konstantinos77 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 πάντως αυτό το οτι δεν υποστηρίζονται σωστα τα windows 7 είναι τραγικό.ελεος ένα λειτουργικό πρίν είναι,ας κάνουνε κάτι γι αυτό εχω 53 προγραμματα και 35 Games εγκατεστημενα στα win7 τώρα θα πρέπει να κάνω φορματ τα windows 8 και να τα ξαναεγκαταστησω και τα 88 ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ? Ε ΟΧΙ ΡΕ Δεν υπαρχει περιπτωση να μην δουλευει απροβληματιστα στα 7 το επισημο game ,θα γραφτει στο βιβλιο Γκινες αν γινει κατι τετοιο.Θα μιλαμε για μεγαλη δυσφημιση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 μακάρι !ευχομαι να είναι έτσι όπως τα λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αν τα κάνεις upgrade θα κρατηθούνε στο φάκελο windows old κάπως έτσι , όλα τα αρχεία σου , προγράμματα παιχνίδια κλπ. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σε αυτή τη διαδικασία , αλλιώς θα είναι σα να έχεις κάνει φορματ λογικά απλά θα έχεις και ένα φάκελο όπου θα υπάρχουν όλα τα παλιά σου προγράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αυτό που έκαναν με τα leaderboards και βλέπεις με πόλεις / χώρα / κόσμο θα είναι τεράστιο καρότο. Αρκεί να μην το φάμε στον κ_λο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 πάντως αυτό το οτι δεν υποστηρίζονται σωστα τα windows 7 είναι τραγικό.ελεος ένα λειτουργικό πρίν είναι,ας κάνουνε κάτι γι αυτό εχω 53 προγραμματα και 35 Games εγκατεστημενα στα win7 τώρα θα πρέπει να κάνω φορματ τα windows 8 και να τα ξαναεγκαταστησω και τα 88 ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ? Ε ΟΧΙ ΡΕ κανε αυτο που εκανα εγω (μονο για να παιξεις την beta και μετα βλέπεις)... φτιάξε ενα partition με καμια 40-50 gb και βαλε μεσα καθαρα τα win8, drivers απο καρτα γραφικων και το game γρηγορη διαδικασια (κανα μισαωρο-εκτος απο το download του bf4), και καθαρα πραγματα (μετα σβηνεις το partition εισαι οκ) παντως απο την στιγμη που ανοιξε η beta, το παιχνιδι ειχει χειροτερεψει απιστευτα ...τρελο lag, πιο πολλα πεταγματα εξω, και γενικως μαυρα χαλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ειναι η ιδέα μου ή το mp θα καταντησει οπως το cod? δλδ οτι ναναι;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ειναι η ιδέα μου ή το mp θα καταντησει οπως το cod? δλδ οτι ναναι;;;;;; Στην αρχη ετσι θα ειναι. Μετα που θα μπουν admins φανατικοι της σειρας BF, θα στρωσει. Απλα οι σερβερς που βλεπεις ομαδικο παιχνιδι αλλα και ωραιους κανονες ειναι ελαχιστοι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ειναι η ιδέα μου ή το mp θα καταντησει οπως το cod? δλδ οτι ναναι;;;;;; Hδη εχει ...Με την μονη διαφορα οτι στο cod ειναι η φυση του παιχνιδιου τετοια ενω στο bf δεν ειναι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Παίζει ρόλο και το mode. Σε deathmatch ή domination, μοιάζει με COD. Conquest και κυρίως rush, του αλλάζουν χαρακτήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Conquest = Classic BF mode. Όχι το Rush. Παρ' όλο που η DICE το θεωρεί "classic" μετά το BC2. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2013 από GhostRiderLSOV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sayan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δεν το εχω δει το game και πραγματικα εκπλησομαι με αυτα που διαβαζω για την αποδοση του game (εαν ειναι και η τελικη) Εαν αυτη ειναι η πραγματικοτητα δλδ οι 2gb high end καρτες να μην μπορουν να κρατησουν 60αρι στα 1080p επειδη δεν τους φτανει η vram λυπαμαι αλλα epic fail παιχνιδακι.Eδω το crysis 3 που θα το ξεπερασει μονο το crysis 4 οπτικα, δεν παει πανω απο 1600mb και τρεχει μια χαρα σε αυτη την αναλυση απο 680/770Καλα δε μιλαω για το μειωμενο gpu usage...Και απο τα screenshots που ανεβαζεται δεν ειδα και κατι το εντυπωσιακο.Μπερδεμενη κατασταση...Απο την αλλη υπαρχουν μερικες μηχανες οπως η unreal 3 ας πουμε που ρουφανε πολυ vram χωρις ομως να χασεις απο επιδοσεις αμα ξεμεινεις. Απλα απλωνεται σε ολη τη vram σου αν μπορει Πχ στο bioshock infinite στα 1080p maxed out παει πανω απο 2gb αν εχεις, αλλα δεν κοβει επιδοσεις απο τις nvidia 2gb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 @Sayan Έχει debugger από πίσω λόγω beta.Aν μπεις spectator πάει πολύ πιο καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sayan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ναι αλλα ο debugger δεν θα επρεπε να ζοριζει την cpu μονο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Παίξε spectator και δες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα