aekoriginal21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μπήκα να παίξω το πρώτο μου match και δεν κάνει launch το battlefield αφού βρώ σέρβερ.. Αν είναι δυνατόν troubleshooting σε game που κυκλοφορεί πάνω απο χρόνο..
Orion2001 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 The Greek Battlefield Community Fun Event : Greek Nights (30/11/14)Έναρξη: Κυριακή 30/11 21:00-23:00 (μισή ώρα νωρίτερα στο teamspeak της κοινότητας)Server: The Greek Battlefield Community | TDM+ 400T | Nitrado.netΔικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι της κοινότητας.Mode: Conquest Large64 PlayersMaps:Zavod 311 - Operation LockerGolmud Railway -Paracel StormΠλατφόρμα: PC *Η κοινότητα θέλει να καθιέρωση το event "Greek Nights" με απώτερο σκοπό να γνωριστούν οι Έλληνεςπαίκτες αναμεταξύ τους παίζοντας σε φίλικο κλίμα,θα γίνονται κάθε Κυριακή στον server της κοινότητας.Αν αρχίσουν οι συμμετοχές να γίνονται πολλές από την άλλη Κύριακη θα διαθέσουμε και δεύτερο 64 slotserver με την εύγενικη προσφορά της ομάδας GRFS Greek Forces
ethnik471 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ο καλός ο παίκτης και με το blowtorch μπορεί να παίξει,απο κει και πέρα είναι ποιο όπλο θα μάθεις να δουλεύεις και σε τι είσαι καλός. Δεν μπορούν όλοι να πιλοτάρουν εξαιρετικά,και μετά να είσαι sniper στα 1000Μ για headshots και την επόμενη να ρίχνεις 2-2 τα ελικόπτερα με το RPG. Υπάρχουν βέβαια και κλασσάτοι παίκτες που είναι παντώς καιρού αλλά στην πλεοψηφία τους πληρώνονται γι αυτό. Όλοι οι premium παίκτες μπορούν να παίξουν σε όλους τους χάρτες με όλα τα όπλα ενω ο απλός παίκτης περιορίζεται στα "εργαστασιακά" καλούδια που δίνει το παιχνίδι. Ισχύει ότι σε μερικές περιπτώσεις ο premium έχει πλεονέκτημα πχ ballistic shield που έχει ο support ακόμα και χειροβομβίδες αντέχει κλπ,αρα εγω θα την αποκρούσω με ενα ποσοστό ζημιάς Χ ενώ εσυ θα την φάς ολάκερη. Ευχαριστώ για την απάντηση!Ελπίζω μέχρι το τελος της άλλης εβδομάδα να το έχω πάρει... Το μονο που εύχομαι ειναι να μη χαθώ με τον χειρισμό καθώς τα αγγλικά μου δεν ειναι και τα καλύτερα, και ο χειρισμός κτλ να μην εχουν αλλάξει και παρα πολυ σε σχεση με το bf 2142...
Metaksas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 πανω που πηγα να το χαρω μετα απο 2 ωρες παιχνιδιου μου πεταξε bf4 stopped working και δν ανοιγει με τπτ, μετα απο τοσο καιρο ακομα να το φτιαξουν αυτο το παιχνιδι??
aekoriginal21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Εμένα δεν ανοίγει ότι και να κάνω το game Βρίσκω σέρβερ, περνάει ώρα και μου λέει να κάνω repair το game, restart το pc κι αλλα πολλά που τα δοκίμασα και δεν συνέβη τίποτα... Απλά απογοήτευση. Λοιπον πλέον το έκανα να παίζει... Αλλά μέχρι εκεί. Windows 8 compatibility mode μόνο έτσι. Απο εκεί και πέρα random crashes, δεν μου έχει options για το mantle (με 6950 νομίζω θα 'πρεπε) και παρόλο που ήμουν με πάνω απο 60 frames σε medium-high, το παιχνίδι σαν να έκανε νερά και να κόλλαγε. Κατά τα άλλα οκ (ας πούμε)..
Metaksas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 μετα απο ωραααα βρηκα το προβλημα, απλα απεγκατασταση το razer synapse... δοκιμασε και εσυ να δεις.
aekoriginal21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Σοβαρά φίλε; Και μου είναι ανοιχτό όλη την ώρα το synapse... damn it! Edit: Αυτό ήταν Εκεί στην DICE ας ψαχτούν λιγάκι γιατί βγαίνει η παναγία απο του παίχτες χωρίς λόγο.. Εγώ δεν έκανα απεγκατάσταση, απλά το έκλεισα και κομπλέ.. Edit2:Παρόλο που πλέον ανοίγει χωρίς να είναι σε compatibility, μόλις πάω στα options το παιχνίδι κρασάρει χωρίς λόγο. ΥΓ: Βρωμάει πως το παιχνίδι θέλει SSD, δεν είναι loadings αυτά με συμβατικό σκληρό..
Πέτρος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 @aek...: Όχι, η σειρά HD6xxx δεν υποστηρίζει Mantle. Από 7χχχ και μεταγενέστερες.
stathisgtr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Παιδιά ,όλα τα κολοπρογραμματα που τρέχουν από πίσω ,όπως afterburner,fraps,raptr κτλ απλά να τα κλείνετε.Μονο να χαλάνε το παιχνίδι και τπτ άλλο.Ένα gpuz τρέχω και φτάνει.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ απενεργοποιήστε το Origin-in game Εμένα απο τότε που έκανε αναβάθμιση και μπήκαν μαζί και οι χάρτες για το final stand όσο το έιχα ενεργοποιημένο ανα 5-10 δευτερόλεπτα είχα lag του κερατά σε βαθμο αηδίας.Να θες να στρίψεις την κάμερα και για 1-2 δευτερόλεπτα να μην έχει αντίδραση ο παίκτης.
stathisgtr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ απενεργοποιήστε το Origin-in game Εμένα απο τότε που έκανε αναβάθμιση και μπήκαν μαζί και οι χάρτες για το final stand όσο το έιχα ενεργοποιημένο ανα 5-10 δευτερόλεπτα είχα lag του κερατά σε βαθμο αηδίας.Να θες να στρίψεις την κάμερα και για 1-2 δευτερόλεπτα να μην έχει αντίδραση ο παίκτης. +1 Aπο τα σημαντικότερα.
aekoriginal21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ναι το απενεργοποίησα αυτό πρώτα πρώτα καθώς έψαχνα για πιθανες αιτίες των προβλημάτων μου. Όλα καλά τώρα, μόνο που δεν μπορώ να μπώ στις ρυθμίσεις (κράσάρει ή υπάρχει μια 5% πιθανότητα να μπεί) in-game και μπορώ μόνο μέσω του ειδικού txt στα docs να το κάνω. Τέσπα έχω κάποια γνώμη για το game απο το μεσάωρο που έπαιξα αλλά είναι πολυυυύυ νωρίς για συμπεράσματα.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 έχεις κάνει καθάρισμα με DDU τους drivers και να περάσεις νεότερους; επίσης, δοκίμασες επιδιόρθωση του παιχνιδιού. (Γιατί να είμαι τόσο ποπόφαρδος και να μην έχω πάθει το παραμικρό με το παιχνίδι ; ούτε το soundbug που είχε παλιότερα,ούτε τις μαμακίες του PB ΛΟΛ)
aekoriginal21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 έχεις κάνει καθάρισμα με DDU τους drivers και να περάσεις νεότερους; επίσης, δοκίμασες επιδιόρθωση του παιχνιδιού. (Γιατί να είμαι τόσο ποπόφαρδος και να μην έχω πάθει το παραμικρό με το παιχνίδι ; ούτε το soundbug που είχε παλιότερα,ούτε τις μαμακίες του PB ΛΟΛ) Όχι, ποτέ όταν κάνω install drivers δεν σβήνω τους παλιούς. Θα το κάνω τώρα αν είναι να βοηθήσει.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 δοκίμασε το ναι, πιθανότατα κερδισμένος θα βγείς μιας και θα φύγουν κατάλοιπα παλαιότερων drivers απ το σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα