Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Μεχρι και το λαπτοπ εκανα αναβαθμιση για τη παιχνιδαρα!

1

20130930_152050_zpsca5c1df4.jpg

2

20130930_152058_zpsaea071f3.jpg

3

20130930_152132_zpse2e4ac91.jpg

Πώς η ΕΑ (και άλλες εταιρείες) βγάζουν το αυτοκολλητάκι της Beta και λένε "launch". :D :P

Edit: Η αντίστροφη μέτρηση δείχνει ότι θα δουλεύει αύριο στις 11 το πρωί.

• Like 1
Δημοσ.

Πώς η ΕΑ (και άλλες εταιρείες) βγάζουν το αυτοκολλητάκι της Beta και λένε "launch". :D :P

Edit: Η αντίστροφη μέτρηση δείχνει ότι θα δουλεύει αύριο στις 11 το πρωί.

Εεεεετσι!! Αλλα εγω εμεινα μονο στο αυτοκολλητακι...Παρα περα απλα...δεεν..:P

Δημοσ.

εμενα παιδες εχω το απλο bf3 χωρις καποιο expansion και δεν εχω πραγγειλει το bf4..κατεβασα το βετα και στο origin μου βγαζει να βαλω κωδικο εξαργυρωσης..γτ;αφου ειναι beta..

Δημοσ.

Ουτε εμενα τον κραταει :P Αραξτε παιδες,πηγαιντε για κανα καφε,δειτε καμια ταινια,πεστε για υπνο νωρις, να κοιμηθειτε κανα 10ωρο τουλαχιστον διοτι.. εχουμε αγωνα αυριο :D

Δημοσ.

Λοιπόν, το πρώτο σχόλιο που θα κάνετε όσοι θα παίξετε θα είναι πως τρέχει το παιχνίδι σε 1080P/Ultra/4xMSAA :)

(Όσοι έχετε nVidia φροντίστε να βάλετε τους ForceWare 331.40 για να έχουμε πιο ''σωστά'' αποτελέσματα).

• Like 1
Δημοσ.

ουτε εμενα το κραταει... μονο μεσα απο το βαττλελογκ... και εγω σε κανα low-medium θα το παιζω.. με 960Τ μαμα και 6850 σε 1080π

κατι ασχετο... ειδα χθες που πηγα να το εγκαταστισω οτι παλι ζητησε να κατεβασει το punkbuster... και το 4 θα το υποστηριζει?

Δημοσ.

Ενταξει Phycho θα ενημερωσω με την πρωτη ευκαιρια :D Θα αναφερω επισης με οσο πιο εγκυρα στοιχεια μπορω,απο την εμπειρια μιας 760 σε amd 6300 4.3Ghz Vs 3570k 4.3Ggz.

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, το πρώτο σχόλιο που θα κάνετε όσοι θα παίξετε θα είναι πως τρέχει το παιχνίδι σε 1080P/Ultra/4xMSAA :)

(Όσοι έχετε nVidia φροντίστε να βάλετε τους ForceWare 331.40 για να έχουμε πιο ''σωστά'' αποτελέσματα).

Nvidia Quadro drivers δεν είναι αυτοί;

Δεν διαβάζω κάτι για BF4.

Δημοσ.

Nvidia Quadro drivers δεν είναι αυτοί;

Δεν διαβάζω κάτι για BF4.

Quadro ειναι ναι. Δεν εχουν να κανουν με "εμας". Για geforcce λογικα μεχρι Παρασκευη θα τους εχουμε.:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...