tolisk99 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Το κατεβάζω και αναμένω να δω αν παίζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ετοιμοςςςςςςςςςςςςςςςς... το ζέστανα κ λίγο ! BenchCapture.PNG BF4.PNG Ετοιμοςςςςςςςςςςςςςςςς... το ζέστανα κ λίγο ! BenchCapture.PNG BF4.PNG Kαι εγω το ζεστανα λιγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poulis_BC Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Eχω το Battle Field 3 με οριτζιν , ειμαι ονλαιν και στο broswer και στο προγραμμα , παρ ολα αυτα δεν μου δινει access ... καμια ιδεα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ποιους driver προτινεται για την 6950 και το bf4? Εχει εβγαλει επισημους η amd? Αν ναι, κανουν δουλεια? Εμενα παντως δεν μου αρεσει μεχρι στιγμης. Ποια ιδιοφυια σκεφτηκε να ανεβαινεις με ασανσερ και να στην εχουν στημενη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 αιντε βουρ !! και γω !! τερμα τα γκαζια !! απομενουν 1:18.49 εως.......... μεχρι να το ανεβασω στο 17% πηγε !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisk99 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Αχ αυτό το ιντερνετ... 5GB και ακόμα να κατέβει... Άλλα Games με 8GB θα τα είχε κατεβάσει... 40% μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 επαιξε τελικα μια χαρα μετα απο επανελημενες προσπαθειες να κανω update το punkbuster!το παιχνιδι τρεχει νερο ολα ultra με x2 ΑΑ 1080p.η καρτα ειναι στα 1150core και 1500memory.ο cpu στα 4.3ghz!!εχω τους 13.10 beta 2!! οριστε και μερικα screenshots!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Από εμένα έφαγε διαγραφή. Κάποιες φορές έπαιζε οκ, κάποιες έμπαινα και τα ριχνα σε low και πάλι σερνόταν. (όχι δεν ήταν θέμα ping). Θα περιμένω την τελική έκδοση να δω τι έχουν φτιάξει πριν κάνω αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 εγω δν ειχα θεμα με Ping,τελεια παιζει!τι συστημα εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 παιδες βοηθεια ειχα κατεβασει το bf4 beta απο το πειρατικο καραβι τεσπα το εβαλα σοτν φακελο origins games αλλα στο origin δεν μου το εμφανιζει ετσι πατησα προσθηκη παιχνιδιου και εβαλα το .exe του bf4,πατω αναπαραγωγη με γβαζει στην σελιδα του bf4 και οταν πατω για να επιλεξω σερβερ και να ξεκινησει μου βγαζει αυτο ενω το εχω το παιχνιδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 παιδες βοηθεια ειχα κατεβασει το bf4 beta απο το πειρατικο καραβι τεσπα το εβαλα σοτν φακελο origins games αλλα στο origin δεν μου το εμφανιζει ετσι πατησα προσθηκη παιχνιδιου και εβαλα το .exe του bf4,πατω αναπαραγωγη με γβαζει στην σελιδα του bf4 και οταν πατω για να επιλεξω σερβερ και να ξεκινησει μου βγαζει αυτο ενω το εχω το παιχνιδι.. Μεσα στο origin, κανε δεξι κλικ στο Battlefield 4 και πατα "repair install". Αν εισαι τυχερος θα παιξει κατευθειαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 δουλεψε τελικα επρεπε να κανω ινσταλλ υποτιθεται το επισημω αλλα στην ουσια μου εκανε εγκατασταση και ολα κομπλε,τωρα φορτωνει για τον σερβερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 απο χθες δε μπορω να μπω στο bf4 και σημερα μετα απο 5-10 λεπτα μου βγαζει αυτο. τι ακριβως ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 λοιπον επαιξα 5 λεπτα,δεν μπρορω να πω οτι ξετρελαθηκα με τα γραφικα,..λιγο χειροτερα απο το bf3 το βρισκω χωρις τα τρελα εφε και καπως ''ξερο'' η ολη ατμοσφαιρα.. ο cpu (amd 965 3.7ghz o.c.) βαρα 99% αρα χρειαζομαι amd fx8350 αμεσα την χρηση της καρτας δεν την ειδα ακομα,εχει σκαλωματα κατα καιρους και δεν ξερω αν οφειλεται στον cpu η στην gpu (7870 o.c. edition) παντως ουσιωδης διαφορα απο high σε ultra δεν βλεπω.. αυτα θα επιστρεψω καποια στιγμη και με τα fps σε screen. Ελπιζω η τελικη εκδοση να εχει περισσοτερο εφφε και καυλα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα