Xristaras12 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 τώρα πάλι ξαναέχει θέματα απ ότι φαίνεται. Απο τις 7 κ κάτι που είχε πρόβλημα και τώρα πάλι τα ίδια.
parlapipas25 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Το steam γιατι δεν εχει το battlefield 4; Επειδη βλεπω εχουν βγει αρκετα ποιο να αγορασω για να παιζω online;
gbak Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 εγω επανηλθα κανονικα και λεβελ και σερβερς...κουλ λεμε
Xristaras12 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Το steam γιατι δεν εχει το battlefield 4; Επειδη βλεπω εχουν βγει αρκετα ποιο να αγορασω για να παιζω online; ναι δεν το έχει. Μόνο το origin. για να παίξεις θα αγοράσεις το απλό BF4 που υπάρχει,τα υπόλοιπα είναι DLC. Αν θες για το πλήρες DLC πακέτο αγοράζεις premium και τα έχεις όλα σε χαμηλότερη τιμή. Δηλαδη παιχνίδι+premium βγαίνει φτηνότερα απ ότι παιχνίδι+ όλα τα DLC.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 ακόμα πρόβλημα έχει; το μεσημέρι που μπήκα να παίξω ήταν οκ. εδω πάντως οκ φαίνονται http://bf4status.com/
vassilis018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 η μηχανή στατιστικών του παιχνιδιού είναι down γράφει.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 η αλήθεια είναι ότι απο χτες οι κινέζοι έχουν μαμήσει την αμερική σε DDoS Attacks http://map.ipviking.com/
Eagle_IIz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά καλημέρα είχα το battlefield 4 και πήρα και το battlefield 4 premium membership το αναγνώρισε κανονικά μου έδωσε της βαλίτσες μου έγραψε πάνω ότι είμαι σε premium αλλά όταν ανοίγω τα καινούργια dlc μου λέει ότι χρειάζεται να τα κατεβάσω αλά δεν έχει κάποιο λινκ με πετάει πάλι στην origin τι πρέπει να κάνω?? στο call of duty τα dlc τα αναγνώριζε αυτόματα όταν τα αγόραζα!!!! πρέπει να το εγκαταστήσω και να του κάνω εκ νέου εγκατάσταση για να πάει τα dlc??
Xristaras12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 δεν ξεκίνησε το Origin να σου κατεβάζει τα DLC; αν όχι κάνε μια επιδιόρθωση παιχνιδιού μήπως και το δει. Προσωπικα μου τα κατέβασε με τη μια.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 δεξι κλίκ πάνω στο παιχνίδι (μέσα στο origin) προβολή στοιχείων και θα δεις τα dlc κάτω,πάτα να στα κάνει λήψη!! 1
Eagle_IIz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 σωστός σε ευχαριστώ ήδη τα έβαλα για κατέβασμα ελπίζω να είναι τα dlc ισάξια του παιχνιδιού ;-) ;-)
parlapipas25 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Παιδες προσπαθω σημερα να παιξω online και δεν..ουτε login δεν κανει.Εχει καποιος αλλο προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα