greeneye Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 δηλαδη ο απλος assault δε θα ξερει απο που να προφυλαχθει... παντου αλοιφη! ελεος!
Alejandro Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Αστείες προσθήκες... Άκου Hovertank και ιπτάμενα πολυβόλα... Ελπίζω να υπάρξουν servers που θα τα απαγορεύσουν.
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μου κάνανε Voteban για AIMBOT σήμερα εδώ http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/62a4e1d8-cb27-4da7-a6d6-81135428c303/01-BP4U-net-Dragons-Teeth-Propaganda-Pearl-Market-Vote/ δεν ξέρω για σας το ευχαριστήθηκα πάντως,μέχρι και spectator είχε μπεί ένας και το επιβεβαίωσε ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 ρε αν είναι δυνατόν είχα κάνει ενα σκόρ 80κατι-29 και έκλαιγε συνέχεια επειδή ήμουν στην pearl market με MG4 και silencer και τους ρήμαζα στα backrages. έλεος με τον κάθε ανώμαλο.,μέχρι και απο spectator με βλέπει να χάνω σημάδια η να ΜΗΝ σημαδεύω κεφάλια και εκεί να κλαίει ότι κλέβω.Μετά πλακώσανε και οι άλλοι στα !yes και τσούπ,ήρθε :Ρ Ευτύχως είχα πάιξει με τους admins αντιπάλους χτες και γράφτηκα στο BP4u και άνοιξα θέμα,λογικά θα με αναγνωρίσουν τι σκατά :Ρ
Raikkonen86 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Aσε Χρηστο... Ξερουν οτι ειμαστε γαματοι παικτες και προσπαθουν να μας σαμποταρουν... Τα ιδια επθα και εγω 2-3 φορες...
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 δηλαδη ο απλος assault δε θα ξερει απο που να προφυλαχθει... παντου αλοιφη! ελεος!στο bf2 το τσοπερ και το αεροπλάνο είχανε τα καλύτερα φιζιξ!Επείσης ο χάρτης ήταν ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ πιο μεγάλος!Όχι αυτές οι βλακείες που μας δίνουν!Εκεί είχα νόημα να πετάς αεροπλάνο και ελικόπτερο!Μπορούσες να πας πολύ ψιλά! πολύ μακριά,και να κάνεις πολλά stunts με τα ιπτάμενα! Τα λέει και εκείνος για το bf2 στο vid πως ήταν το ελικόπτερο...Και ΑΝ θα το βάλουν,που μακάρι να το κάνουν έστω έτσι το ελικόπτερο! _---- δείτε και αυτόν που φτιάχνει vids τι έχει πειράξει στο bf πάνω και τί κάνει! Και πριν πείτε,ναι δεν παίζεις με pb ON και αυτό!
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει σχεδόν άμεσα το είδε ο admin και με unbannaρε κλασσικά. Αλλα ρε πόστη ήταν και αμερικάνος τι να πω και του λεω τον xfactor/lvlcap/matimio γιατί δεν τους κάνεις report; :Ρ δεν απάντησε κάτι :Ρ πάντως μεγάλη ποποφαρδία σήμερα ό,τι σημάδευα έπεφτε κάτω 5-6 Multi kills απο backrage στο C flag στην pearl market και μετά όροφες και C4. Απο αύριο δεν θα ξέρω να σημαδεύω πάλι :Ρ
nikosggg3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 πως γινεται να παιζω παντα στο ιδιο team με καποιον? γιατι οταν μπαινουμε στον σερβερ μας βαζει στην τυχη
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 πως γινεται να παιζω παντα στο ιδιο team με καποιον? γιατι οταν μπαινουμε στον σερβερ μας βαζει στην τυχηόταν θα πας να μπεις από το bl θα πατήσεις στο όνομα του το κουμπάκι του play και 8α είστε ίδια squad μαζί συνέχεια ακόμα και στα autoballances εαν δεν έχει χώρο στο πρώτο join που θα κάνετε,μόλις αδειάσει κάπου μια θέση,θα μεταφέρει αυτόν που πάτησε το κουμπάκι στην άλλη ομάδα! Προσοχή γιατί συνήθως σε βγάζει από ένα squad και σε πάει μαζί με τον άλλον,και στο κλειδώνει κάποιες φορές μόνο του!
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 πως γινεται να παιζω παντα στο ιδιο team με καποιον? γιατι οταν μπαινουμε στον σερβερ μας βαζει στην τυχη μιας και το ανέφερες,να δω πότε στο Pc θα εφαρμόσουν το squad lock που υπάρχει στις κονσόλες.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 μιας και το ανέφερες,να δω πότε στο Pc θα εφαρμόσουν το squad lock που υπάρχει στις κονσόλες.Τι εννοεις? Υπήρχε να κλειδωνεις την squad με το καλημέρα
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 δεν εννόω αυτό στις κονσόλες έχουν να φτιάξεις squad και να μπεις στον σέρβερ
Πέτρος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Νομίζω πως και στο PC ισχύει, εκτός κι αν ακόμα είναι μόνο στο CTE. edit: In other news... Αυτό που το fire "κολλάει" και δε λειτουργεί όποτε στρέφω το όπλο/κανόνι/minigun/etc πάνω σε συγκεκριμένους παίχτες...με ξεπερνά! Αριστερά και δεξιά του, ρίχνει. Κατευθείαν πάνω του...τπτ... Επίσης...από πότε ξεκίνησαν τα μαχαίρια να μη λειτουργούν πάνω σε τύπους που είναι σε TOW κλπ??? Να είμαι πίσω του, να πατάω το ρημαδόκουμπο και να μου κάνει λούπα και να με δείχνει λίγο πιο αριστερά/δεξιά του! Ούτε καν να μαχαιρώσω τον αέρα!!! Έχω ρίξει αρκετά μαχαίρια σε κόσμο που ήταν σε stationary weapons...άλλαξε πρόσφατα αυτό? Κι επειδή πολλά "περίεργα" έπεσαν σήμερα (τί περίμενα κι εγώ...Παρασκευή είναι), ragequit πρώτη φορά στη gaming ζωή μου και πάμε για ποτάκι. Την καληνύχτα μου και καλή τύχη σε όσους ασχοληθούν με το ...ρδέλο! Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2014 από Πέτρος
gildo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μετα απο καιρο μπηκα λιγο και το ιδιο ξενερωτο game.Να μην ξεχασω να δωσω συγχαρητηρια στον admin των grfs που με εκανε kill για baserape.Οταν πηγαιναμε να παρουμε το flag υπηρχαν 3-4 καμπερωμενοι απο την αλλη ομαδα με c4 και rpg και τρωγαμε τα kill αλλα αυτο δεν θεωρειται camping μαλλον.gg
Xristaras12 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 τι δουλειά έχει το camping με το base rape; στην πρώτη περίπτωση είσαι κάπου συνέχεια και στη δεύτερη ο αντίπαλος δεν έχει σημαία και δεν τον αφήνεις να βγεί απ το redzone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα