plakalis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Διαφωνώ ΔΕΝ γίνεται να πετύχεις τέτοια εξωπραγματικά σκόρ. 77-30 ναι, αλλά 77-7 πχ με τίποτα. Και με οχήματα μόνο να παίζεις. Αλλά και admin να υπάρχει δεν κάνει και τίποτα, κάθεται και κοιτάει. Κάποια στιγμή σε ενα σέρβερ στην siege of Shangai, ένας είχε σκόρ τέτοιο περίπου 77-7. Και φώναζα 10 ώρες στον admin να το κάνει ban αλλα τίποτα. Μέτα απο ώρα ξύπνησε, και του είπε "παρατηρώ οτι κάνεις κυριώς headshots, γιατί έτσι;;" και τον έκανε ban. Το θέμα είναι να φτιάξουν ένα λογισμικό που να μην έχει exploits και σε ΟΛΟΥΣ τους σέρβερ να υπάρχει ένας admin. Παίζεις ένα game για να περνάς καλά όχι για να σου σπάνε τα νευρα. Καλά κάνω εγώ και προτιμάω το single player... Χωρίς να έχω δει το προφίλ σου, υποθέτω ότι δεν έχεις παίξει πολύ.. 77-7 είναι μετριο σκορ μπορώ να πω.. Ειδικά με οχήματα γίνεται εύκολα.. Σου παραθέτω 2 βίντεο από παιδί της ομάδας μου.. Εννοείται χωρίς cheat. Και δεν είναι και από τους καλύτερους στον κόσμο. Δεν φαντάζεσαι ποσό καλοί μπορεί να είναι κάποιοι και ποσο χρόνο αφιερώνουν για να γίνουν καλύτεροι. Τυχαίνει να είμαι admin στον GRFS και ένας cheater φαίνεται αμέσως.. Κυρίως είναι χαμηλό λβλ και σκοτώνει για πλάκα. Μεγάλο λβλ συνήθως δεν είναι.. Είναι απλά καλός.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 εντάξει ο παπαλάμπρος είναι κατηγορία απο μόνος του τι να λέμε(τα έχουμε πει και στο ts αυτά) Αλλά ναι για να κάνεις τέτοιο σκόρ σε TDM και σε metro η locker ούτε ο xfactor/levelcap δεν τα κάνουν αυτα και ας παίζουν ομάδα.
stathisgtr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά είμαι ο μόνος που δεν έχει θέματα με το παιχνίδι. Τυχερός.Λιγο netcode.Καθόλου crush.Lag σπάνια, frame drops τι είναι αυτό. Να είναι καλά τα παιδιά στην dice.
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Διαφωνώ ΔΕΝ γίνεται να πετύχεις τέτοια εξωπραγματικά σκόρ. 77-30 ναι, αλλά 77-7 πχ με τίποτα. Και με οχήματα μόνο να παίζεις. Αλλά και admin να υπάρχει δεν κάνει και τίποτα, κάθεται και κοιτάει. Κάποια στιγμή σε ενα σέρβερ στην siege of Shangai, ένας είχε σκόρ τέτοιο περίπου 77-7. Και φώναζα 10 ώρες στον admin να το κάνει ban αλλα τίποτα. Μέτα απο ώρα ξύπνησε, και του είπε "παρατηρώ οτι κάνεις κυριώς headshots, γιατί έτσι;;" και τον έκανε ban. Το θέμα είναι να φτιάξουν ένα λογισμικό που να μην έχει exploits και σε ΟΛΟΥΣ τους σέρβερ να υπάρχει ένας admin. Παίζεις ένα game για να περνάς καλά όχι για να σου σπάνε τα νευρα. Καλά κάνω εγώ και προτιμάω το single player... Edit: Εδώ και κάποια ώρα έχω απανωτά DirectX Errors. Μιλάμε οι άνθρωποι είναι εντελώς γελοίοι... Σου απάντησε ο plakalis ήδη.Είπαμε, σε TDM(Team Deathmatch) γίνονται τέτοια σκορ από τους πολύ καλούς.Σε Conquest βέβαια είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι και ανάλογα.Άμα η απέναντι ομάδα είναι για τα μπάζα, το κάνεις και 'κει.
stathisgtr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δείτε να μάθετε κάποιοι. Human aimbot λέγεται αυτό. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Ρε μερικοί ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.Τους βλέπεις και λες αυτοί παίρνουν χάπια, εδώ εγώ ήμουν 67ος στο Crysis 2 MP για κάποια περίοδο και μερικούς δεν τους ακούμπαγα καν(Τους top της λίστας ).
stathisgtr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Έτσι είναι φίλε άμα κολλας το δάχτυλο στο mouse και αρχίζεις το spray για να σκοτώσεις εναν και έρχεται ο άλλος με ένα AEK971 καθαρίζει 3 με έναν γεμιστηρα γιατί απλά παίζει tap fire ,σου λενε cheat μετά. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Απλά μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν, ότι κάποιοι το κατέχουν περισσότερο από αυτούς.Θυμάμαι στο Crysis 2 έπαιζα με κάτι φίλους και μου 'λεγε ο ένας, ''Πως βαράς έτσι ρε φίλε ;'' Και έλεγε ότι έχω cheat, δεν δεχόταν ότι ήμουν καλύτερος.Που να τύχαινε και κάτι άλλους που δεν τους ακούμπαγα εγώ, τι θα 'λεγε..Δεν τα λέω αυτά για να το παίξω κάποιος, απλά να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα.Επειδή σε πελεκάει ο άλλος, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει cheats.Ο καθένας μας θεωρώ πως έχει ένα ''ταβάνι'' στο skill, κάποιοι έχουν υψηλότερο, κάποιοι χαμηλότερο. 1
overpower Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αφου φορτωσει το παιχνιδι, πεταει ενα bf4 has stop working και τελος. Κανεις αλλος? Τελικα διαγραφοντας τον φακελο στα documents το εφτιαξε, αλλα οταν πηγα να τα βαλω παλι ολα στο ultra, χαλασε. Τον βρηκα τον ενοχο. αν κρατησω το aa off, και ολα τα αλλα ultra ολα μια χαρα. Αν το βαλω εστω και χ2, τοτε crushαρει. Λετε με αλλα drivers να φτιαξει? Δεν βρηκα κατι στο νετ για αυτο το πραγμα. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2014 από overpower
Xristaras12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 και κάτι δεν πάει καλά. παρατηρώ γενικότερα χαμηλά fps,δεν βουτάει το σύστημα αλλά δεν είχα τα fps που είχα πριν. τρομερό συμβαν ενω παίζω κανονικά και έχω ~60-80 fps στο scrore screen έχω 63-71 ενω παλιότερα θυμάμαι να είχα και 150 εκει πέρα. επίσης,παρατηρώ την κάρτα συνέχεια στο 99% ακόμα και μέσα στο μενού και όλα αλλα ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ in game να έχω παραπάνω FPS απ ότι στο μενου; ακόμα και στο deploy screen εχω 60-70 έχω αρχίσει να ψάχνω τι γίνεται,δε νομίζω να φταίει ο νεος catalyst και με αυτόν έπαιζα πόσο καιρό και δεν είχα θέματα,όλα ξεκίνησαν απο τότε με το τρομερό lag που παρατήρησα in-game.
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Η operation metro έχει βαρύνει χωρίς λόγο.
Xristaras12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 οποιο παιδί μπορεί ας τσεκάρει τα fps του γενικότερα. perfoverlay.drawfps 1 η εντολή(για όποιον τυχαίνει να μη γνωρίζει) παρατήρησα ότι το origin-in game ήταν ενεργοποιημένο,παρ όλα αυτα δεν είχα overlay του στο παιχνίδι. το απενεργοποίησα χωρίς όμως να αλλάξει κάτι. το raptr που έχω ανοιχτό για να γράφω gameplay δε νομίζω να είναι το πρόβλημα,όποτε ξαναβρώ χρόνο θα δοκιμάσω να το κλείσω και κείνο.
jek20 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 ^ βγάλε το raptr δημιουργεί πολλά προβλήματα στα battlefield
Xristaras12 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 το συγκεκριμένο το χρησιμοποιώ πάρα πολύ καιρό χωρίς πρόβλημα στα 8.1 και δεν έχει κάνει το παραμικρό. Δεν το έχω σε τίποτα να το σουτάρω βέβαια,έχω και το dxtory για να γράφω.
stathisgtr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Χρηστάρα κλειστά όλα αυτά τα δευτερεύοντα προγραμμάτα.Μόνο προβλήματα δημιουργούν. Μετά από κάθε επανεκκίνηση των σερβερ χρειάζεται λίγος καιρος να επανέλθουν όλα στα φυσιολογικά τους. Εγώ αυτό έχω παρατηρήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα