Raikkonen86 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Τωρα αρχες Σεπτεμβριου νομιζω... Ερχονται μεγαλες αλλαγες...
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Τωρα αρχες Σεπτεμβριου νομιζω... Ερχονται μεγαλες αλλαγες... οι οποίες είναι; ΝΕΕΣ στολές για όλους και μαχαίρια...ΟΟΟΟΟΟΛΕ! 1
Πέτρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 οι οποίες είναι; ΝΕΕΣ στολές για όλους και μαχαίρια...ΟΟΟΟΟΟΛΕ! Σε βρίσκω τολμηρό...και αισιόδοξο!
Raikkonen86 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 οι οποίες είναι; ΝΕΕΣ στολές για όλους και μαχαίρια...ΟΟΟΟΟΟΛΕ! Θα προσθεσουν ενα κουμπι παραπονων απο οτι ακουσα... 1
Πέτρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Σήμερα που μπήκα, είδα στο bblog ολόκληρο αφιέρωμα στους cheaters και αρκετές υποσχέσεις (FairFight, ban, blah blah blah)! Γέλασα αρκετά μπορώ να πω, περιμένω την "εφαρμογή" για να μπορώ τεκμηριωμένα να βρίσω.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Θα προσθεσουν ενα κουμπι παραπονων απο οτι ακουσα... να θυμιθώ να το κάνω bind στα alt+f4 Σήμερα που μπήκα, είδα στο bblog ολόκληρο αφιέρωμα στους cheaters και αρκετές υποσχέσεις (FairFight, ban, blah blah blah)! Γέλασα αρκετά μπορώ να πω, περιμένω την "εφαρμογή" για να μπορώ τεκμηριωμένα να βρίσω. μας τα έχουν ξαναπει,οι άνθρωποι απλά είναι γελοίοι 2
vassilis018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 να θυμιθώ να το κάνω bind στα alt+f4 μας τα έχουν ξαναπει,οι άνθρωποι απλά είναι γελοίοι αν δεν κάνω λάθος, fairfight υπάρχει στο titanfall?
Raikkonen86 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιδα μια απορια. Αν κατεβασω το cte χανω τα στατιστικα που εχω στο κανονικο?
stathisgtr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιδα μια απορια. Αν κατεβασω το cte χανω τα στατιστικα που εχω στο κανονικο? Oxi δεν χανεις τπτ.Στο στε αρχιζεις παλι απο το μηδεν αλλα ολα ειναι ξεκλειδωτα.Θα ειναι σαν να ξανααρχιζεις το παιχνιδι απο θεμα λεβελ.Θα ειναι σαν να παιζεις αλλο παιχνιδι απο θεμα εμπειριας.Μετα δεν μπορεις να παιξεις στο κανονικο.Τα σερβερ δεν εχουν και πολυ κοσμο αλλα αν βρεις κανενα θα δεις την διαφορα.
Raikkonen86 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μαλιστα. Σκεφτομουνα να το κατεβασω να δω τι παιζει. Να βοηθησω και εγω λιγο ρε παιδι μου στην τελικη...
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 αν δεν κάνω λάθος, fairfight υπάρχει στο titanfall? ναι αυτό το antihack έχει
Xristaras12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μαλιστα. Σκεφτομουνα να το κατεβασω να δω τι παιζει. Να βοηθησω και εγω λιγο ρε παιδι μου στην τελικη... να βοηθήσεις τι; :Ρ αν έχεις-έχετε διάθεση ας το δεις-δείτε. ο τυπάς συνεχίζει να τα λέει ωραία.
Raikkonen86 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν λεω βοηθησω εννοω με το feedback Χριστο. Οτι προβλημα βρισκω να το αναφερω. Αλλωστε για αυτο υπαρχει ο cte.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Hover tanks, walkers... BF2143 το επόμενο BF; 2
MavroManitari Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 H απλά θα δώσουν μια futuristic νότα στο τελευταίο DLC του παιχνιδιού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα