Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 2 τηλεορασεις μεσα στο σπιτι οι οποιες χρειαζονται αποκωδικοποιητή...και οι δυο εχουν hdmi θυρα...το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι να παρω...τι μου προτεινετε???

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σήμερα που πήγα στο πλαίσιο και έριξα μια ματιά μου πρότειναν αυτό. είναι για hdmi.

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Sattelite-Equipment/Receivers/Doop-HDMP-100-Digital-Tunner-HR550.htm

όποιος ξέρει ας μας ενημερώσει σχετικά με το ποια χαρακτηριστικά πρέπει να κοιτάξουμε. είναι καλό το doop?

Δημοσ.

Προτασεις των crystal audio. Crypto κτλ ειναι αξιοπρεπεις. Εχει να κανει και με τις απαιτησεις μας. Αλλιως ολα μας καλυπτουν στο θεμα της ληψεως.

Δημοσ.

Παιδια κανενας δεν ξερει τιποτα????βοηθηστε επειγον ειναι!!! :/

Και ο lifeview hd που τον έχω εδω και μια βδομάδα παίζει μια χαρά.Κοίτα στο eshop γιατί μπορεί να έχει εξαντληθεί

Δημοσ.

οτι βρεις πιο φτθηνο παρε,αν παιζει και mkv με ελληνικους υποτιτλους ακομα καλυτερα.Ολα τα ιδια ειναι μεχρι 40 ευρω.Οποτε παρε οτι πιο φθηνο μπορεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρησιμοποιω το υπαρχον τοπικ για ενα προβλημα που εχω :mrgreen:

Πηρα της Crystal Audio εναν SD και εναν HD αποκωδικοποιητη.

Συνδεσα τον εναν με scart στην μια τηλεοραση και τον αλλον με hdmi σε αλλη.

Εβαλα καλωδιο κεραιας και στους 2 αποκωδικοποιητες (αυτο που ειχα πισω απο την τηλεοραση).

Το προβλημα ειναι οτι δε πιανω τα εξης καναλια :

0-6 TV, Attica TV, Blue Sky, Channel 9, Extra Channel, High TV, Kontra Channel, Nickelodeon, Τηλεαστυ.

Εβαλα επιπλεον καλωδιο κεραιας και συνδεσα και με την εξοδο κεραιας του καθε αποκωδικοποιητη με την αντιστοιχη τηλεοραση αλλα το αποτελεσμα το ιδιο.

Η περιοχη οπου μενω ειναι το Καματερο (Αττικης). Στο εξοχικο στο Λαγονησι που πηρα εναν Digital World HDT-150 τα πιανει ολα . Τι κανω λαθος ?

PS: τα παραπανω καναλια τα πιανω κανονικα με το απλο καλωδιο της κεραιας στις τηλεορασεις, αλλα με αποκωδικοποιητη καθολου

Επεξ/σία από ikskarda
Δημοσ.

Αυτά τα κανάλια εκπέμπουν ψηφιακά μόνο από το κέντρο εκπομπής στην Αίγινα.Από 20 Ιουλίου θα εκπέμπουν και από Υμηττό.Από Πάρνηθα δεν ξέρω πότε θα εκπέμπουν.Από που παίρνεις σήμα εσύ?

Δημοσ.

ωχ τωρα θα σε γελασω. υποθετω επειδη το Καματερο ειναι σχετικα κοντα με την Παρνηθα οτι λαμβανω απο εκει σημα.

Δηλαδη αν καταλαβα καλα στις 20 Ιουλιου θα τα πιανω τα καναλια αυτα αν παιρνω σημα απο Υμηττο ?

Και με σκετο καλωδιο κεραιας πως τα πιανω στην τηλεοραση ? δεν ειναι λιγο περιεργο ?

Δημοσ.

Χρησιμοποιω το υπαρχον τοπικ για ενα προβλημα που εχω :mrgreen:

Πηρα της Crystal Audio εναν SD και εναν HD αποκωδικοποιητη.

Συνδεσα τον εναν με scart στην μια τηλεοραση και τον αλλον με hdmi σε αλλη.

Εβαλα καλωδιο κεραιας και στους 2 αποκωδικοποιητες (αυτο που ειχα πισω απο την τηλεοραση).

Το προβλημα ειναι οτι δε πιανω τα εξης καναλια :

0-6 TV, Attica TV, Blue Sky, Channel 9, Extra Channel, High TV, Kontra Channel, Nickelodeon, Τηλεαστυ.

Εβαλα επιπλεον καλωδιο κεραιας και συνδεσα και με την εξοδο κεραιας του καθε αποκωδικοποιητη με την αντιστοιχη τηλεοραση αλλα το αποτελεσμα το ιδιο.

Η περιοχη οπου μενω ειναι το Καματερο (Αττικης). Στο εξοχικο στο Λαγονησι που πηρα εναν Digital World HDT-150 τα πιανει ολα . Τι κανω λαθος ?

PS: τα παραπανω καναλια τα πιανω κανονικα με το απλο καλωδιο της κεραιας στις τηλεορασεις, αλλα με αποκωδικοποιητη καθολου

αυτα τα καναλια που θες παιζουν ΜΟΝΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΗΦΙΑΚΑ

με λιγα λογια θα πρεπει να συνδεσεις το rf out του αποκωδικοποιητη με την υποδοχη κεραιας της τηλεορασης και να βλεπεις μεσω αναλογικου σηματος(χωρις τον δεκτη δλδ)τα αναλογικα καναλια!

Δημοσ.

να παρεις κρυσταλ audio me hdmi the best 39.90 κωτσοβολος

Εχω 2 τηλεορασεις μεσα στο σπιτι οι οποιες χρειαζονται αποκωδικοποιητή...και οι δυο εχουν hdmi θυρα...το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι να παρω...τι μου προτεινετε???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατσε :shifty:

Συνδεσα οπως ειπες με καλωδιο κεραιας την υποδοχη RF Out μαζι με την υποδοχη κεραιας της τηλεορασης.

για να τα δω δηλαδη θα ξαναπαταω να γυρναει σε λειτουργια η τηλεοραση (απο το κουμπι Source) και να τα βρισκω απο το τηλεχειριστηριο της τηλεορασης και οχι μεσω αποκωδικοποιητη. σωστα ?

Το αγαπημένο σας κανάλι Nickelodeon από τις 20/07 θα εκπέμπει ψηφιακά και από τον Υμηττό, στη συχνότητα 54.

Η αναλογική εκπομπή θα σταματήσει από τον Υμηττό στις 20 Ιουλίου.

Το κέντρο ψηφιακής εκπομπής της Αίγινας συνεχίζει τη λειτουργία του κανονικά, στη συχνότητα 54.

Συμφωνα με το απο πανω στο εξοχικο στο Λαγονησι ο λογος μαλλον που πιανω το Nickelodeon ειναι επειδη εκπεμπει ηδη ψηφιακα απο Αιγινα, αρα λοιπον απο 20/07 θα το πιασω και αυτο λογικα εδω στο σπιτι μεσω αποκωδικοποιητη. σωστα ?

Επεξ/σία από ikskarda
Δημοσ.

αυτα τα καναλια που θες παιζουν ΜΟΝΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΗΦΙΑΚΑ

με λιγα λογια θα πρεπει να συνδεσεις το rf out του αποκωδικοποιητη με την υποδοχη κεραιας της τηλεορασης και να βλεπεις μεσω αναλογικου σηματος(χωρις τον δεκτη δλδ)τα αναλογικα καναλια!

Τα συγκεκριμένα κανάλια από Υμηττό θα σταματήσουν να εκπέμπουν αναλογικά οπότε θα εκπέμπουν ψηφιακά.

Αν θέλουμε να γράφουμε, τι υπάρχει;

Αν έχεις τηλεόραση με ενσωματωμένο δέκτη νομίζω δεν μπορείς να γράψεις.Αν έχεις εξωτερικό τότε με ένα φλασακι των 8G θα είσαι μια χαρά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν ειναι ετσι οπως λες τοτε κανοντας ξανα αναζητηση καναλιων απο 20/07 θα πρεπει οι αποκωδικοποιητες που πηρα (αλλα και γενικως οποιοσδηποτε αλλος) να βρει τα προαναφερθεντα καναλια, οποτε ουτε γατα ουτε ζημια μιας και θα πιανει ολα τα καναλια (αυτα τελος παντων που παιζουν στην Αττικη)

Επεξ/σία από ikskarda

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...