Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=l4LqMHQ2y8s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Πόσο μαμάτο θα ήταν αν για παράδειγμα ερχόταν κάποιος να σε μαχαιρώσει, να μπορούσες να τον κάνεις counter πατώντας ένα random κουμπί που θα σου έβγαζε και όποιος πετύχαινε το συνδυασμό ξέρω 'γω να νικούσε.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Πόσο μαμάτο θα ήταν αν για παράδειγμα ερχόταν κάποιος να σε μαχαιρώσει, να μπορούσες να τον κάνεις counter πατώντας ένα random κουμπί που θα σου έβγαζε και όποιος πετύχαινε το συνδυασμό ξέρω 'γω να νικούσε.. Πρωτη φορα μου ετυχε σημερα αυτο και νομιζα οτι glitchαρε το παιχνιδι. http://www.youtube.com/watch?v=TsCmcvE6mdE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Το είχαμε δει ότι γίνεται counter από παλιό βίντεο. Τώρα με συνδυασμό, γινόταν στο ESF σε κάποια έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Α τελικά γίνεται counter ; Με ποιο κουμπί ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Sorry για να μην παρεξηγηθω. Ειπα οτι συνεβει σε εμενα σημερα αλλα οχι αυτο που δειχνει στο βιντεο ακριβως. Στην ουσια ο αντιπαλος ηταν στα γονατα και ενω πηγα να τον μαχαιρωσω μου κρατησε το χερι και υπηρξε καποια αντισταση στιγμιαια. Τελικα ομως το πηρα αλλα δε ξερω αν εγινε επειδη μπορουσε να πατησει καποιο κουμπι και δε προλαβε ή ειναι ενα απο τα animations. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 κατι ακομα ωραιο που μολις ειδα ειναι οτι αν πατησεις Join σε καποιον σε πεταει με τη μια στη squad του.. και αν δεν εχει χορο στο τεαμ θα σε παει στην αλλη κ αμα αδειασει θεση σε αλλαζει οταν πεθανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TsCmcvE6mdE&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Κατι αλλο που πολλοι το εκραξαν αλλα εμενα μου αρεσε. Αν πας να κανεις reload ενω εχεις ηδη 10 σφαιρες πχ στο γεμιστηρα, οι σφαιρες αυτες χανονται εφοσον τον πετας. Hardcore θα ελεγα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TsCmcvE6mdE&feature=player_embedded Eφαγα ενα counter σημερα, δεν με χαλασε καθολου .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Τι λενε αν και ειναι δοκιμαστικη εκδοση ειναι βαρυ?Δηλαδη εγω με το συστημα μου (υπογραφη)θα το παιζω σε Full Settings? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Για ultra και 1080p δε σε κοβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Αν είναι τόσο cpu bound όσο δείχνουν τα bench , ούτε σε low μάλλον . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Αρα παμε για αναβαθμηση!!!Πιστευω με τον amd 8320 και με την R9 280x θα ειμαι κομπλε για max settings!!!To πρβλημα ειναι οτι παιζω σε 42 οθονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 τι ουλτρα? εγω με παρομοιο επεξεργαστη κ την 6850 το παιζω σε λοου με πολλα φραμε δροπς... εσυ θα το παιζεις με το ζορι μεδιουμ...(η 5850 μ φαινετε λιγο καλυτερη απο τη δικια μ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα