Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 έχει κλάψει κόσμος με τετοιο username πάντως. Κι εγώ όταν είδα το screenshot. Να τους πεις και για το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο! (επίσης party με Garcona A, Garcona B, PorscheManthos) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced07 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 τώρα που έχει πέσει στο 5€ νομίζω το έχει πάρει ολος ο κόσμος και γίνεται πανικός.Μόλις τώρα το αγόρασα και εγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Κι εγώ όταν είδα το screenshot. Να τους πεις και για το αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο! (επίσης party με Garcona A, Garcona B, PorscheManthos) έχει τύχει περιστατικό να παίζουμε με Protea και εκλαιγε ενας επειδη σε tdm εριχνα c4 και του λεει δουλευει μπετατζης ,απο τότε το χρησιμοποιώ πάντα :P επίσης επειδή μερικοι ξένοι το παίρνουν χαμπαρι τους λεώ θα με βρειτε εχω γράψει και βιβλιο The sewarage system in Byzantium να δεις γελιο στον greek BF community server μετά Μόλις τώρα το αγόρασα και εγω. αν θεωρείς οτι θα ασχοληθείς σοβαρά, θα σε στεναχωρήσω. έχει μπει ο κάθε βλαμμένος 12 χρονος που νομίζει οτι ξέρει να παίζει και πρήζει μπάλες στον καθένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 91-17 ? ελα ρε! και εγω νομιζα οτι αυτα μονο με cheats ginontai! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 91-17 ? ελα ρε! και εγω νομιζα οτι αυτα μονο με cheats ginontai! MG4,Locker και βλαμμένοι αντίπαλοι,στοιβάζονται σα ζώα σε ένα σημείο και τους βγαίνεις απο πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 αν θεωρείς οτι θα ασχοληθείς σοβαρά, θα σε στεναχωρήσω. έχει μπει ο κάθε βλαμμένος 12 χρονος που νομίζει οτι ξέρει να παίζει και πρήζει μπάλες στον καθένα. MG4,Locker και βλαμμένοι αντίπαλοι,στοιβάζονται σα ζώα σε ένα σημείο και τους βγαίνεις απο πίσω. Τα bold είναι αλληλένδετα . Ωστόσο ναι, έχεις ένα δίκιο. Τον τελευταίο μήνα, πριν αρχίσω να παίζω BF1, είχαν μαζευτεί 10χρονα και παίζανε λες και ήταν CoD. Μην μιλήσω για τα θερμικά σκοπευτικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Τα bold είναι αλληλένδετα . Ωστόσο ναι, έχεις ένα δίκιο. Τον τελευταίο μήνα, πριν αρχίσω να παίζω BF1, είχαν μαζευτεί 10χρονα και παίζανε λες και ήταν CoD. Μην μιλήσω για τα θερμικά σκοπευτικά! παρών ειδικά στα οχήματα δεν παίζεις χωρίς τούτο. Στα οπλα δεν εχει τοσο νοημα αν δεν ειναι νυχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Και όμως πλέον οταν παίζω σχεδόν σε κάθε όπλο βάζω θερμικα scopes. Με βολεύει απίστευτα με το rfb η το mk... Angeld grip, muzzle brake και τα βρισιδια στο chat πανε συννεφο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 παρών ειδικά στα οχήματα δεν παίζεις χωρίς τούτο. Στα οπλα δεν εχει τοσο νοημα αν δεν ειναι νυχτα. Πριν κανένα χρόνο δεν έπαιζε σχεδόν κανείς θερμικά, ούτε στα οχήματα. Τώρα, όλοι έχουν εκτός εμού, που είμαι πιο κλασσικός. Και όμως πλέον οταν παίζω σχεδόν σε κάθε όπλο βάζω θερμικα scopes. Με βολεύει απίστευτα με το rfb η το mk... Angeld grip, muzzle brake και τα βρισιδια στο chat πανε συννεφο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Πριν κανένα χρόνο δεν έπαιζε σχεδόν κανείς θερμικά, ούτε στα οχήματα. Τώρα, όλοι έχουν εκτός εμού, που είμαι πιο κλασσικός. Παίζει να τα έχω χρησιμοποιήσει για 2' σε όπλο. Πριν κανένα χρόνο που λες, τα είχανε "μαζέψει" γιατί ήταν οι πάντες στα χωράφια με δαύτα και είχε γίνει κακός χαμός για ΟΡ. Τώρα δεν ξέρω τι έγινε κι αν τα "δυνάμωσαν" πάλι. Πάντως σε Metro και Locker, σαν το συνδυασμό smoke grenade και Nosmoke στις ρυθμίσεις, δεν έχει...αυτό καταλαβαίνω βλέποντας πως παίζουν κάποιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Κάποιος είχε ποστάρει κάποτε ένα βιντεάκι τύπου trailer για BF4 που νομίζω ήταν στην Siege of Shanghai και δεν είχε δράση... απλά κατέβαιναν όλοι οι παίχτες μαζί με τα τανκ και ελικόπτερα κτλ.. σε φάση march for war.... Σας λέει κάτι; Το ψάχνω και δεν το βρίσκω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 χτες επαιζα και ενας ειχε 102-4 σκορ μεσα σε χρονο DT. Ειχε ανεβει στην Hainan στην ταρατσα με sniper και στο χιλιοστο sec που εβγαζες κεφαλι σε ειχε φαει λαχανο. Καταφερε και με εφαγε 3 φορες μεσα σε 10 δευτερολεπτα!!!!! ελεος εχουν γαμισει το παιχνιδι. Καλα υστερα απο τοσο καιρο ακομα η εταιρεια να κανει κατι για τα cheats? αληθεια οσοι γινονται Ban ειναι μονο για εκεινο το server h τελος το account και πρεπει να αγορασουν ξανα το παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 χτες επαιζα και ενας ειχε 102-4 σκορ μεσα σε χρονο DT. Ειχε ανεβει στην Hainan στην ταρατσα με sniper και στο χιλιοστο sec που εβγαζες κεφαλι σε ειχε φαει λαχανο. Καταφερε και με εφαγε 3 φορες μεσα σε 10 δευτερολεπτα!!!!! ελεος εχουν γαμισει το παιχνιδι. Καλα υστερα απο τοσο καιρο ακομα η εταιρεια να κανει κατι για τα cheats? αληθεια οσοι γινονται Ban ειναι μονο για εκεινο το server h τελος το account και πρεπει να αγορασουν ξανα το παιχνιδι? οχι για μια μερα μετα παλι μεσα δυστυχως εδω και 10 χρονια υπαρχουν και θα υπαρχουν τα cheats, +macro no recoill απο περσι που βγηκαν με 20ε οσα report και να κανω τα ιδια δεν ιδρωνει ...στην E.A ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ !! εδω τα 3σφαιρα τα οπλα με το προγραμμα βαρανε ολη την γεμιστηρα με την μια χεστα αν βλεπεις και δεν τον μπαναρουν αλλαζεις server ΑΠΛΑ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2016 Το μοναδικό πλεονέκτημα των κονσολών είναι η απουσία όλων αυτών, αν είχαν και native support για ποντίκι-πληκτρολόγιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Το μοναδικό πλεονέκτημα των κονσολών είναι η απουσία όλων αυτών, αν είχαν και native support για ποντίκι-πληκτρολόγιο... Μεγα λαθος,cheats υπαρχουν,ακομα και στις nextgen κονσολες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα