Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκα να παίξω το πρώτο μου match και δεν κάνει launch το battlefield αφού βρώ σέρβερ..

Αν είναι δυνατόν troubleshooting σε game που κυκλοφορεί πάνω απο χρόνο..

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

R87oupl.jpg

The Greek Battlefield Community Fun Event : Greek Nights (30/11/14)
Έναρξη: Κυριακή 30/11 21:00-23:00 (μισή ώρα νωρίτερα στο teamspeak της κοινότητας)

Server: The Greek Battlefield Community | TDM+ 400T | Nitrado.net
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι της κοινότητας.
Mode: Conquest Large
64 Players

Maps:
Zavod 311 - Operation Locker
Golmud Railway -Paracel Storm
Πλατφόρμα: PC

*Η κοινότητα θέλει να καθιέρωση το event "Greek Nights" με απώτερο σκοπό να γνωριστούν οι Έλληνες
παίκτες αναμεταξύ τους παίζοντας σε φίλικο κλίμα,θα γίνονται κάθε Κυριακή στον server της κοινότητας.
Αν αρχίσουν οι συμμετοχές να γίνονται πολλές από την άλλη Κύριακη θα διαθέσουμε και δεύτερο 64 slot
server με την εύγενικη προσφορά της ομάδας GRFS Greek Forces

Δημοσ.

ο καλός ο παίκτης και με το blowtorch μπορεί να παίξει,απο κει και πέρα είναι ποιο όπλο θα μάθεις να δουλεύεις και σε τι είσαι καλός.

Δεν μπορούν όλοι να πιλοτάρουν εξαιρετικά,και μετά να είσαι sniper στα 1000Μ για headshots και την επόμενη να ρίχνεις 2-2 τα ελικόπτερα με το RPG.

Υπάρχουν βέβαια και κλασσάτοι παίκτες που είναι παντώς καιρού αλλά στην πλεοψηφία τους πληρώνονται γι αυτό.

Όλοι οι premium παίκτες μπορούν να παίξουν σε όλους τους χάρτες με όλα τα όπλα ενω ο απλός παίκτης περιορίζεται στα "εργαστασιακά" καλούδια που δίνει το παιχνίδι.

Ισχύει ότι σε μερικές περιπτώσεις ο premium έχει πλεονέκτημα πχ ballistic shield που έχει ο support ακόμα και χειροβομβίδες αντέχει κλπ,αρα εγω θα την αποκρούσω με ενα ποσοστό ζημιάς Χ ενώ εσυ θα την φάς ολάκερη. :-D

Ευχαριστώ για την απάντηση!Ελπίζω μέχρι το τελος της άλλης εβδομάδα να το έχω πάρει...

Το μονο που εύχομαι ειναι να μη χαθώ με τον χειρισμό καθώς τα αγγλικά μου δεν ειναι και τα καλύτερα, και ο χειρισμός κτλ να μην εχουν αλλάξει και παρα πολυ σε σχεση με το bf 2142...

Δημοσ.

πανω που πηγα να το χαρω μετα απο 2 ωρες παιχνιδιου μου πεταξε  bf4 stopped working και δν ανοιγει με τπτ, μετα απο τοσο καιρο ακομα να το φτιαξουν αυτο το παιχνιδι??

Δημοσ.

Εμένα δεν ανοίγει ότι και να κάνω το game :( Βρίσκω σέρβερ, περνάει ώρα και μου λέει να κάνω repair το game, restart το pc κι αλλα πολλά που τα δοκίμασα και δεν συνέβη τίποτα...

Απλά απογοήτευση.

Λοιπον πλέον το έκανα να παίζει... Αλλά μέχρι εκεί.

Windows 8 compatibility mode μόνο έτσι. Απο εκεί και πέρα random crashes, δεν μου έχει options για το mantle (με 6950 νομίζω θα 'πρεπε) και παρόλο που ήμουν με πάνω απο 60 frames σε medium-high, το παιχνίδι σαν να έκανε νερά και να κόλλαγε. Κατά τα άλλα οκ (ας πούμε)..

Δημοσ.

Σοβαρά φίλε;  :-( Και μου είναι ανοιχτό όλη την ώρα το synapse... damn it!

Edit: Αυτό ήταν  :confused: Εκεί στην DICE ας ψαχτούν λιγάκι γιατί βγαίνει η παναγία απο του παίχτες χωρίς λόγο..

Εγώ δεν έκανα απεγκατάσταση, απλά το έκλεισα και κομπλέ..

Edit2:Παρόλο που πλέον ανοίγει χωρίς να είναι σε compatibility, μόλις πάω στα options το παιχνίδι κρασάρει χωρίς λόγο.  :mad:

ΥΓ: Βρωμάει πως το παιχνίδι θέλει SSD, δεν είναι loadings αυτά με συμβατικό σκληρό..

Δημοσ.

Παιδιά ,όλα τα κολοπρογραμματα που τρέχουν από πίσω ,όπως afterburner,fraps,raptr κτλ απλά να τα κλείνετε.Μονο να χαλάνε το παιχνίδι και τπτ άλλο.Ένα gpuz τρέχω και φτάνει.

Δημοσ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

απενεργοποιήστε το Origin-in game

Εμένα απο τότε που έκανε αναβάθμιση και μπήκαν μαζί και οι χάρτες για το final stand όσο το έιχα ενεργοποιημένο ανα 5-10 δευτερόλεπτα είχα lag του κερατά σε βαθμο αηδίας.Να θες να στρίψεις την κάμερα και για 1-2 δευτερόλεπτα να μην έχει αντίδραση ο παίκτης.

Δημοσ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

απενεργοποιήστε το Origin-in game

Εμένα απο τότε που έκανε αναβάθμιση και μπήκαν μαζί και οι χάρτες για το final stand όσο το έιχα ενεργοποιημένο ανα 5-10 δευτερόλεπτα είχα lag του κερατά σε βαθμο αηδίας.Να θες να στρίψεις την κάμερα και για 1-2 δευτερόλεπτα να μην έχει αντίδραση ο παίκτης.

+1 Aπο τα σημαντικότερα.

Δημοσ.

Ναι το απενεργοποίησα αυτό πρώτα πρώτα καθώς έψαχνα για πιθανες αιτίες των προβλημάτων μου.

Όλα καλά τώρα, μόνο που δεν μπορώ να μπώ στις ρυθμίσεις (κράσάρει ή υπάρχει μια 5% πιθανότητα να μπεί) in-game και μπορώ μόνο μέσω του ειδικού txt στα docs να το κάνω.

Τέσπα έχω κάποια γνώμη για το game απο το μεσάωρο που έπαιξα αλλά είναι πολυυυύυ νωρίς για συμπεράσματα.

Δημοσ.

έχεις κάνει καθάρισμα με DDU τους drivers και να περάσεις νεότερους;

επίσης, δοκίμασες επιδιόρθωση του παιχνιδιού.

(Γιατί να είμαι τόσο ποπόφαρδος και να μην έχω πάθει το παραμικρό με το παιχνίδι ; ούτε το soundbug που είχε παλιότερα,ούτε τις μαμακίες του PB ΛΟΛ)

Δημοσ.

έχεις κάνει καθάρισμα με DDU τους drivers και να περάσεις νεότερους;

επίσης, δοκίμασες επιδιόρθωση του παιχνιδιού.

(Γιατί να είμαι τόσο ποπόφαρδος και να μην έχω πάθει το παραμικρό με το παιχνίδι ; ούτε το soundbug που είχε παλιότερα,ούτε τις μαμακίες του PB ΛΟΛ)

Όχι, ποτέ όταν κάνω install drivers δεν σβήνω τους παλιούς. Θα το κάνω τώρα αν είναι να βοηθήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...