Fulgore1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2302730/Battlefield-3-Premium-Edition-PS3.html http://www.skroutz.gr/s/2012263/Battlefield-3-Premium-Edition-PC.html Ειδικα στις τιμες ειναι τα ''καλυτερα'' παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Tην κατεβασα την Beta εγινε και install ,αντε να δουμε τι μαλακια ειναι το bf4...Σας το λεω εξαρχης θα ειμαι πολυ αυστηρος .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Tην κατεβασα την Beta εγινε και install ,αντε να δουμε τι μαλακια ειναι το bf4...Σας το λεω εξαρχης θα ειμαι πολυ αυστηρος .. Βαλτα ολα στο Full ε θελουμε και Review 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Εννοειται ρε ,παντα oλα στο full μπαινουν .Καλα τωρα το εχω βαλει στο αλλο pc που ειναι πιο καινουργιο απο αυτο της υπογραφης μου εχει και 7970ghz αλλα αν δω κατω απο 60αρια παω για 290xxx τσοντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγω θα το δοκιμασω με ολα φουλ ετσι απο περιεργεια για να δω ποσο πιανει. Αλλα την αναβαθμιση δεν την γλιτωνω.. Το πολυ πολυ να κανω ενα μικρο overclock στην καρτα μεχρι τοτε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Να ρωτησω μια,οι σερβερς ανοιγουν σημερα στις 00.01?? Η καποια στιγμη αυριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Να ρωτησω μια,οι σερβερς ανοιγουν σημερα στις 00.01?? Η καποια στιγμη αυριο? Χαχαχαχαχα!! Τετοια πες μου...Αν ναι, θα εχουμε ολονυχτια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μπα απο οτι εχω καταλαβει απο τα expansions οταν ανοιγανε ,θα ανοιξει σε εμας ξημερωματα Τεταρτης . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα στο Origin μου λέει «Διαθέσιμο 01 Οκτωβρίου 2013 11:00». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Nαι σε τι ζωνη ωρας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μεχρι και το λαπτοπ εκανα αναβαθμιση για τη παιχνιδαρα! 1 2 3 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Παιχνιδάρα ναι, μέχρι να αρχίσει η DICE να το μαμάει με τα patches. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Χθες στου φιλου μου που ειχα παει, ελεγε οτι aviable για download hταν στις 8.00 ή 20.00,δυστηχως δεν θυμαμαι.. Και οντως μετα τις 8 το βαλαμε να κατεβαινει..Αρα αμα λεει aviable to play 1/10 στις 11,ή θα παιξουμε το πρωι ή το βραδυ.. Oh boy.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 ναι μαλλον σε δικια μας ωρα αναφερετε... παντως κρατατε μια πισηνη για το αν θα μπορουμε να παιξουμε ολοι με τη μια.. εδω και τρεις μηνες δεν εχουν φτιαξει το origin να κραταει το κωδικο σιγα μη βγει απροβληματιστο το βφ4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 ναι μαλλον σε δικια μας ωρα αναφερετε... παντως κρατατε μια πισηνη για το αν θα μπορουμε να παιξουμε ολοι με τη μια.. εδω και τρεις μηνες δεν εχουν φτιαξει το origin να κραταει το κωδικο σιγα μη βγει απροβληματιστο το βφ4 Εσενα ακομα δε κραταει τον κωδικο? Σε πολλα ατομα δουλευει παντως μεταξυ αυτων και εγω. Πιστευω παντως οτι θα παιξουμε ολοι κατευθειαν και αν υπαρξει καθυστερηση θα ειναι μικρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα