Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ούτε εμένα κρατάει κωδικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μεχρι και το λαπτοπ εκανα αναβαθμιση για τη παιχνιδαρα! 1 2 3 Πώς η ΕΑ (και άλλες εταιρείες) βγάζουν το αυτοκολλητάκι της Beta και λένε "launch". Edit: Η αντίστροφη μέτρηση δείχνει ότι θα δουλεύει αύριο στις 11 το πρωί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Πώς η ΕΑ (και άλλες εταιρείες) βγάζουν το αυτοκολλητάκι της Beta και λένε "launch". Edit: Η αντίστροφη μέτρηση δείχνει ότι θα δουλεύει αύριο στις 11 το πρωί. Εεεεετσι!! Αλλα εγω εμεινα μονο στο αυτοκολλητακι...Παρα περα απλα...δεεν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μολις παρηγγειλα και εγω απο simplecdkeys... Για να δουμε, ελπιζω να ειναι αξιοπιστο, η τιμη για BF4+Premium ειναι αρκετα καλη παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 εμενα παιδες εχω το απλο bf3 χωρις καποιο expansion και δεν εχω πραγγειλει το bf4..κατεβασα το βετα και στο origin μου βγαζει να βαλω κωδικο εξαργυρωσης..γτ;αφου ειναι beta.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 η beta θα ειναι το ιδιο optimized με το τελικο παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ώρες ώρες απορώ, τα σκέφτεσαι πριν τα πεις ; Πως γίνεται η BETA να είναι το ίδιο optimized με την τελική έκδοση ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ποοο δεν αντεχω αλλο θα την πεσω για υπνο απο τωρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ουτε εμενα τον κραταει Αραξτε παιδες,πηγαιντε για κανα καφε,δειτε καμια ταινια,πεστε για υπνο νωρις, να κοιμηθειτε κανα 10ωρο τουλαχιστον διοτι.. εχουμε αγωνα αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν, το πρώτο σχόλιο που θα κάνετε όσοι θα παίξετε θα είναι πως τρέχει το παιχνίδι σε 1080P/Ultra/4xMSAA (Όσοι έχετε nVidia φροντίστε να βάλετε τους ForceWare 331.40 για να έχουμε πιο ''σωστά'' αποτελέσματα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhomio Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω με το συστημα μου σε Low με βλεπω να παιζω, και πολυ μου ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 ουτε εμενα το κραταει... μονο μεσα απο το βαττλελογκ... και εγω σε κανα low-medium θα το παιζω.. με 960Τ μαμα και 6850 σε 1080π κατι ασχετο... ειδα χθες που πηγα να το εγκαταστισω οτι παλι ζητησε να κατεβασει το punkbuster... και το 4 θα το υποστηριζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Ενταξει Phycho θα ενημερωσω με την πρωτη ευκαιρια Θα αναφερω επισης με οσο πιο εγκυρα στοιχεια μπορω,απο την εμπειρια μιας 760 σε amd 6300 4.3Ghz Vs 3570k 4.3Ggz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν, το πρώτο σχόλιο που θα κάνετε όσοι θα παίξετε θα είναι πως τρέχει το παιχνίδι σε 1080P/Ultra/4xMSAA (Όσοι έχετε nVidia φροντίστε να βάλετε τους ForceWare 331.40 για να έχουμε πιο ''σωστά'' αποτελέσματα). Nvidia Quadro drivers δεν είναι αυτοί; Δεν διαβάζω κάτι για BF4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Nvidia Quadro drivers δεν είναι αυτοί; Δεν διαβάζω κάτι για BF4. Quadro ειναι ναι. Δεν εχουν να κανουν με "εμας". Για geforcce λογικα μεχρι Παρασκευη θα τους εχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα