NoisePollution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Conquest = Classic BF mode. Όχι το Rush.\ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ερωτηση: Υπαρχει περιπτωση να παιξω τα ΒΕΤΑ σε 32 bit? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos08 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 "The program can't start because MSVCR100.dll is missing from your computer.Try reinstalling the program to fix this problem." Παιδια αυτο μου βγαζει συνεχεια! Το εχω κανει επανεγκαταστασει 4 φορες αλλα τιποτα! επισεις δοκιμασα και επιδιορθωση εγκαταστασης διχως αποτελεσμα help! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Πρέπει αυτό το αρχείο να είναι στο Battlefield 4 Beta\Core\imageformatsκαι στο Battlefield 4 Beta\Core Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manos08 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 το εχω! αλλα και παλι μου πετα αυτο το μυνημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 το εχω! αλλα και παλι μου πετα αυτο το μυνημα! Στο Battlelog forum λέει ένας να βάλεις πάλι το http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14632 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Εγω παιδια εχω αλλο προβλημα μπαινω στο παιχνιδι και ολη την ωρα γραφει loadingggggg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 αυτο με το Loading ειναι θεμα το punkbuster!κανε ενα update το Punkbuster και πιστευω θα λυθει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 amd fx 6core 3.9ghz, 4 giga μνημη και geforce gfx650. πανω απο 15 fps δεν επιασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 δεν μπορω να μπω στο ea support απλα μου βγαζει προβλημα συνδεσης ενω δεν εχω προβλημα με το ιντερνετ.στο origin δεν μπορω να μπω εδω και κατι ημερες λεει "onlnie login curently unavailable" τι κανω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 amd fx 6core 3.9ghz, 4 giga μνημη και geforce gfx650. πανω απο 15 fps δεν επιασα... Σε τι ρυθμισεις??Και επισης εχεις τους beta drivers?? Αν οχι δοκιμασε με αυτους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 45 frames εχω μεσο ορο με ολα ultra κ οταν πεφτει το κτηριο μου πηγε 20 frame αλλα το κοιτουσα που επεφτε δν ξερω αν παιζει ρολο,με μαμα ρολογια τον επεξεργαστη,αλλα χτυπησε 62 βαθμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Μετά τις mini "καλοκαιρινές" μου διακοπές, ένα γρήγορο για δοκιμές. Ph2 955@3700(nb@2600), >95% όλοι οι πυρήνες. 7950@1150/1450, 60-85% (μάλλον φταίει το μπούκωμα του επεξεργαστή) maxmem:2.2giga, αλλά σε χάρτη με 15παίκτες (αν έχει κάποια σημασία) Ultra, 4xMSaa, SSAO fps: 20στιγμιαία, >40 γενικά, ακόμα και 75 μέσα σε ελικόπτερο, πιλότος. Θέλει δουλειάαααααα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Στο Bf4 δυστηχως ο phenom δειχνει τα χρονακια του :/ Φυσικα και σε αλλα παιχνιδια εισαι μια χαρα,αλλα αμα αυξηθουν τα cpu bound παιχνιδια,ο phenom θα εχει ολο και μεγαλύτερο προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα