Προς το περιεχόμενο

Sony Bravia KDL-40L4000 , προβλημα με επαναφορα ρυθμισεων

pantelos_k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λαε του insomnia..χαιρετω!

Σημερα εκει που ψαχουλευα το μενου της τηλεορασης την οποια εχω εδω και 3 χρονια κ κατι παραπανω περιπου..πατησα την εντολη "επαναφορα ολων των ρυθμισεων" γιατι κολλαγε λιγο οταν εκανα αλλαγη σε ψηφιακο απο αναλογικο..και θεωρησα πως ισως να βοηθουσε αυτο. Πιο ειναι τωρα το θεμα..εγω το εκανα αυτο πριν κανα 2ωρο ουτε λιγο ουτε πολυ...και ακομα ειναι με μαυρη οθονη,το κοκκινο κουμπακι αναβοσβινει και γραφει "επαναφορα ολων των ρυθ"...ενω στον οδηγο γραφει οτι διαρκει περιπου 30 δευτερολεπτα...! Την εχω αφησει ετσι και καθεται μιας και δεν εχω ιδεα τι να κανω..και δεν κλεινει και απο τα κουμπια κιολας..σας παρακαλω αν καποιος ξερει ας μου απαντησει το συντομοτερο δυνατο αν ειναι ευκολο..τι μπορω να κανω..??

υ.γ. οπως γραφω και στον τιτλο το μοντελο ειναι sony bravia KDL-40L4000

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά σήμερα το πρωί, όλα δούλεψαν κανονικά! Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων κλπ. Πιστεύω πως υπήρχε πρόβλημα λόγω της θερμοκρασίας.

• 4 μήνες μετά...

Κλασσικό πρόβλημα αυτών των σειρών. Με αναβάθμιση λογισμικού συνήθως λύνεται. Σε πελάτη μου ετσι λύθηκε. Αν και σαν tv ειναι γενικά αργή και ασταθής.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μετά από έλεγχο από τεχνικό στο Βύρωνα, με ενημέρωσε πως υπάρχει δυσλειτουργία στον εσωτερικό ψηφιακό δέκτη - δεν αφαιρείται και δεν επισκευάζεται (έτσι μου είπε) - και απλά υπάρχει ένα εσωτερικό button που αν το πατήσεις έως 3" κάνει εργαστασιακό reset.

Σωστά μου είπε;

Για την παραπάνω "πάτησε το button" εργασία με χρέωσε 40 ευρώ.

Παρόλα αυτά πως γίνεται αναβάθμιση λογισμικού;

H αναβάθμιση γινεται μεσώ της θύρας usb που εχει.

Reset στην sony κανεις με 2 τρόπους. Ο ένας που κανει soft reset μέσα απο τα μενου της. Αμα ψύξεις θα το βρεις . Και ο αλλος οπου με το συνδυασμό των πλήκτρων up arrow + power off. Κάνει restart και hard reset.

Αυτο με το κουμπι εσωτερικά πρωτη φορά το ακούω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...