Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Έχει ακόμα κόσμο; Έχω απο αρχές του 2015 να παίξω και λέω να το ξαναβάλω σαν προετοιμασία για το BF1. τώρα που έχει πέσει στο 5€ νομίζω το έχει πάρει ολος ο κόσμος και γίνεται πανικός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 εσεις το ucav πως ακριβως το χρησιμοπειτε? (οταν το παιζατε) Απο οτι βλεπω γιατι τωρα το δοκιμασα δεν παει μακρια χανεται απο εμβελεια, πρεπει συντομα να βρει στοχο. Πετυχα στρατιωτη κοντα και ψοφησε. Αλλα γενικα δεν βρισκω ευκολα target, με μπερδευει το πανω κατω που παει αναποδα αλλαζει αυτο? Εσεις το ριχνετε στην τυχη η αν δειτε κατι τοτε το σηκωνετε? Απο οτι βλεπω δεν προλαβαινει να παει χαμηλα για κοντινο, πρεπει να ειναι καπως μακρινος ο στοχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά δοκιμασε το σε rush να δεις πως θα μαζευεις τρια multi kill για πλάκα Επειδή, ειναι σπαστικό γι αυτους που πεθαινουν συνεχεια απ΄αυτό αν το σπαμάρεις (κανεις χρηση back to back) χρησιμοποιήσέ το εναντίον των camper σνάιπερς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 εσεις το ucav πως ακριβως το χρησιμοπειτε? (οταν το παιζατε) Απο οτι βλεπω γιατι τωρα το δοκιμασα δεν παει μακρια χανεται απο εμβελεια, πρεπει συντομα να βρει στοχο. Πετυχα στρατιωτη κοντα και ψοφησε. Αλλα γενικα δεν βρισκω ευκολα target, με μπερδευει το πανω κατω που παει αναποδα αλλαζει αυτο? Εσεις το ριχνετε στην τυχη η αν δειτε κατι τοτε το σηκωνετε? Απο οτι βλεπω δεν προλαβαινει να παει χαμηλα για κοντινο, πρεπει να ειναι καπως μακρινος ο στοχος. invert flight controls νομίζω λέγεται η επιλογή,την ιδια έχω βάλει και στο πιλοτάρισμα. σε conquest/rush χρησιμεύει πιο πολύ για να σπάσεις τα καμπεροσημεία που μαζεύονται. Πλέον βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο είναι χρήσιμο για μια ώρα ανάγκης,καλύτερα βούτα με c4 και ο,τι γίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 χτες επαιξα δοκιμαστικα με support και εσπειρα πανικο... τελικα εχετε δικιο, ο assault ειναι αχρηστος. Ασε που βαρας και δε σε νοιαζει για τις σφαιρες αφου δεν τελιωνουν ποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 χτες επαιξα δοκιμαστικα με support και εσπειρα πανικο... τελικα εχετε δικιο, ο assault ειναι αχρηστος. Ασε που βαρας και δε σε νοιαζει για τις σφαιρες αφου δεν τελιωνουν ποτε! βασικά ένας που παίζει αποκλειστικά tdm θα σου πει το αντίθετο. χτες σε πέτυχα κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 το μονο που δε μου αρεσει στο παιχνιδι ειναι οτι υστερει στο θεμα cover δηλαδη νομιζεις οτι εχεις καλυφθει αλλα τελικα εισαι ξεβρακωτος μπροστα τους. Επισης σφαιρες απο βαρκα να διαπερνανε τα παντα και γενικος οι τοιχοι να ειναι χαρτινοι. Κατα τα αλλα ειναι αρκετα διασκεδαστικο αλλα πρεπει να αναφερω και το cheating το οποιο ειναι εμφανες σε καποιους παικτες. 2 πραγματα δηλαδη, αν δεν υπηρχαν αυτα θα μιλουσαμε για ενα σχεδον τελειο παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 αυτά που αναφέρεις ειναι πρόβλημα του παιχνιδιού γενικότερα,αν παιξεις σε 60hz server θα δεις ειναι καλύτερα τα πράγματα. γενικότερα να ξέρεις για το παιχνίδι τούτο 1)αν κάποιος έχει μεγάλο Ping,το hit registration πάει περίπατο για ολους οσοι παίζουν. 2)αν ο αλλος έχει καλύτερο ping απο σένα,σημαίνει οτι σου έχει ρίξει πρώτος απλά δεν το εχεις δει-γι αυτο και βλέπεις κάτι insta kills με 1-2 σφαιρες να ακους. 3)λογω του netcode μπορεί στην οθονη σου να φαινεσαι πισω απο τοιχο αλλα δεν έχει ενημερωθεί ο σέρβερ οπότε τις τρώς κανονικά. αν έχεις χρόνο και διαθεση και θες να δεις πραγματικά τι κάνει το παιχνίδι δες τα βιντεάκια του authority, το έχει τερματίσει μέχρι αηδίας στην ανάλυση https://www.youtube.com/user/xFPxAUTh0r1ty/videos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 +1 οτι ειπε ο χρηστος και βασικα το καλυτερο class ειναι το assault και μπορεις να κανεις heal τον ευατο σου πιο γρηγορα απο ολα τα class και εχεις τα καλυτερα οπλα οσον αφορα επιθεση.Ο support απλα spamarei σφαιρες και ειναι οτι πρεπει class για καποιον που ειναι στην αρχη και δεν ξερει να παιζει οποτε ριχνει 200 σφαιρες σε ενα παιχτη για να τον φαει.Τεσπα δες τα βιντεακια και μετα δες βιντεακια απο levelcap matimio jackfrags xfactor να παρεις μια ιδεα πως να γινεις καλυτερος σε αυτο το παιχνιδι. Οχι οτι αυτοι ειναι pro γιατι εχω δει καλυτερους παιχτες απλα δεν ανεβαζουν βιντεακια στο youtube αλλα οι συγκεκριμενοι ανεβαζουν βιντεακια και δινουν συμβουλες και ξερουν να παιζουν αρκετα καλα αν και δεν ειναι Pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 24-6 με sniper στο lost islands. εσκισα ποπους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 24-6 με sniper στο lost islands. εσκισα ποπους... έκανα σήμερα ενα 91-17 στη locker με MG4,κλάψανε μανούλες απ το βρισίδι στο τσατ και τα hackusations Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ε οκ, η Locker βολεύει όμως αν έχεις καλή ομάδα και τους έχεις στριμώξει bottleneck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Ε οκ, η Locker βολεύει όμως αν έχεις καλή ομάδα και τους έχεις στριμώξει bottleneck. απλα πηγαιναν σα ζωα ολοι σε ενα σημειο και δεν βλέπανε τριγύρω τους. ανεβαίνεις τη σκαλα απο το C στο D και ειναι ολοι προς C, backrage για πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 @xristaras12 σου εστειλα friend request Καποια στιγμη ισως αργοτερα μπορει να μπω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 @xristaras12 σου εστειλα friend request Καποια στιγμη ισως αργοτερα μπορει να μπω.... έχει κλάψει κόσμος με τετοιο username πάντως. δεν χρειάζεται να έχω και το greek dogtag ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα