BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 τελικά λέω να τα αγοράσω τα windows 8 λόγου οτι μπορώ να κάνω και updates στα windows 8
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Και με του θείου μπορείς να κάνεις updates..
konstantinos77 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Tο punkbuster παιδες εφτιαξε ,μπορειτε να κανετε update αν θελετε και οσοι ειχατε προβλημα .Τωρα ε,πριν ειναι πολυ αργα ...
Dennisbest Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Λίγο off topic , αλλά αν περάσουμε τα windows 8.1 πάνω από τα 7 για να κρατήσουμε τα παλιά αρχεία δηλαδή, υπάρχει κάποιο μειονέκτημα σε αυτή τη μέθοδο;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5yN0GWg-zVo http://www.youtube.com/watch?v=045uevUugUY
sotiris123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 εχεις κανεις προβλημα μεσα στο παιχνιδι? δλδ να προχωραει και μετα να τον ξαναπεταει πισω εκει που ηταν? και σε πινγκ ειμαι καλα(70-80) και σε φπς.. δε μπορω να καταλαβω τι γινετε....
sotiris123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 πριν μπω το εκανα update το punkbuster και μου εγινε κανονικα και μετα ξεκινησε να μου το κανει αυτο το προβλημα.. θα ξαναδοκιμασω και αυριο να δω τι παιζει. κατι αλλο. διαβαζα οτι η βετα κλεινει στισ 11 οκτωβρη? για ολους η μονο η οπεν? και στα public/plaisio δινουν to china rising μονο για προπαραγγελιες η και αμα το αγορασεις και μετα.. και θα ειναι διαθεσιμο στισ 1 νοεμβριου ετσι?
konstantinos77 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αυτο που σου κανει ειναι μαλλον θεμα server αν οχι σιγουρα .Προσπαθησε να μην μπαινεις σε Αγγλικο ,μπαινε σε Γερμανικο καλυτερα . Ναι το china rising θα μπορεις να το παιξεις μετα ,1η Noεμβριου τωρα δεν ξερω αλλα οχι απο την αρχη .
sotiris123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ειχα ξαναπαιξει σε αυτο το σερβερ και ηταν κομπλε.. θα το κοιταξω και αυριο καλυτερα και σε αλλους σερβερ... οχι αλλο λεω.. το china rising δε το δινουν δωρο με το βασικο παιχνιδι στο πλαισιο κ παβλικ? αμα δε το κανεις προπαραγγελια το βασικο παιχνιδι και το παρεις οταν βγει θα το δινουν παλι δωρο η αυτο ειναι μονο για προπαραγγελιες?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 πάντως αυτό το οτι δεν υποστηρίζονται σωστα τα windows 7 είναι τραγικό.ελεος ένα λειτουργικό πρίν είναι,ας κάνουνε κάτι γι αυτό εχω 53 προγραμματα και 35 Games εγκατεστημενα στα win7 τώρα θα πρέπει να κάνω φορματ τα windows 8 και να τα ξαναεγκαταστησω και τα 88 ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ? Ε ΟΧΙ ΡΕ
johnnyman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 μην το κανεις γι αυτο τωρα,ενταξει ειπαμε.πιστευω στην full εκδοση θα λυθει το θεμα,τι να πω..
xlapatsas4000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 πάντως αυτό το οτι δεν υποστηρίζονται σωστα τα windows 7 είναι τραγικό.ελεος ένα λειτουργικό πρίν είναι,ας κάνουνε κάτι γι αυτό εχω 53 προγραμματα και 35 Games εγκατεστημενα στα win7 τώρα θα πρέπει να κάνω φορματ τα windows 8 και να τα ξαναεγκαταστησω και τα 88 ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ? Ε ΟΧΙ ΡΕ 35 games ? τι στο καλό, όταν δεν παίζεις ένα παιχνίδι το κρατάς ; γιατί για να παίζεις 35 παιχνίδια....
konstantinos77 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 ειχα ξαναπαιξει σε αυτο το σερβερ και ηταν κομπλε.. θα το κοιταξω και αυριο καλυτερα και σε αλλους σερβερ... οχι αλλο λεω.. το china rising δε το δινουν δωρο με το βασικο παιχνιδι στο πλαισιο κ παβλικ? αμα δε το κανεις προπαραγγελια το βασικο παιχνιδι και το παρεις οταν βγει θα το δινουν παλι δωρο η αυτο ειναι μονο για προπαραγγελιες? Ειναι καταρχην με την προπαραγγελια αλλα εχω την αισθηση οτι οταν θα κυκλοφορησει στα ραφια θα υπαρχει το κουτι της special edition με το china rising μεσα .Κατι αντιστοιχο ειχε συμβει απο οσο θυμαμαι με το bf3 limited edition οπου εγω το ειχα προπαραγγειλει και οταν βγηκε το επισημο παιχνιδι θυμαμαι το εβλεπα στα ραφια για καποιο χρονικο διαστημα .Ετσι και αλλιως ομως θα μπορεις να το αγορασεις ξεχωριστα σαν expansion οταν βγει .
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 τα κρατάω μερικά γιατί μ αρέσουν και θέλω να τα ξαναπαίζω .ασε που έχω και 7 terabytes σκληρούς δίσκους 35 games ? τι στο καλό, όταν δεν παίζεις ένα παιχνίδι το κρατάς ; γιατί για να παίζεις 35 παιχνίδια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα