Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορεί να μου πει καποιος ποιο είναι το πιο 'κοντινό mode' σε counter strike??

θελω ναναι με μικρους χαρτες (χωρις βασεις κλπ) και να μετρανε frags . Ποιο προτείνετε? επίσης παρατηρώ ότι μερικά modes δεν έχουν καν σερβερ/games γιατί συμβαίνει αυτό? δεν ασχολείται κανενας με αυτά? πχ το capture the flag ενώ φαίνεται ενδιαφέρον δεν έχω βρεί ποτέ σερβερ ονλινε

Δημοσ.

Παρε το τελευταιο τωρα που θα βγει οπου θα μεταφερθεί και ολος ο κοσμος ...Το naval strike καλο οχι τελειο ,το china αστο ...Για το πιο προσφατο  δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη.

Δημοσ.

Παρε το τελευταιο τωρα που θα βγει οπου θα μεταφερθεί και ολος ο κοσμος ...Το naval strike καλο οχι τελειο ,το china αστο ...Για το πιο προσφατο  δεν εχω ολοκληρωμενη αποψη.

Άρα περιμένω για το τελευταίο. Το naval strike, china rising, κτλ... προσφέρουν έξτρα οχήματα; Έχω λίωσει όλα τα CoD και Battlefield αλλά multiplayer ποτέ, και θα ήθελα να έχω πρόσβαση σε τανκ/αεροπλάνα (και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο προσφέρει το παιχνίδι)... αυτά υπάρχουν στο απλό ή μόνο με κάποιο DLC/expansion pack;

Δημοσ.

Ε κοιτα το naval εχει τις βαρκες και το hovercraft ,το china μηχανές αλλα σου ειπα αστο το china ...Σαφως και το απλο θα σε καλυψει απο οχηματα μην ανησυχεις ,απλα ετσι αν θες να παιξεις και καποιο dlc τσιμπα το τελευταιο το οποιο δεν εχω δει ακριβως τι θα προσθεσουν .Στα dlc σου δινουν 4 maps και καποια οπλα κατα κυριο λογο ...Ριξε και λιγο καμια ματια στο youtube να παρεις γευση  μην περιμενεις απο εδω μονο να καταλαβεις ..Μην πλακωθεις στα dlc παντως χτυπα ενα μονο ,και για μενα το τελευταιο που θα βγει .

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ! Ξεκινάω λοιπόν με το κανονικό και βλέπουμε...

Από προβλήματα.. ισχύει ότι έχει τόσα πολλά όσα ακούω; Και τι προβλήματα είναι αυτά;

Δημοσ.

προβλήματα που δεν θα διορθωθούν σε αυτή τη γενιά τουλάχιστον

δες στο youtube το κανάλι του battlenonsense και θα δεις γιατί το κράζει ο κόσμος.

είναι μεγάλα βίντεο αλλά τα εξηγεί πολύ καλά.

Αν έχεις τη διάθεση πάντως θα σου έλεγα να πάρεις premium να σου δώσει και όσα πράματα έχουν γενικότερα μαζεμένα.

απο και και πέρα αν δεν θέλεις να αφιερώσεις πολλές ώρες πχ 1-2 ώρες την εβδομάδα θα σου έλεγα να μείνεις ΜΟΝΟ με το κανονικό παιχνίδι.

Πάρα πολλοί servers υπάρχουν μόνο με vanilla game χωρίς DLC χάρτες,απλά μένεις με τον βασικό εξοπλισμό./

Δημοσ.

προβλήματα που δεν θα διορθωθούν σε αυτή τη γενιά τουλάχιστον

δες στο youtube το κανάλι του battlenonsense και θα δεις γιατί το κράζει ο κόσμος.

είναι μεγάλα βίντεο αλλά τα εξηγεί πολύ καλά.

Αν έχεις τη διάθεση πάντως θα σου έλεγα να πάρεις premium να σου δώσει και όσα πράματα έχουν γενικότερα μαζεμένα.

απο και και πέρα αν δεν θέλεις να αφιερώσεις πολλές ώρες πχ 1-2 ώρες την εβδομάδα θα σου έλεγα να μείνεις ΜΟΝΟ με το κανονικό παιχνίδι.

Πάρα πολλοί servers υπάρχουν μόνο με vanilla game χωρίς DLC χάρτες,απλά μένεις με τον βασικό εξοπλισμό./

Για 1-2 ώρες την εβδομάδα.. και ίσως λες και πολύ. Θα παίζω κάποιες μέρες μέσα στον χρόνο που θα έχω ελεύθερο χρόνο. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω πολύ, αλλά έχω παίξει ότι FPS έχει κυκλοφορήσει από Wolfenstein 3D/Doom μέχρι σήμερα, αλλά ποτέ multiplayer και το έχω άχτι!

Δημοσ.

όποτε για μένα αρχικά ΜΕΙΝΕ χωρίς DLC Κλπ,ίσως να το βαρεθείς το παιχνίδι με τις μαλακιούλες που έχεις

(μην κοιτάς εμένα που έχω 535 ώρες και Premium,έμαθα να παίζω-ζω με αυτό όταν ξεκίνησα απο το BF3)

Πάρε το παιχνίδια άμα είναι,μπες Multi(έχουμε και ελληνικούς σέρβερ στη γερμανία) και μετά βλέπεις.

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα να παιξω στο 3 ενα td και επεσα σε cheater.Με εριχνε με one shot kill  με την αγαπημενη  class των cheater το support.Σε μια ωρα και 40 λεπτα εχει  421 kills.Δεν μπορω να καταλαβω οι υπολοιποι γιατι δεν κανουν report και τους τρωνε στη μαπα.

Δημοσ.

.Δεν μπορω να καταλαβω οι υπολοιποι γιατι δεν κανουν report και τους τρωνε στη μαπα.

Αυτή η απορία, ειδικά σε εξώφθαλμες περιπτώσεις, θα με βασανίζει πάντα. Άνοιγα και votekick αλλά δεν ψήφιζε κανείς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...