_Theo_ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δεν είναι simulation γενικά. Έχουν κάποια πράγματα για να προσθέσουν "authenticity", αλλά...arcade. Και στο BF1 επίσης. (π.χ. self repair vehicle function) Καλά το να βλέπεις διπλάνα και τριπλάνα να κάνουν αυτόεπούλωση είναι ότι πιο γελοίο. 1
icenex Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δεν είναι simulation γενικά. Έχουν κάποια πράγματα για να προσθέσουν "authenticity", αλλά...arcade. Και στο BF1 επίσης. (π.χ. self repair vehicle function) Ενταξει τωρα γινεσαι κακος...Υπαρχει ανακρουση στα οπλα...bullet drop..και πολλα αλλα που φερνουν σε simulation(οχι 100% ξαναλεω).Τωρα αν εσυ θες το οχημα πχ τανκ οταν σου χαλαει η ερπυστρια να κουβαλαει ο παιχτης σου ενα κομματι ολως τυχαιως μια μαζι τοτε τι να πω.Πιστεψε με ειναι βαριες του θανατα μια φορα κοψαμε στο στρατο μια και 4 ατομα κουβαλησαμε ενα κομματι 2 μετρα. Το παιχνιδι εχει στοιχεια simulation και καποια πιο arcade οπως ειπες για να μην χαλαει την διασκεδαση.Ετσι οπως μου τα λες εσυ θα θελες στο bf1 πριν αρχισει η μαχη να σκαβεις με το φτυαρι και τα χαρακωματα που λεει ο λογος. Btw δεν χρειαζεται να το κανετε θεμα υπαρχει mode, classic λεγεται αν θυμαμαι και τα οχηματα δεν φτιαχνονται απο μονα τους απλα δεν εχουν τοσο κοσμο γιατι δεν παιζετε εκει βρε παιδες?\ Τα εξηγει ο τυπος εδω μια χαρα
limenikos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 οποιος δεν μπορει bf για το Α , Β λογο πατε σε pac-man δεν χρειαζεται να βγαζετε χολη
Jastonas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Ενταξει τωρα γινεσαι κακος...Υπαρχει ανακρουση στα οπλα...bullet drop..και πολλα αλλα που φερνουν σε simulation(οχι 100% ξαναλεω).Τωρα αν εσυ θες το οχημα πχ τανκ οταν σου χαλαει η ερπυστρια να κουβαλαει ο παιχτης σου ενα κομματι ολως τυχαιως μια μαζι τοτε τι να πω.Πιστεψε με ειναι βαριες του θανατα μια φορα κοψαμε στο στρατο μια και 4 ατομα κουβαλησαμε ενα κομματι 2 μετρα. Το παιχνιδι εχει στοιχεια simulation και καποια πιο arcade οπως ειπες για να μην χαλαει την διασκεδαση.Ετσι οπως μου τα λες εσυ θα θελες στο bf1 πριν αρχισει η μαχη να σκαβεις με το φτυαρι και τα χαρακωματα που λεει ο λογος. Btw δεν χρειαζεται να το κανετε θεμα υπαρχει mode, classic λεγεται αν θυμαμαι και τα οχηματα δεν φτιαχνονται απο μονα τους απλα δεν εχουν τοσο κοσμο γιατι δεν παιζετε εκει βρε παιδες?\ Τα εξηγει ο τυπος εδω μια χαρα Σωστός. Για αυτό υπάρχουν και τα hardcore modes κτλ, που ο ρεαλισμός είναι πολύ πολύ μεγαλύτερος. Αλλά εκεί δεν παίζει κανείς....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Ετσι οπως μου τα λες εσυ θα θελες στο bf1 πριν αρχισει η μαχη να σκαβεις με το φτυαρι και τα χαρακωματα που λεει ο λογος. Πού το είπα αυτό; Παίζω Battlefield από το πρώτο (1942), οπότε δεν έχω αυταπάτες (δεν το λέω για σένα προσωπικά) για την σειρά.
icenex Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Πού το είπα αυτό; Παίζω Battlefield από το πρώτο (1942), οπότε δεν έχω αυταπάτες (δεν το λέω για σένα προσωπικά) για την σειρά. Απλα εφερα τραγικο παραδειγμα που ζητατε ρεαλισμο..ξερω εχουν αλλαξει πολλα στη σειρα..Προφανως για αυτο εχουν βαλει το classic/hardcore mode για ολους εσας τους νοσταλγους αλλα δεν εχουν κοσμο γιατι προφανως το συγκεκριμενο στυλ δεν τραβαει την μαζα αλλα συγκεκριμενο κοινο. Οποτε βρισκεις σερβερ με ατομα που γουσταρουν το ιδιο στυλ παιχνιδιου. Προσωπικα μου αρεσει που ειναι μιξη simulation/arcade μπασταρδο bf/cod οπως λες..γιατι αν θελω να παιξω τερμα simulation θα παιξω αλλα παιχνιδια τοσα υπαρχουν και καποια στιγμη βγαινει κ αυτο "escape from tarkov" και φαινεται να κανουν καλη δουλεια στο θεμα ρεαλισμου.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Απλα εφερα τραγικο παραδειγμα που ζητατε ρεαλισμο.. ... Προσωπικα μου αρεσει που ειναι μιξη simulation/arcade μπασταρδο bf/cod οπως λες..γιατι αν θελω να παιξω τερμα simulation θα παιξω αλλα παιχνιδια τοσα υπαρχουν και καποια στιγμη βγαινει κ αυτο "escape from tarkov" και φαινεται να κανουν καλη δουλεια στο θεμα ρεαλισμου. Μα δεν τα λέω... Στο BF2 έπαιζα καλά το jet που όσο πιο γρήγορα πέταγες, τόσο πιο γρήγορα έστριβες, κοινώς More afterburner = tighter turn radius το οποίο είναι απλά αντίθετο στους νόμους της φυσικής, αλλά δεν έκανα παράπονα. Και είχαμε και friendly fire by default μέχρι το 2142. Κάθε φορά πάντως αλλάζει το repair system. Στο 2 π.χ. για να γίνει repair / rearm το αεροπλάνο, έπρεπε να περνάς χαμηλά πάνω από τον αεροδιάδρομο. 3/4 είχε self-heal (δεν μου άρεσε) και τώρα θα έχει self-heal από τον ίδιο τον πιλότο που...eh...τι να κάνουμε, θα το παίξουμε κι αυτό. Αλλά ξαναλέω, παίζω από το BF1942. To πρώτο. Του 2002. Ξέρω τι παίζει με την σειρά και την DICE / EA. Δεν θέλω simulation. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιες αλλαγές δεν μου κάθονται περίεργα. 1
icenex Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Παντοτε οταν γινονται καποιες αλλαγες στο παιχνιδι που γουσταρουμε θα μας καθονται στο λαιμο σε αλλους θα ειναι ο χειρισμος σε αλλους το repair στα οχηματα κοκ. Πχ παντως το repair ετσι οπως το εχουν κανει στο 1 ναι μεν μπορει να το κανει ο οδηγος μονος του αλλα το οχημα οταν γινεται αυτο δεν μπορει να κανει τιποτα αλλο και εμενα προσωπικα αυτο μου φαινεται καλη προσθηκη-εξελιξη κοινως οταν ο οδηγος φτιαχνει το οχημα ειναι εκτεθιμενο γιατι δεν μπορει ουτε να κουνηθει ουτε να βαρεσει αρα πρεπει να βρεις καλυψη για να το κανεις.Να γινοταν με το κουμπι repair και ταυτοχρονα να μπορεις να κουνιεσαι και να βαρας τοτε να το δεχτω το παραπονο σου αλλα τωρα δεν καταλαβαινω τι σε χαλαει. Στα αεροπλανα δεν ξερω πως δουλευει αυτο κ αν γινεται γιατι φαινεται οντως κουλο αλλα στο θεμα ρεαλισμου στο τανκ ο οδηγος μπορει να παρατησει το τιμονι για να κανει επισκευες αρα κανεις στο τιμονι για να το χειριστει εξου και οτι δεν κουνιεται. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Στο αεροπλάνο φαίνεται ότι απλά πετάει προς την κατεύθυνση που είχε όταν πατήθηκε το κουμπί. Τώρα επιστημονική εξήγηση...βγαίνει και απλώνει σεντόνια στα φτερά. 1
greeneye Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 παιδια υπαρχει κατι που ρυθμιζει ωστε να μου εμφανιζει ΜΟΝΟ σερβερ που ειναι ετοιμοι να ξεκινησουν ωστε να μην ψαχνω συνεχως στα μισοτελειωμενα ας πουμε? μπας και ειναι μπροστα μου και ΔΕΝ τα βλεπω?
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 παιδια υπαρχει κατι που ρυθμιζει ωστε να μου εμφανιζει ΜΟΝΟ σερβερ που ειναι ετοιμοι να ξεκινησουν ωστε να μην ψαχνω συνεχως στα μισοτελειωμενα ας πουμε? μπας και ειναι μπροστα μου και ΔΕΝ τα βλεπω? τσου. Θα πρεπει να πατάς σε εναν-εναν να βλέπεις το σκορ
Xristaras12 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 το αεροπλανακι στον support καθε ποτε το δινει? Αν ξεκινήσεις τον γύρο και θες να το χρησιμοποιήσεις βγαίνει μετά απο 60 δευτερόλεπτα. Αν το ρίξεις πρεπει να καθήσεις σε ammo bag για 90 δευτερολεπτα για να βγει. κλαίγανε τα νουμπια assaults και το nerfάρανε. Το ίδιο και τα c4. απο τότε έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ.
Silverage Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Έχει ακόμα κόσμο; Έχω απο αρχές του 2015 να παίξω και λέω να το ξαναβάλω σαν προετοιμασία για το BF1.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα