Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω πηγα να παρω τη σημαια που ηταν κοντα στο spawn της ομαδας μου.Οι αλλοι ειχαν καμπερωσει σε εκεινη τη σημαια και επειδη καθομουν πιο πισω  με οχημα για να καθαρισω την περιοχη εφαγα baserape απο οτι ειδα.Αυτο σου λεω οτι δεν υπαρχει θεμα baserape.

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

baserape όχι

τα παιδιά έχουν σαν κανόνα να μην ρίχνεις για τον οποιοδήποτε λόγο απο redzone για να σκοτώσεις αντίπαλο.

οι κανόνες είναι ξεκάθαροι.

συνεπώς ακόμα και στην ίδια ομάδα να είσα με αντμιν και να του εξηγησεις τι γίνεται θα σου πει να φύγεις απο εκει αλλιως kll-kick κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποτε ακυρο το kill που εφαγα.Δεν με νοιαζει απλα το αναφερω γιατι μου φανηκε παραξενο.Θα παιξω μερικα ματς σε κατι servers που επαιζα παλια και μετα διακοπη ξανα.

Tα lmg πιο γρηγορα και απο το mini gun της βαρκας και μενει με 92 health.Για τα jet δεν υπαρχει anti air τιποτα και κανουν οτι θελουν και μιλανε για balance μετα.

Επεξ/σία από gildo
Δημοσ.

Μετα απο καιρο μπηκα λιγο και το ιδιο ξενερωτο game.Να μην ξεχασω να δωσω συγχαρητηρια στον admin των grfs που με εκανε kill για baserape.

Στην Rogue Transmission στην A που είναι ιδιαίτερα κοντά προς το base της μιας ομάδας έφαγα από τους GRFS 3πλο kill επειδή ουσιαστικά έκανα capture...

Morfeakos logic: "Δεν με νοιάζει αφού η ομάδα σου κάνει BR σε είδα μπακάλικα κοντά στην κύρια βάση (αδιαφορόντας για το εάν ήσουν στην Α για capture) φάε kill μιας που είσαι ο top scorer και μου έχεις αλλάξει τα φώτα απ την αρχή του παιχνιδιού"

Aλλά αυτά τα αναγνωρίζω λάθη της ανθρώπινης φύσης δεν περιμένω τίποτα τέρατα σοφίας και σοβαρότητας να κάνουν administration σε server βιντεοπαιχνιδιού. Από την άλλη το πρόβλημα με το συγκεκριμένη ομάδα είναι πως κανόνες υπάρχουν μόνο όταν παίζουν μέλη και θυμούνται να τους εφαρμόσουν μόνο όταν η παραβιάση έχει αποτέλεσμα στο δικό τους παιχνίδι αποκλειστικά. (Πχ No AA redzoning το θυμόμαστε όταν πάρουμε ελικόπτερο και αν)

• Like 1
Δημοσ.

ανοίξαμε και εμείς πάλι 32αρι server με conquest & conquest large σε αυτό το τελειωμένο παιχνίδι :P

σε gportal

Greek Operation Forces %5BGROF%5D

admin είμαι εγώ και άλλα 3 άτομα,από αυτούς θεωρούμε ο πιο αυστηρός :ph34r: ,αλλά αν πάτε σωστά με τα rules(μόλις στηθούν) δεν θα υπάρχει θέμα,έχω ένα θέμα με τους κανονισμούς!

Ελπίζω να γνωρίζετε για το autokicks αλλά και τα admins'kills πότε γίνονται αυτόματα και πότε όχι.

Σας τα λέω από τώρα για να μην παρεξηγούμαστε μετά και μας βρίζετε.

-------

για να με thank me later

http://bf4only.com/battlefield-4-other-news/5-battlefield-4-tweaks-guide-how-to-get-more-performance

αν και το είχα πει και πέρσι δεν ξέρω πόσοι το έχουν δει.

τα multicores στις cpus μας είναι παρκαρισμένα,με αποτέλεσμα να έχουμε μειωμένες επιδόσεις με το συγκεκριμένο παιχνίδι.Κατεβάστε τον unparker τρέξτε τον σαν administrator,διαλέξτε όσες επιλογές σας βγάζει,πατήστε unpark,περιμένετε να τελειώσει,κάντε reboot επιτόπου,και είστε έτοιμοι! Enjoy !

• Moderators
Δημοσ.

Οποτε ακυρο το kill που εφαγα.Δεν με νοιαζει απλα το αναφερω γιατι μου φανηκε παραξενο.Θα παιξω μερικα ματς σε κατι servers που επαιζα παλια και μετα διακοπη ξανα.

Tα lmg πιο γρηγορα και απο το mini gun της βαρκας και μενει με 92 health.Για τα jet δεν υπαρχει anti air τιποτα και κανουν οτι θελουν και μιλανε για balance μετα.

Όλα τα AA που παίρνουν οι παίχτες, αυτό που αφήνουν κάτω και ρίχνει όταν περάσει εναέριο από πάνω, τα διάφορα επίσης AA σε σχεδόν κάθε όχημα;

Ε ρε και να βλέπατε το Battlefield 2...

Δημοσ.

Tι σε κανει να πιστευεις οτι θα θελουμε να παιξουμε στον server σου με σενα admin ?

το ότι είμαι ο αγαπημένος admin ΟΛΩΝ!

ο might one!!

Δημοσ.

ανοίξαμε και εμείς πάλι 32αρι server με conquest & conquest large σε αυτό το τελειωμένο παιχνίδι :P

σε gportal

Greek Operation Forces %5BGROF%5D

admin είμαι εγώ και άλλα 3 άτομα,από αυτούς θεωρούμε ο πιο αυστηρός :ph34r: ,αλλά αν πάτε σωστά με τα rules(μόλις στηθούν) δεν θα υπάρχει θέμα,έχω ένα θέμα με τους κανονισμούς!

Ελπίζω να γνωρίζετε για το autokicks αλλά και τα admins'kills πότε γίνονται αυτόματα και πότε όχι.

Σας τα λέω από τώρα για να μην παρεξηγούμαστε μετά και μας βρίζετε.

Γιατί Normal γμτ???

Δε το μπορώ, δε θα (σας) μπω!

Θα χάσετε πολλά εύκολα kills έτσι που σέρνομαι τον τελευταίο καιρό.

Δημοσ.

Γιατί Normal γμτ???

Δε το μπορώ, δε θα (σας) μπω!

Θα χάσετε πολλά εύκολα kills έτσι που σέρνομαι τον τελευταίο καιρό.

γιατί είμαστε νορμάλιδες και δεν μπορούμε την hardcorιλα :P :P :P :P :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...