NoisePollution Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Απο ότι φαίνεται το chat είναι ενεργό όταν τελειώνει το παιχνίδι. Καλό γιατί βαριόμουνα να περιμένω 40-50 δεύτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 βαλαμε και το 13.10 beta 2!αναμενουμε παρασκευη τωρα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εσυ Phycho γιατι δεν το δοκιμαζεις? Δεν εισαι σπιτι? Δεν έχω Exclusive Access, 4 Οκτωβρίου εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Drivers και φύγαμε και από δω! hd 6950. πως το παιζεις με την 6950; εμενα δεν ειναι καθόλου smooth, εχει average 32 fps στο 1080p/ultra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Α ειχα την εντυπωση οτι ησουν premium.. Μολις με ειδοποιησαν απο το control,φιλος με 7950 1100/1400,amd 955 3.8Ghz ,ολα ULTRA, πανω κατω 33-35 Fps μεσο ορο στα 1080p,βαζει ολα LOW παλι 33-35Fps ,οποτε το μπουκαλι ηρθε απο μακρια.. Απο οτι φαινεται ο ρωσος παει να βγει σωστος..για να δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ο άλλος με 7970Ghz/3770K stock 1080P/Ultra 60+ με Catalyst 13.9.. ^^Κάποιο πρόβλημα έχει το PC του πες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntenteras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Οι αντιπαλοι (οπως και ο παικτης) πεθαινουν πιο ευκολα (και νομιζω δεν επαιζα HC) οπως επισης και το σημαδι δειχνει πιο ευκολο και βατο μεσα στο χαρτη. τα "jeepακια" εντελως arcade. Επιβεβαιώνω και εγώ τα παραπάνω, όντως οι παικτες πεθαινουν αισθητα πιο ευκολα Τα οχηματα χαλια, ελπιζω να τα φτιαξουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Έπρεπε να πεθαίνουν πιο εύκολα γιατί στο 3 χαλάς ολόκληρο γεμιστήρα, έλεος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Χαζεύω λίγο τα unlocks από το Battlelog τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ο άλλος με 7970Ghz/3770K stock 1080P/Ultra 60+ με Catalyst 13.9.. ^^Κάποιο πρόβλημα έχει το PC του πες του. Δεν παιζει να εχει προβλημα,ολα κομπλε ειναι.. Τωρα δεν ξερω τι αλλο μπορει να παιζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Επιβεβαιώνω και εγώ τα παραπάνω, όντως οι παικτες πεθαινουν αισθητα πιο ευκολα Αυτό το έχω δει κι εγώ στις αρχές beta. Conspiracy theory: No hacks out yet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ρε με δουλεύεις, 30FPS σε Low ? Αυτό δεν είναι μπουκάλι, είναι κάποιο πρόβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Εγώ με 680 reference, μόνο σε medium μπορώ να πω ότι τσουλάει καλά αλλά σε καμία περίπτωση 60 frames... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 αντε να ερθει η παρασκευη να χαρουμε και εμεις!!!εγω παντως την beta την εχω ηδη κατεβασει απο τον θειο για να μπω πιο γρηγορα την παρασκεη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Aμα μαθετε κατι και για το δικο μου προβλημα Pls inform! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα