Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Όχι, και αν διαβάσεις στο Dsogaming λέει (though it has not been confirmed whether it was running with constant 60fps. We should note that we did not notice any slowdowns, so we are most probably looking at a 60fps gameplay heaven). Υποθέτουμε ότι ήταν 60FPS γιατί φαινόταν butter smooth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι το διάβασα,για αυτό ρωτάω.Άρα μπορεί να'ταν και πιο κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως κάτω από 50FPS δεν είναι γιατί φαίνεται πολύ smooth σε ότι και αν γίνεται στην οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Smooth είναι ,δεν υπάρχει αμφιβολία.Απλά καλό είναι να κρατάμε και μικρό καλάθι μέχρι να βγει το παιχνίδι και η κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ισχυει το οτι παιζει με ολα φουλ σε μια 290χ τοτε αυτο τι σημαινει? Οτι ειναι πιο δυνατη και απο την titan? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 facepalm.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Για οσους δεν το ξερουν,(εγω δεν το ηξερα ) ΑΥΡΙΟ μπορουμε να κανουμε Download οσοι ειναι premium κτλπα την Beta και την Τριτη παιζουμε κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Για οσους δεν το ξερουν,(εγω δεν το ηξερα ) ΑΥΡΙΟ μπορουμε να δοκιμασουμε να κανουμε Download οσοι ειναι premium κτλπα την Beta και την Τριτη να τη κατεβασουμε κανονικα Διορθώθηκε. Προβλεπω κομφουζιο στο διαδικτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Θα συμφωνησω απολυτα με τον απο πανω Τhanks για την διορθωση xD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Μπα αλλωστε οι πιο πολλοι βλεπω να ασχολουνται με το αν θα περασει η καρτα γραφικων την Titan,παρα με το τι παιχνιδια θα παιξουν .Εγω παντως ειμαι ετοιμος για BF4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ετσι σας θελω,Μαχιμους!!! (εγω θα πηγαινω απο φιλο σε φιλο για να το δω -.- ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ε απο το να καθομαστε και να ασχολουμαστε(οπως καποιοι αλλοι)ποια καρτα θα παιρναει σε επιδοσεις την Titan, το θεωρω καλυτερο μιας και γιαυτο τον λογο αγοραζει ο κοσμος τις gaming καρτες γραφικων,για να παιζει παιχνιδια. Αντε να δουμε μηπως πεσει και η τιμη του παιχνιδιου λιγο παρακατω πριν την τελικη κυκλοφορια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιοί είναι αυτοί οι "κάποιοι άλλοι"; Δηλαδή ο psycho_warhead που θέλει περισσότερα minimum fps στο multi να μην τον ενδιαφέρει μια νέα κάρτα γραφικών και το παιχνίδι; Το ένα αποκλείει το άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos77 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 O psycho ηδη εχει βαλει αγγελια την 670 και παει για 290x .Θελει να ειναι smooth ,μεχρι να βγει το παιχνιδι ...Μετα εχει ο Θεος .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Και εγω θα επαιρνα την 290 χ αν ηταν καρτα της nvdia αλλα επειδη ειναι ati δεν παιρνω και περιμενω την επομενη γενια απο nvdia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα