Raikkonen86 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Να άμα θες να παίξεις καμιά εβδομάδα σερί μπαίνεις εδώ bf4tickets.PNG έψαχνα για ενα σερβερ και μου το έβγαλε. απλά επειδή έχουν πέσει τα πάντα δεν μπορώ να μπω Που τον βρηκες τετοιον σερβερ? Φανταζομαι αμα θες μιαμιση ωρα να τελιεωσεις μετρο με 3200 σε αυτον θα δες κανα 2 βδομαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Που τον βρηκες τετοιον σερβερ? Φανταζομαι αμα θες μιαμιση ωρα να τελιεωσεις μετρο με 3200 σε αυτον θα δες κανα 2 βδομαδες παίζει να ηταν χτεσινό bug μιας και είχαν πέσει όλα. πατησα bf4 servers και μου έβγαλε κανονικα το battlelog στους servers,ε πάτησα 5-6 να δω και τον βρηκα τυχαία. ούτε κάν όνομα δεν θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω πόσοι το έχετε δει ή αν το έχετε πει,αλλα στο ps4 πήραμε ήδη από την προηγούμενη βδομάδα το νεο interface που είναι ίδιο με το bf1 https://youtu.be/wjvWzNYUp30 Στο pc ακόμα θα αργήσει μιας και δεν υπάρχει ενημέρωση.Ομως παίζοντας την beta του bf1 μπορούμε να δούμε την επιλογή για το 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis35 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 καλημερα σε ολους...κατι τελευταιο μεχρι να αρχισει το καψιμο με bf1 ελπιζω να σας αρεσει.... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 [...] Δεν παίζεις σωστά την sniper class. Aλλά "τσιμπάς" ένα like! Μου θύμησε εποχές CoD, με quickscopes και τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis35 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν παίζεις σωστά την sniper class. Aλλά "τσιμπάς" ένα like! Μου θύμησε εποχές CoD, με quickscopes και τέτοια. λυπαμαι αλλα ειμαι αλεργικος στο camping ...χαιρομαι που σου αρεσε παντως... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 λυπαμαι αλλα ειμαι αλεργικος στο camping ...χαιρομαι που σου αρεσε παντως... ωραίος... όχι σαν μερικούς ονόματα δεν λέμε(cpttony) γκουχ γκουχ. που πέρνουν και εφημερίδα και καφεδάκι εκεί που κατασκηνώνουν μπας και περάσει κανάς εχθρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 λυπαμαι αλλα ειμαι αλεργικος στο camping ...χαιρομαι που σου αρεσε παντως... ωραίος... όχι σαν μερικούς ονόματα δεν λέμε(cpttony) γκουχ γκουχ. που πέρνουν και εφημερίδα και καφεδάκι εκεί που κατασκηνώνουν μπας και περάσει κανάς εχθρός. Παίδες, ο καθένας θέτει τον τρόπο που θα διασκεδάσει και θα παίξει. Εσάς σας αρέσει να τρέχετε πάνω-κάτω στον χάρτη και να κάνετε quickscopes, εμένα μ' αρέσει να κόβω κεφάλια στα 700 και 800 μέτρα με μία, άντε δύο βολές. Αλλά η δουλειά γίνεται δύσκολη με τα θερμικά να μην σε αφήνουν να αγιάσεις! Απεναντίας στο BF1, στην έρημο του Σινά, για καμπέρα, όπως την θέλω δεν είναι. (Ο χάρτης της Alpha ήταν κάπως) Οπότε κινούμαι. Ελπίζω το BF1, αν το τσιμπήσω, να μην με κάνει να αλλάξω τρόπο που παίζω. Παρεπιπτόντως BF4 παίζω Ηardcore Conquest 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες, ο καθένας θέτει τον τρόπο που θα διασκεδάσει και θα παίξει. Εσάς σας αρέσει να τρέχετε πάνω-κάτω στον χάρτη και να κάνετε quickscopes, εμένα μ' αρέσει να κόβω κεφάλια στα 700 και 800 μέτρα με μία, άντε δύο βολές. Αλλά η δουλειά γίνεται δύσκολη με τα θερμικά να μην σε αφήνουν να αγιάσεις! Απεναντίας στο BF1, στην έρημο του Σινά, για καμπέρα, όπως την θέλω δεν είναι. (Ο χάρτης της Alpha ήταν κάπως) Οπότε κινούμαι. Ελπίζω το BF1, αν το τσιμπήσω, να μην με κάνει να αλλάξω τρόπο που παίζω. Παρεπιπτόντως BF4 παίζω Ηardcore Conquest εμ βέβαια Hardcore, και στα αχαμνά να πετύχεις τον αντίπαλο kill είναι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 εμ βέβαια Hardcore, και στα αχαμνά να πετύχεις τον αντίπαλο kill είναι Και όμως δεν είναι πάντα 1 shot kill. Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν θα του αδειάσω ολόκληρη γεμιστήρα και θα με φάει με 1-2% health. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis35 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Το hardcore ειναι πολυ δυσκολο πρεπει ολες οι αισθησεις σου να ειναι καρφωμενες συνεχεια στο 100%...Αν εισαι βεβαια στο βουνο εκει σε παιρνει να ψησεις και αρνακι χωρις αγχος Παντως ο καθενας επιλεγει τον τροπο παιχνιδιου που γουσταρει και τον αντιπροσωπευει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως ο καθενας επιλεγει τον τροπο παιχνιδιου που γουσταρει και τον αντιπροσωπευει... Δεν είμαι σε όλες τις πίστες ή όλη την ώρα πάνω στο βουνό, κατεβαίνω και πιο κοντά στην μάχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosRonto Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Για όποιον ενδιαφέρεται όλα τα dlc είναι free! Κάπου διάβασα ότι ισχύει μέχρι τις 19. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Ισχύει! Έβαλα τώρα να τα κατεβάσω όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2016 αν ασχολείται κανείς ακόμα, επειδή θα μεταβώ σε μεγαλύτερη οθόνη(ουσιαστικά πάνω απο 16ιντσες 1280Χ1024 σε 23 1920Χ1080) θα χρειαστεί να αλλάξω ρυθμίσεις ευαισθησίας στο ποντίκι η στο παιχνίδι; σήμερα που μπήκα να παίξω πάντως,έχουν γεμίσει οι σέρβες απο νέα άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα