121325 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 χαίρεται , Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στη εγκατάσταση SSH access, ο λόγος που το χρειάζομαι είναι ότι δεν έχω πρόσβαση σε σε πολλά σίτε όπως facebook , youtube , twiter κτλ.. από το GFW στη κίνα Απ ότι έψαξα στο διαδίκτυο ο hosting provider μου μπορεί να μου προμηθεύσει SSH access αλλά μόνο για το δικό του control panel και επίσης υπάρχουν διάφορες proxie υπηρεσίες... Μπορεί κάποιος να μοιράσει τη γνώση του στο θέμα ? Cheers
isay Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 χαίρεται , Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στη εγκατάσταση SSH access, ο λόγος που το χρειάζομαι είναι ότι δεν έχω πρόσβαση σε σε πολλά σίτε όπως facebook , youtube , twiter κτλ.. από το GFW στη κίνα Απ ότι έψαξα στο διαδίκτυο ο hosting provider μου μπορεί να μου προμηθεύσει SSH access αλλά μόνο για το δικό του control panel και επίσης υπάρχουν διάφορες proxie υπηρεσίες... Μπορεί κάποιος να μοιράσει τη γνώση του στο θέμα ? Cheers Είσαι στην Κίνα και θες να έχεις πρόσβαση σε sites όπως facebook , youtube, κλπ. Αυτό θες ή κάτι άλλο; Αν η απάντηση ειναι ΝΑΙ τότε το ssh δεν σε καλύπτει. Χρειάζεσαι κάποια απο τα παρακάτω: VPN με κάποιο εκτός κίνα server (συνήθως έχει κόστος) ssl anonymous proxy τον οποίο περνάς στον browser σου. Συνήθως ειναι δωρεάν αλλά έχει συνεχές ψάξιμο για servers Tor browsing
121325 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Isay Ναι , σωστά δεν έχω πρόσβαση σε facebook , youtube, κλπ για VPN το ξέρω αλλά να σου πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος ποιον να διαλέξω.. Free θα ήταν perfect!!! Maarks SSH Tuneling ??? Οποιαδήποτε βοήθεια ή κατεύθυνση είναι ευπρόσδεκτη Thanks !!!!
Rabican Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 μηπως εννοειτε SSL tunnel; το SSH ειναι για terminal access!
koslibpro Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 SSH tunneling οπως ειπε ο αποπανω ειναι το σωστοτερο για εμενα.Αλλα θα πρεπει να εχει δικο του server ετσι οπως το εχω εγω τωρα στο μιαλο μου...αρα δεν τον συμφερει..γιατι δεν νοικιαζεις ενα VPN?θα σου ερθει πιο φθηνα πιστευω.. κι επισης αν απο το SSH Tunneling κατεβαζεις,μπαινεις σε μεγαλα βιντεο στο youtube κτλπ,θα σε κοψουν λογικα καποια στιγμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα