Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 @@ Crysis έπαιζες με Low-End PC..Απλά οι διαφορές από Low σε Very High ήταν εξωπραγματικές.. Γιατί ; Γιατί πολύ απλά το παιχνίδι είχε φτιαχτεί για PC και όχι για κονσόλες, αν αυτή η αηδία που συμβαίνει με τα τελευταία παιχνίδια συνεχιστεί και στα λεγόμενα ''Next-Gen'' Games τέλος τα πεταμένα λεφτά σε High-End κάρτες.. Όσον αφορά το BF4 τώρα, το 90% έχει προβλήματα, αναμονή λίγες ώρες ακόμα που θα παίξουν πιο πολλοί να δούμε τι παίζει. Edit : Όσοι έχετε πρόβλημε με χαμηλά FPS, κλείστε το GPU Acceleration στον browser. Λένε ότι στα 8 τρέχει smooth ενώ στα 7 έχει θέματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Eλα το πρωτο μου dog tag στο bf4 λεμεεεεεεεεεεε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ρε γιωτά εσύ, Windows 8 έχεις και στη δουλειά ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Fixed. Τι πρόβλημα έχει το tag; Εννοώ πως μάζεψα 1-2. Counter, δε μου έκατσε. Επίσης, ενώ βάζω Greece στο tag μου, δεν το κρατά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Αφου στα χω πει φιφακο ..Τo pc της δουλειας φοραει vapor 7970 εσυ τι λες να χω ?Σε λιγο θα βγαλει ποδια βεβαια το κουτι και θα τραβηξει για το σπιτι μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασα και συμβατότητες με 8 και 7 αλλά δε λέει να νιώσει.... κάνω ένα ριστάρτ μπας και έφαγε κάποιο σκάλωμα το origin ολόκληρο και επανέρχομαι. Κάπου είχε σκαλώσει και δεν άνοιγε battlelog. Πλέον ανοίγει κανονικά. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ HARDCORE SERVER! Μα καλά μόνο την αηδία που λέγεται normal παίζουν; Ναι φίλε μου, μόνο normal. Ίσως να μην αφήνει η "μαμά". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Μαχαίρι από μπροστά πήρε κανείς;Κάνατε counter; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Οχι εγω απο πισω πηρα κλασσικα ... Εντωμεταξυ παιζουν τα αμερικανακια και οι γερμανοι με Pings 20αρια και εγω ειμαι με 70 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ρε παιδιά κανένα έμπιστο site η κάτι τέτοιο για να πάρουμε το bf4 μαζί με το premium και να μην έχω κάποιο πρόβλημα στην συνέχεια, σε λογική τιμή υπάρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Οχι εγω απο πισω πηρα κλασσικα ... (Just kidding ) Όσο για σύνδεση, πάντα πίσω θα είμαστε (εκτός άλλων πραγμάτων) από τους ξένους... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 http://imgur.com/a/0UL9R Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Επιβεβαιώνεται και από άλλους ότι στα Win8 το παιχνίδι τρέχει πολύ καλύτερα από ότι στα 7..Να τα βλέπουν οι Win7 Lovers αυτά και να πέσουν για κάμψεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Χμμμ βλεπω τα Cpu να παιζουν καθοριστικο ρολο στα fps..Λογικο θα μου πειτε.. Διαβαζω αρκετα θετικα σχολια επισης για τους 8320/8350.. Καλη φαση.. Επιβεβαιώνεται και από άλλους ότι στα Win8 το παιχνίδι τρέχει πολύ καλύτερα από ότι στα 7..Να τα βλέπουν οι Win7 Lovers αυτά και να πέσουν για κάμψεις Ωραια γιατι οοοοοοοταν θα ερθεθ η καρτουλα θα γινει και η μεταφορα απο Win 7 σε Win 8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 ναι και εμενα παίζει άψογα με win 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ο CPU δεν το κόβω να παίζει και τόσο ρόλο Prospector, δηλαδή και από άτομα που είναι με 2500K/3570K/4670K που δεν έχουν HT βαράνε 70άρες σε Ultra..Και ένας που δοκίμασε σε 3770Κ με HT On/Off λέει δεν παρατήρησα διαφορές. Τώρα βέβαια θα δούμε τι παίζει με τις διαφορές σε AMD/Intel αλλά δεν νομίζω ότι μας απασχολεί ιδιαίτερα μιας και το παιχνίδι παίζει σμούθ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα