kostascfc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Λοιπον , εχω ενα προβλημα καθε φορα που παω να παιξω multiplayer. Μετα απο 2-3 λεπτα στο παιχνιδι , με πεταει εξω και μου γραφει αυτο το μυνημα: ERROR Game disconnected:you were kicked by punkbuster.Stated reason:Punkbuster kicked player 'kostas... Αυτο γινεται καθε φορα. Δοκιμασα να ξαναεγκαταστησω το punkbuster και απο εδω :http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1 αλλα δεν εχει αποτελεεσμα... Επισης ακολουθησα τα βηματα που αναφερονται εδω:http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/BF4-Punkbuster-kicks-me-from-every-server/td-p/1801975 και παλι τιποτα... Τωρα απεγκατεστησα το παιχνιδι και το ξανακανω εγκατασταση... Ξερει κανεις τι να κανω;
johninio Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 http://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1qqy1h/bf4_solved_black_loading_screen_crash_after/ Ακριβως αυτο αντιμετωπίζω
kostascfc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ναι , αλλα αυτο ειναι για τα windows 8.1 , εγω εχω τα 7. Η δεν υπαρχει προβλημα ; Τωρα κατα την εγκατασταση μου βγαζει αυτο:http://gyazo.com/58f4aa78cf735652a58a33ab3d898b26
kostascfc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ενταξει το διορθωσα.. Δεν ξερω γιατι , αλλα εκανα καινουριο user account στα windows και τωρα λειτουργει κανονικα...
giannisXXX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Ενταξει το διορθωσα.. Δεν ξερω γιατι , αλλα εκανα καινουριο user account στα windows και τωρα λειτουργει κανονικα.. User name ειχες ??sta? ; λογικο
ethnik471 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Ρε παιδια στο battlelog όταν μπαίνω με chrome μου βγάζει πάνω ενα μηνυματάκι που λέει " this site uses a plugin (battlelog game launcher) that will soon be unsupported " . Ξέρει κανεις γιατι το βγάζει ? Τα πάντα ειναι φουλ ενημερωμένα στο pc μου...
giannisXXX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Και σε μένα το βγάζει το battlelog χρησιμοποιεί ενα plugin που ο chrome θα το καταργήσει σε μια μελλοντική έκδοση
ethnik471 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Καλά δεν το γνωρίζουν? Να βγάλουν κάποιο update ή κάτι ? :S
giannisXXX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Έχει βγει update από τότε που εμφανίστηκε άλλα δεν κάνανε πάνω κάτι σε αυτό Στο chrome μπορείτε να δείτε το status σας; για εγώ σε chrome δεν μπορώ να το δω αλλά σε mozilla και ΙΕ εμφανιζεται μια χαρά
giannisXXX Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2015 από giannisXXX
MaurosPiraths Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ερώτηση Ενδιαφέρομαι κυρίως για το Multiplayer Κομμάτι του παιχνιδιού. Αξίζει να δώσω 25 ευρώ για την Premium έκδοση;
Xristaras12 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Ερώτηση Ενδιαφέρομαι κυρίως για το Multiplayer Κομμάτι του παιχνιδιού. Αξίζει να δώσω 25 ευρώ για την Premium έκδοση; Αν ρώταγες πριν μπεί το τελευταίο patch θα σου έλεγα να κάνεις μια δοκιμή. μετά το patch Θα σου έλεγα όχι,μείνε στους βασικούς χάρτες, εκτός κ αν θες πραγματικά να δεις το συνολικό παιχνίδι και να νιώσεις τη μλκία που δέρνει το παιχνίδι σε όλο του το μεγαλείο. Πραγματικά απο εκείνη την στιγμή και μετά έχω μειώσει κατακόρυφα τις ώρες που ασχολούμαι με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κλαίγανε οι noobάδες που τους κατεβάζαμε έτσι με τα sraw,tv missiles και Ucav και τα μαμήσανε όλα.
parlapipas25 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2015 Εγω παντως το ειχα παρει τοτε που ηταν σε προσφορα.25 ευρω αν θυμαμαι καλα το premium edition(βασικο και ολα τα dlc) Τα καλυτερα 25 ευρω που εχω δωσει μεχρι στιγμης.Οταν ανοιγω το pc λεω να παιξω και κανα αλλο παιχνιδακι αλλα τελικα ολο στο bf4 καταληγω. Εγω λεω παρτο και δεν θα το μετανιωσεις. 1
vassilis018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Εγω παντως το ειχα παρει τοτε που ηταν σε προσφορα.25 ευρω αν θυμαμαι καλα το premium edition(βασικο και ολα τα dlc) Τα καλυτερα 25 ευρω που εχω δωσει μεχρι στιγμης.Οταν ανοιγω το pc λεω να παιξω και κανα αλλο παιχνιδακι αλλα τελικα ολο στο bf4 καταληγω. Εγω λεω παρτο και δεν θα το μετανιωσεις. μάλλον δεν έχεις παίξει Bad Company 2 και BF3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα