nikosggg3 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 εχει κανεις προβλημα με το origin? βαζω τον κωδικο και μου λεει πως δεν ειμαι συνδεδεμένος στο ιντερνετ!. γιατι το κανει αυτο? edit: ακυρο βρηκα το προβλημα. το avast εκανε την δουλεια.
Tzimaras Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Παίζω campaign και είμαι μετά την Ρωσσία (στα χιόνια) ..τι γραφικάρες έχει!!!
Orion2001 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Καλό μήνα & Χαρούμενη Πρωτομαγιά!! The Greek Battlefield Community Fun Event:Greek Nights #16 (3/5/15) Έναρξη: Κυριακή 3/5 21:00-23:00 (μισή ώρα νωρίτερα στο teamspeak της κοινότητας) Server: The Greek Battlefield Community | TDM+ 400T | Nitrado.net O server του fun event είναι μια προφορά της Nitrado Ελλάδας Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι της κοινότητας. Mode: Conquest Large 64 Players Maps: Downbreaker • Flood Zone Paracel Storm • Siege Of Shanghai Πλατφόρμα: PC 1
Tribal21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Το πρόβλημα που κολλάει το παιχνίδι όταν κάνεις quit είναι γνωστό,αν και σε μένα δεν το έκανε από την αρχή αλλά κανα μήνα τώρα! Το θέμα είναι ότι εδώ και 3 μέρες μου κολλάει το παιχνίδι στην μέση της πίστας!! Κολλάει τελείως και πρέπει να κάνω ctrl+alt+del για να το βγάλω!! Σήμερα έβαλα να παίξω 2 πίστες και στις 2 λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι,κόλλησε!! Έχει ιδέα κανένας τι μπορεί να φταίει?? Σκέφτομαι μήπως άρχισε να τα παίζει η κάρτα γραφικών....αν και μπορεί να παίζω και 2 ώρες και να μην το κάνει καθόλου!!
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Το πρόβλημα που κολλάει το παιχνίδι όταν κάνεις quit είναι γνωστό,αν και σε μένα δεν το έκανε από την αρχή αλλά κανα μήνα τώρα! Το θέμα είναι ότι εδώ και 3 μέρες μου κολλάει το παιχνίδι στην μέση της πίστας!! Κολλάει τελείως και πρέπει να κάνω ctrl+alt+del για να το βγάλω!! Σήμερα έβαλα να παίξω 2 πίστες και στις 2 λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι,κόλλησε!! Έχει ιδέα κανένας τι μπορεί να φταίει?? Σκέφτομαι μήπως άρχισε να τα παίζει η κάρτα γραφικών....αν και μπορεί να παίζω και 2 ώρες και να μην το κάνει καθόλου!! δοκίμασε επιδιόρθωση μέσα απ το origin για αρχή. Το θέμα με κρασάρισμα στην έξοδο είναι σε amd κάρτες και όχι σε όλες,ξεσπάει βίαια και δεν έχουν βρει τον λόγο. Απ ότι έχω διαβάσει το ψάχνουν στο CTE,δεν είναι θέμα driver πάντως γιατί έχω αλλάξει κοντά 5 εκδόσεις κανονικές και beta και το πρόβλημα υπάρχει. επίσης και μένα μου κρασάρει πλέον στη μεσή του παιχνιδιού αλλά σπάνια και με πετάει.
parlapipas25 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εσεις τι προτιματε να παιζετε? Τeam deathmatch η conquest large?
Xristaras12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Εσεις τι προτιματε να παιζετε? Τeam deathmatch η conquest large? το δεύτερο,πάντα. οι πίστες του BF4 δεν είναι σωστές για TDΜ ιδιαίτερα για άνω των 32 παικτών.
aetos1988 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μου έχει κρασαρει και μένα κάνα δυο φορες τώρα τελευταία με nvidia κάρτα
hammerd Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 και μενα... τραβαει restart στον nvidia driver ! αλλα μετα απο 2 3 ωρες παιχνιδιου...
Orion2001 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 The Greek Battlefield Community Fun Event: Greek Nights #17 (10/5/15) Έναρξη: Κυριακή 10/5 21:00-23:00 (μισή ώρα νωρίτερα στο teamspeak της κοινότητας) Server: The Greek Battlefield Community | TDM+ 400T | Nitrado.net Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι της κοινότητας. Mode: Conquest Large 64 Players Maps: Zavod 311 • Lancang Dam Operation Locker • Siege Of Shanghai Πλατφόρμα: PC
cpttony Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 To τσιμπησα 10Ε και ειναι πoλυ ωραιο.... Υπαρχει ελληνικος σερβερ hardcore Cocquest Large? Προτεινετε καλους server Conquest Large!
Xristaras12 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 hardcore όχι,σκέτο CQ vanilla maps υπάρχει ο GRFS. 1
vassilis018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 έχει εδώ και 2-3 μέρες μετά από 10-15 λεπτά παιχνιδιού αρχίζει και πηγένει σπασμωδικά. σαν να πηγένει καρέ-καρέ. τα fps είναι στα 120 αλλά κολλάει σαν τρελλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα