Gentleman88 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 rpdrummer είναι το δικό μου. Θα χαρώ να παιξουμε αφου και γω μόνος μου παίζω. Υπάρχει δυνατότητα για parties ; δεν έχω ιδέα παίζω λίγο καιρό μόνος μου να το μάθω.
kakos84 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα θέλω βοήθεια σε αυτό το θέμα μπορεί να μου pi κάποιος τι πρέπει να κάνω Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα θέλω βοήθεια σε αυτό το θέμα μπορεί να μου pi κάποιος τι πρέπει να κάνω Game disconnected: Client closed down connection. Check your network connection and make sure that port 3659 (UDP) is open. το συγκεκριμένο είναι γενικό θέμα και το πιθανότερο φταίει προσωρινή απώλεια σύνδεσης με τον σέρβερ. Απο την μεριά σου εφόσον έχεις ανοίξει τις θύρες που χρειάζεται το παιχνίδι είσαι οκ.
kakos84 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 το συγκεκριμένο είναι γενικό θέμα και το πιθανότερο φταίει προσωρινή απώλεια σύνδεσης με τον σέρβερ. Απο την μεριά σου εφόσον έχεις ανοίξει τις θύρες που χρειάζεται το παιχνίδι είσαι οκ. εγώ δεν έχω κάνει κάτι να την ανοίξω ότι έχει κάνει μονο του
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 εγώ δεν έχω κάνει κάτι να την ανοίξω ότι έχει κάνει μονο του μόνο του δεν κάνει τίποτα. Θα πρέπει να μπείς στο μόντεμ και να ανοίξεις τις αντίστοιχες θύρες για το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν ξέρω ποιές είναι γιατί είμαι σε DMZ.
kakos84 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 μόνο του δεν κάνει τίποτα. Θα πρέπει να μπείς στο μόντεμ και να ανοίξεις τις αντίστοιχες θύρες για το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν ξέρω ποιές είναι γιατί είμαι σε DMZ. eyx οποιον γνωρίζει να μου ph έχω το ρώυτερ αυτό Thomson TG585 v8 eyx οποιον γνωρίζει να μου ph έχω το ρώυτερ αυτό Thomson TG585 v8 το έκανα μονος από ένα βίντεο ας δω θα κάνω δουλειά
limenikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 114-38 pain !! ολα τερμα καμια σχεση με amd cpu που ειχα παιζεις λες και εχεις cheat. 1
_Theo_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 114-38 pain !! ολα τερμα καμια σχεση με amd cpu που ειχα παιζεις λες και εχεις cheat. Φυσικά καμία σχέση, επεξεργαστής των 500 € είναι, με OC και DDR4 μνήμες.
Alithinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Παίδες αξίζει να πάρω το BF4 τώρα, που πήρα νέα κάρτα γραφικών και έχει πέσει και η τιμή του ? Κάτι προβλήματα που είχε με bugs και netcode έχουν διορθωθεί ? Μπαίνουν ακόμα παίκτες στους servers ?
limenikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 eyx οποιον γνωρίζει να μου ph έχω το ρώυτερ αυτό Thomson TG585 v8 το έκανα μονος από ένα βίντεο ας δω θα κάνω δουλειά εδω βλεπεις http://www.pcsteps.gr/21656-%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CE%B8%CF%8D%CF%81%CE%B1%CF%82-router/ και εδω http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/TG585v8/Minecraft_Server.htm η εδω κατεβασε αυτο και στο κανει αυτοματα http://portforward.com/store/pfconfig.cgi Παίδες αξίζει να πάρω το BF4 τώρα, που πήρα νέα κάρτα γραφικών και έχει πέσει και η τιμή του ? Κάτι προβλήματα που είχε με bugs και netcode έχουν διορθωθεί ? Μπαίνουν ακόμα παίκτες στους servers ? μια χαρα παρτο ,και φυσικα και γινεται χαμος ακομα με το bf4 1
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Παίδες αξίζει να πάρω το BF4 τώρα, που πήρα νέα κάρτα γραφικών και έχει πέσει και η τιμή του ? Κάτι προβλήματα που είχε με bugs και netcode έχουν διορθωθεί ? Μπαίνουν ακόμα παίκτες στους servers ? τα προβλήματα οχι δεν έχουν διορθωθει 100% και προφανώς δεν παιζει να διορθωθουν. 2
SoFGR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 trade kill δεν εχω δει ουτε 1 ρε συ,εχω μαζεψει στο 3μηνο 60 ωρες και κοντευω lvl90 ( 200% boosters + double xp event ftw ) ειδικα σε 60tick βγαζω γουστα !! καμια σχεση με BF3 που ειχε τρελο de sync ωρες ωρες ... 1
alexhs gk Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Πλέον με 60+ ticket servers δεν υπάρχουν προβλήματα. Σαν άλλο παιχνίδι είναι. Χτυπάς κάποιον που τρέχει και το register στισ σφαίρες ειναι τέλειο! 1
bilythekid Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 στα windows 10 δεν εχει 32 και 64 bit εικονίδια εκκίνησης του παιχνιδιού?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα