MoviemakerGr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Οδηγίες η εμπειρίες για στήσιμο WebTv Όποιος έχει η ξέρει και θέλει,ας τις μοιραστεί όσο πιο κατανοητά κ αναλυτικά μπορεί.. Για low - mid καταστάσεις "τοπικό επίπεδο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Φαντάζομαι αυτός που θα εχει στήσει κατι τέτοιο θα εχει πολύ δουλειά κ δεν θα μπαίνει σε forums για ν'απαντησει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μπορεί να τους μπερδεύεις,εξήγησε τι εννοείς με το webtv γιατί το πως να γραφτείς στο π.χ. justin.tv νομίζω δεν χρειάζεται επεξηγήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Θέλω την τεχνογνωσία ας πούμε ότι εγώ έχω 5 cameres.. τι άλλο χρειάζομαι ? ας πούμε ο Χατζηνικολου πως βγαίνει στον αέρα ? Πρέπει να έχω έναν server για κάποιον λόγο ? πρέπει να έχω ένα μηχάνημα για videoediting ? και τα 2 ? μονταζιερα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Θέλω την τεχνογνωσία ας πούμε ότι εγώ έχω 5 cameres.. τι άλλο χρειάζομαι ? ας πούμε ο Χατζηνικολου πως βγαίνει στον αέρα ? Πρέπει να έχω έναν server για κάποιον λόγο ? πρέπει να έχω ένα μηχάνημα για videoediting ? και τα 2 ? μονταζιερα ? Γιατί πως βγαίνει;Έχεις κάνα link; Πρέπει να έχω έναν server για κάποιον λόγο ? Πρέπει πάντως να έχεις τρόπο να στέλνεις το stream από 5 κάμερες έστω στον έξω κόσμο,και κατά προτίμηση και παράλληλα σε αρκετά άτομα. πρέπει να έχω ένα μηχάνημα για videoediting ? Αν δεν θες live αλλά μονταρισμένη εκπομπή,τότε θα χρειαστείς κάτι για να μοντάρεις,τώρα αν το κάνεις στον Η/Υ σου με κάποιο πρόγραμμα είναι δική σου απόφαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα