pantelos_k Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Λαε του insomnia..χαιρετω! Σημερα εκει που ψαχουλευα το μενου της τηλεορασης την οποια εχω εδω και 3 χρονια κ κατι παραπανω περιπου..πατησα την εντολη "επαναφορα ολων των ρυθμισεων" γιατι κολλαγε λιγο οταν εκανα αλλαγη σε ψηφιακο απο αναλογικο..και θεωρησα πως ισως να βοηθουσε αυτο. Πιο ειναι τωρα το θεμα..εγω το εκανα αυτο πριν κανα 2ωρο ουτε λιγο ουτε πολυ...και ακομα ειναι με μαυρη οθονη,το κοκκινο κουμπακι αναβοσβινει και γραφει "επαναφορα ολων των ρυθ"...ενω στον οδηγο γραφει οτι διαρκει περιπου 30 δευτερολεπτα...! Την εχω αφησει ετσι και καθεται μιας και δεν εχω ιδεα τι να κανω..και δεν κλεινει και απο τα κουμπια κιολας..σας παρακαλω αν καποιος ξερει ας μου απαντησει το συντομοτερο δυνατο αν ειναι ευκολο..τι μπορω να κανω..?? υ.γ. οπως γραφω και στον τιτλο το μοντελο ειναι sony bravia KDL-40L4000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smiley Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα! Να σημειώσω ότι δεν έχω αποκωδικοποιητή συνδεδεμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smiley Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Τελικά σήμερα το πρωί, όλα δούλεψαν κανονικά! Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων κλπ. Πιστεύω πως υπήρχε πρόβλημα λόγω της θερμοκρασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros3636 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 το ίδιο πρόβλημα ακριβώς τώρα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smiley Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Τα ίδια παιδιά... κολλάει γενικά. Υπάρχει κανείς σχετικός τεχνικός να βοηθήσει με το αζημίωτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Κλασσικό πρόβλημα αυτών των σειρών. Με αναβάθμιση λογισμικού συνήθως λύνεται. Σε πελάτη μου ετσι λύθηκε. Αν και σαν tv ειναι γενικά αργή και ασταθής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smiley Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Μετά από έλεγχο από τεχνικό στο Βύρωνα, με ενημέρωσε πως υπάρχει δυσλειτουργία στον εσωτερικό ψηφιακό δέκτη - δεν αφαιρείται και δεν επισκευάζεται (έτσι μου είπε) - και απλά υπάρχει ένα εσωτερικό button που αν το πατήσεις έως 3" κάνει εργαστασιακό reset. Σωστά μου είπε; Για την παραπάνω "πάτησε το button" εργασία με χρέωσε 40 ευρώ. Παρόλα αυτά πως γίνεται αναβάθμιση λογισμικού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 H αναβάθμιση γινεται μεσώ της θύρας usb που εχει. Reset στην sony κανεις με 2 τρόπους. Ο ένας που κανει soft reset μέσα απο τα μενου της. Αμα ψύξεις θα το βρεις . Και ο αλλος οπου με το συνδυασμό των πλήκτρων up arrow + power off. Κάνει restart και hard reset. Αυτο με το κουμπι εσωτερικά πρωτη φορά το ακούω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smiley Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως USB δεν έχει το συγκεκριμένο μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2012 Οσα δεν εχουν εχουν θυρα usb, εχουν rs232 οπου γινεται μεσω service μονον. Ειχα την εντυπωση οτι η L4000 ειχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα