα electroworld απο 39.90 στα 26.75. γρηγορη εναλλαγη, απλα μενου, αρκετες επιλογες. μου φανηκε τιμιο αρκετα. αλλα οντως ακουσα καλα λογια και για crystal audio
Luxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ποιο δεκτη να παρω σε usb stick; Δε θελω ουτε να γραφει, ουτε να μου λεει τι ωρα ειναι, ουτε να μαγειρευει! Θελω απλα να βλεπω τα 6,7 κυρια καναλια σε ψηφιακη μορφη. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ! Αν και πλακα,πλακα ενα παγωμα εικονας, σε περιπτωση που σε πιασει κοψιμο, θα ηταν καλη ιδεα.. Τι λετε;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια τα καναλια νετ ,ερτ κτλ σε πιοα συχνοτητα ειναι.Τα βρισκω ολα εκτος απο αυτα.
telegamesvg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) crypto redi 215 και απο εμενα. εχω δυο και πηρα αλλους 5!!! για φιλους σε προσφορα με κωδικο απο τα electroworld απο 39.90 στα 26.75. γρηγορη εναλλαγη, απλα μενου, αρκετες επιλογες. μου φανηκε τιμιο αρκετα. αλλα οντως ακουσα καλα λογια και για crystal audio Πως μπορουμε να βρουμε καποιον κωδικο για να τους παρουμε με εκπτωση; Θελω να παρω 2-3 κομματια. O crypto redi 215 που δινουν τα electroworld ,υποστηριζει dolby digital; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2012 από telegamesvg
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μια χαζη ισως ερωτηση αλλα υπαρχουν και αυτες Οταν λεμε οτι η κεραια "κοιταει" εννοεουμε το πισω της κομματι σαν ουρα ή το μπροστινο που ειναι σαν πλεγμα ?
sakisvele Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 O crypto redi 215 που δινουν τα electroworld, τι κουπόνι, εισάγουμε για την αγορά του
evkar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 η ερώτηση του συμφορίτη platano δεν είναι καθόλου χαζή , και έχει και ουσία . Κανονικά λέγοντας "κοιτάει" εννοούμε την ουρά της να βλέπει προς τον πομπό , αλλά και παίζει ανάλογα με την περιοχή , γιατί αν έχεις πολύ ισχυρό σήμα τότε με τη φορά αυτή μπορεί και να μπουκώνει το σήμα και να έχεις είδωλα . Προσωπικά έτσι τα ξέρω , τώρα αν υπάρχει κάποιος με περισσότερες γνώσεις ακόμη καλύτερα .Πάντως αν έχετε οπτική επαφή με τον πομπό ,μην το παρακάνετε με τις κεραίες , μια μικρή και απλή συνήθως φτάνει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 η ερώτηση του συμφορίτη platano δεν είναι καθόλου χαζή , και έχει και ουσία . Κανονικά λέγοντας "κοιτάει" εννοούμε την ουρά της να βλέπει προς τον πομπό , αλλά και παίζει ανάλογα με την περιοχή , γιατί αν έχεις πολύ ισχυρό σήμα τότε με τη φορά αυτή μπορεί και να μπουκώνει το σήμα και να έχεις είδωλα . Προσωπικά έτσι τα ξέρω , τώρα αν υπάρχει κάποιος με περισσότερες γνώσεις ακόμη καλύτερα .Πάντως αν έχετε οπτική επαφή με τον πομπό ,μην το παρακάνετε με τις κεραίες , μια μικρή και απλή συνήθως φτάνει. Και τα τρια μεγαλα Αττικα βουνα συν το πιο μικρο του Αιγαλεω τα βλεπω απο την ταρατσα μου παρα πολυ καλα (Λυκοβρυση Αττικης αλλα σε ψηλο σημειο) .Ολοι εχουν στραμμενες τις κεραιες απο οτι ειδα στον Υμμητο. Δεν θα ειχα προβλημα να παραμεινουν ετσι αλλα εχω το εξης προβλημα...Εδω που εχω το pc εχω μια 32αρα samsung με mpeg4 αλλα στο σαλονι η 47αρα LG για να δει mpeg της εχω βαλει καρτα CI και αν παιζουν στο ιδιο καναλι σε ψηφιακο και οι δυο υπαρχει προβλημα λιγων δευτερολεπτων στην εικονα που δεν με ενοχλει, αλλα και στον ηχο φυσικα που κανει το προβλημα γιατι ακουγοντε και οι δυο οπου και να καθεται καποιος. Επειδη με αναλογικο δεν ειχα τετοιο προβλημα και η εικονα ηταν πολυ καλη για αυτο και μονο σκεφτομαι την λυση να ις "γυρισω" προς Παρνηθα αλαλ δεν ξερω αν "μπουκωνει" το σημα επειδη ειναι και πιο κοντα στην Παρνηθα απο τον Υμμητο.
Inler Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Για να παρουμε το κουπονι-εκπτωση πρεπει να κανουμε εγγραφη;
Cyberdemon87 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Γεια χαρα, απο οτι ειδα γενικα προτεινονται πολυ αυτοι οι 2 αποκοδοικοποιητες: Crypto ReDi 215 ή ο 215d? Crystal Audio Micro-HD Ποιον προτεινετε σαν καλυτερο για αγορα, και τι διαφορα εχει ο 215 απο τον 215d? Ευχαριστω!
Cyberscout Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Γεια χαρα, απο οτι ειδα γενικα προτεινονται πολυ αυτοι οι 2 αποκοδοικοποιητες: Crypto ReDi 215 ή ο 215d? Crystal Audio Micro-HD Ποιον προτεινετε σαν καλυτερο για αγορα, και τι διαφορα εχει ο 215 απο τον 215d? Ευχαριστω! To Redi 215D είναι σαν το Redi 215 με επιπρόσθετη δυνατότητα Dolby για αναπαραγωγή ταινιών σαν multimedia player. http://www.cryptoelectronics.gr/common/dvbts/el/redi-215d.aspx
noob Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Για καλώδιο hdmi τι λέτε?Και τα πιο φτηνά κάνουν τη δουλειά τους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα