Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Εγώ βασικά μιλάω για jetpacks + vehicles. Star Wars = Jedi > all. Από την άλλη όμως, μιας και θα το κάνει η DICE κι αυτό, θα γίνει πράγματι πιο Battlefield. (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyver2013 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Εμενα που δεν με ενδιαφερει το multiplayer μονο το singlep θα μπορω να το τρεξω smooth; cpu - i5760 gpu msi 660ti oc pe ddr3 8gb αλλα OS win7 sp1 στα 8 δυσκολα να παω.... :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μια χαρα θα το τρεξεις το Single Player εννοειται αυτο,μην μασας απο τις βλακειες περι Windows 8 κλπ. Εγω βασικα κανω την μεταβαση απο COD και Killzone σε Battlefield λογω και αλλαγης του Pc με καινουργιο και μεταβασης σε Pc Gaming αρα θα φαω παρα πολλους ψοφους στις αρχες μεχρι να το συνηθισω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Αν το SP είναι σαν του 3 (και 99% θα είναι) τότε θα είναι collection of setpieces για να δείξουν την μηχανή. Ελπίζω αυτή τη φορά να πετάμε κανονικά το αεροπλάνο και να μην είναι on-rails όπως στην "Going Hunting". Παρ' όλο που ήταν πολύ ωραία πίστα ατμοσφαιρικά και με πωρωνε η εισαγωγή που έμπαινες στο αεροπλάνο και έφευγες από τον καταπέλτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 και εγω μεσα ειμαι... sotikour το ναμε οποιος θελει με κανει αδδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Open Beta Rollout starts (October 4th):PC: 1 AM PDT/9 AM UTC Xbox 360 world-wide: 2-6 AM PDT PlayStation 3 (Europe): 7-11 AM PDT PlayStation 3 (US): 11 AM PDT Please note that release times for the Xbox 360 and PlayStation 3 are controlled by Microsoft and Sony, respectively. The beta will be available within the range or times above, per console. Yes, there's also heavy logging and debug output which can have an impact on performance, but it's needed so we can gather as much data as possible to use to optimize things and find critical issues Να γιατί βαράει 95άρια η CPU.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Επειδη πολλοι ειπαν οτι ειναι ιδιο με το B3, δεν διαφωνω σιγουρα τεραστιες αλλαγες δεν υπαρχουν. Αλλα μου φαινονται πολυ πιο ομορφα τα χρωματα, ζωντανα ρεαλιστικα χρωματα. Μπηκα χτες στο 3 και ηταν ενα ασπρομαυρο πραγμα. http://youtu.be/PfZn92Ltx8A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Πωω ρε σεις με Oc τον επεξεργαστη κερδιζεις αρκετα fps.. Περασε για λιγο μια 7870ΧΤ απο το pc,στοκ η καρτα 975/1500,και με τον 3570κ στα 4.8Ghz εκανα τεστ με το Fraps ενα ολοκληρο game conquest match και με ολα ULTRA x4MsAA ,εβαλε AVerage 47 max 70 min 33 .Not bad at all θα ελεγα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Σε ολα τα Battlefield τα γραφικα του multiplayer ειναι κομμενα σε σχεση με το single player. Στο multiplayer του 4, βλεπω τα γραφικα που ειχε το single του 3...Σιγουρα καλυτερα απο το multi του 3 αλλα διαφορετικα, οχι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Hiding the body... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris362 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 εμενα δεν μου βρισκει ιντερνετ το origin και δεν βρισκω τι παιζει. ειχα βαλει πιο παλια κατι scriptakia και κατι τετια για να εγκαταστησω κατι που μου εκανε δωρο ο θειος και παρεκαμπτε το origin. λετε αυτο να το χαλαει? πως το διορθώνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fr4ntic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να χρησιμοποιεί Joystick και συγκεκριμένα το Logitech 3d extreme pro για να πετάει ελικοπτερα jet κλπ.? Γιατί αντιμετωπίζω πρόβλημα στα key bindings με αποτέλεσμα όταν κάνω throttle down να μην μπορώ να κουνήσω πάνω κάτω το ελικόπτερο( pitch up/down). Το έψαξα το θέμα αλλά δεν κατάφερα κάτι. Any ideas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Περιμενε το επισημο realease. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fr4ntic Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ναί και γω αυτό σκέφτηκα αλλά λέω μπάς και... ίδωμεν λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 επειδη θελω να κανω φορματ υπαρχει καποιο path που μπορω να βρω τα αρχεια εγκαταστασης για να μη τα ξανακατεβαζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα