Alejandro Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μεγα λαθος,cheats υπαρχουν,ακομα και στις nextgen κονσολες.... Πώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Πώς; titan one και cronusmax usb cheats dude... να βλεπεις την saiga να ριχνει καταριπας λες κ ειναι mg4... αστο.... για να μην πω για τα χακαρισμενα account απο το ps3,τα οποια εχουν μεταφερει στο ps4... αν σου δειξω απο battlelog στατιστικα,θα φριξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 To skill στο 731 δευτερος στο ελλαδισταν αν και δεν σημαινει κατι τρελο απλα σημερα το πηρα πρεφα που ειμαι στη δουλεια και δεν εχω τι να κανω και χαζευω στο λαπτοπ http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Dy1ngW1sh/stats/282175430/pc/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 To skill στο 731 δευτερος στο ελλαδισταν αν και δεν σημαινει κατι τρελο απλα σημερα το πηρα πρεφα που ειμαι στη δουλεια και δεν εχω τι να κανω και χαζευω στο λαπτοπ http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Dy1ngW1sh/stats/282175430/pc/ Ποτέ δεν κατάλαβα (και δεν το έχω ψάξει κιόλας) πως και τι μετράει το skill. edit: Δώσε χαιρετίσματα στον εννέα και τον ράπτορα.Χρόνια και ζαμάνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ποτέ δεν κατάλαβα (και δεν το έχω ψάξει κιόλας) πως και τι μετράει το skill. https://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1rlm5x/how_skill_is_calculated_solved/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Ποτέ δεν κατάλαβα (και δεν το έχω ψάξει κιόλας) πως και τι μετράει το skill. edit: Δώσε χαιρετίσματα στον εννέα και τον ράπτορα.Χρόνια και ζαμάνια. Εγω στο περιπου ηξερα πανω κατω αυτο που ποσταρε το παιδι απο πανω αλλα δεν ηξερα ακριβως πως το μετραει και με ποια εξισωση. ps..Να τα δωσω αλλα απο ποιον να πω τα χαιρετισματα? τα νουμπιδια λιωνουν στο Black desert το εχουν παρατησει το bf και λενε οτι δεν θα ξαναπαιξουν περιμενω να δω αντιδρασεις οταν βγει το 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 To skill στο 731 δευτερος στο ελλαδισταν αν και δεν σημαινει κατι τρελο απλα σημερα το πηρα πρεφα που ειμαι στη δουλεια και δεν εχω τι να κανω και χαζευω στο λαπτοπ http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Dy1ngW1sh/stats/282175430/pc/ Με πόση σύνδεση;; :ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Με πόση σύνδεση;; :ο Παιζω με 24αρα γραμμη πιανω 11 ειμαι με fast path και εχω συνηθως 45-80 ping στους σερβερ που παιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 εχει πεσει το origin η μονο σε μενα ειναι το προβλημα? δν συνδεεται και την μια οτι αντιμετοπιζουν τεχνικες δυσκολιες την αλλη δεν ηταν δυνατη η συνδεση με τον διακομιστη ή λεει η διαδικτυακη συνδεση χρηστη δεν ειναι διαθεσιμη ξερει κανεις τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Σε όλο τον κόσμο έτσι είναι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2016 οκ τωρα μπηκε νομιζα οτι ειχε θεμα το pc μου στην σελιδα του origin ελεγε πως ειναι οκ οι server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Εγω στο περιπου ηξερα πανω κατω αυτο που ποσταρε το παιδι απο πανω αλλα δεν ηξερα ακριβως πως το μετραει και με ποια εξισωση. ps..Να τα δωσω αλλα απο ποιον να πω τα χαιρετισματα? τα νουμπιδια λιωνουν στο Black desert το εχουν παρατησει το bf και λενε οτι δεν θα ξαναπαιξουν περιμενω να δω αντιδρασεις οταν βγει το 1 Από τον Δημήτρη τον black66.gr (Ή σκέτο black,από Αταλάντη).Γνωρίζω τα παιδιά (και άλλους hero) από εποχές BF2.Μετά στο BC2 και στα BF3 και BF4.Το BATTLEFIELD είναι ΠΟΡΩΣΗ!!!!!!! Θα τα λέμε και στο BF1 πες τους!!! To nick μου το έχω κάνει από (battlelog και μετά) GR_BLACK66. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Naval Strike Free!!Για κατεβάστε παλικάρια μου Site: NavalStrike DLC Free 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakos84 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 βρε παίδες μετά από πολύ καιρό παο να πεζό και μόλις το φορτώνει το παιχνίδι μου βγάζει αυτό με αφήνει μονο σε μια πιστα συκεκριμένη να πεζό μονο όλοες τις άλλες δεν με αφήνει τι γίνετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 βρε παίδες μετά από πολύ καιρό παο να πεζό και μόλις το φορτώνει το παιχνίδι μου βγάζει αυτό με αφήνει μονο σε μια πιστα συκεκριμένη να πεζό μονο όλοες τις άλλες δεν με αφήνει τι γίνετε Ποια συγκεκριμένη πίστα; Αν και μου ακούγεται πολύ γενικό το πρόβλημα σου... κάποιο μπέρδεμα με drivers μπορεί να παίζει... ή κάποια άλλη συσκευή... Η καλύτερη λύση, format και ξανά εγκατάσταση. Ή μάλλον, ή πιο σίγουρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα