Προς το περιεχόμενο

Battlefield 4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι σπαστικο ρε φιλε...

Εχουμε γ@μηθει στα bugs και στα προβληματα...

Και απο πανω ριχνουν και ακυριες... Σημερα ηταν απο τις λιγες φορες που καταφερα να μπω σε σερβερ και να μην με πεταξει για καποιον ηληθιο λογο ( something went wrong) οποτε να ξαναμπαινω δυο και τρεις φορες μετα... Και εκει που εχω ενα καλο match στην metro ξαφνικα γεια σας... 

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι σπαστικο ρε φιλε...

Εχουμε γ@μηθει στα bugs και στα προβληματα...

Και απο πανω ριχνουν και ακυριες... Σημερα ηταν απο τις λιγες φορες που καταφερα να μπω σε σερβερ και να μην με πεταξει για καποιον ηληθιο λογο ( something went wrong) οποτε να ξαναμπαινω δυο και τρεις φορες μετα... Και εκει που εχω ενα καλο match στην metro ξαφνικα γεια σας... 

ειναι αλλα τι να κανεις τι στιγμή που μιλάμε για παιχνιδι κ υπολογιστές που όσο καλα κ να το έχουν φτιάξει ασχετως αν αυτο δεν ειναι τετοιο παιχνιδι κ ειναι γεματο προβληματα οπως ολοι ξερουμε.Αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι μπορει να crasharei ο σερβερ κ για αγνωστο λογο στα καλα καθούμενα γιατι ολοι ξερουμε ποσο απροβλεπτοι ειναι οι υπολογιστες κ οτι κ αυτοι βαρανε ψυχολογικα.

Δημοσ.

Τεσπα...

Αλλο περιεργο σημερα...

Μετα την γνωστη κατασταση μπηκα ξανα σε σερβερ μετρο... Το θεμα ειναι οτι με μεχρι να φτασω στα 30 kills ειχα παρει 2 lvl!!!!!!!!!!

Χθες το μεσημερι εφτασα 97 και σταματησα... Σημερα που αρχισα ημουνα 97 ακομα, στην αρχη κιολας!!!! Τωρα ειμαι κατα καποιον διαστημικο λογο 99... Και στο battlelog που βλεπω τα lvl το 98 για καποιον λογο δεν υπαρχει, σαν να εγινε skip... Και δεν εκανα και τοσο τρομερα να match να πεις τρελαθηκε το συστημα και αρχισε να δινει free lvls!!!!!!!!

Τωρα καινουργιο bug ειναι???? Εγω ειμαι γκαβος???? Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!

Δημοσ.

double xp λόγω του ρεσταρτ υποθετω κ παιζει να μπήκες σε σέρβερ με πολυ xp αλλιως αυτο που ειπες σηκωνει κ ποδια ψηλά.

Δημοσ.

Ναι το double exp 'υπήρχε πριν το maintenance αλλά αυτόδεν δικαιολογεί το skip του 98 lvl! Όσο exp και να πήρα αποκλείεται να έφτανε για να ανεβω δύο lvl μέσα σε ούτε 20 λεπτά!!!

Δημοσ.

υπάρχουν σερβερ που δινουν τρελο xp εγώ έχει τυχει να παρω ετσι 2 lvl μπορεί να έτυχε αυτο κ απλα να μην είδες την ωρα του παιχνιδιου οτι πήρες lvl ασε που μερικές φορές κολλάει κ δεν το πετάει καθόλου εν ώρα παιχνιδιού.Τεσπα μικρή σημασία έχει αφου ούτως η άλλως δεν λέει τίποτα το lvl.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το double exp 'υπήρχε πριν το maintenance αλλά αυτόδεν δικαιολογεί το skip του 98 lvl! Όσο exp και να πήρα αποκλείεται να έφτανε για να ανεβω δύο lvl μέσα σε ούτε 20 λεπτά!!!

Ναι καλά παίξε μια ματσάρα με +100% XP Boost την ώρα που είναι Double XP active να δεις κάθε χάρτη και lvl..

Δημοσ.

Οχι ρε boost ειχα 25αρι ως συνηθως  γιατι εχουν μαζευτει υπερβολικα πολλα και θελω να τα τελειωνω!!!!!!!

Ξαναλεω παντως οτι λβλ 98 δεν πηγα ποτε. Πηγα κατευθειαν λβλ 99... Οσο boost και να ειχα παραληψη λβλ δεν μπορει να γινει...

Δημοσ.

Οχι ρε boost ειχα 25αρι ως συνηθως  γιατι εχουν μαζευτει υπερβολικα πολλα και θελω να τα τελειωνω!!!!!!!

Ξαναλεω παντως οτι λβλ 98 δεν πηγα ποτε. Πηγα κατευθειαν λβλ 99... Οσο boost και να ειχα παραληψη λβλ δεν μπορει να γινει...

Δεν ξέρω μου θυμίζεις εποχές COD MW που μπήκα σε έναν σέρβερ και ένας AsTaKoS ήταν ο Admin και ήταν όλα σπασμένα (τα όπλα είχαν άπειρες σφαίρες/τα C130 είχαν στα μεγάλα κανόνια fire rate ενός SMG και το ομορφότερο όταν βγήκα από τον σερβέρ πέρασα κανα τέταρτο στο unlock screen γιατί ξεκλείδώσε ΤΑ ΠΑΝΤΑ (μετάλλια/ribbons/emblems/κλπ)

• Like 1
Δημοσ.

θα σου έδινα το δικό μου μισοτιμής αλλα έχω κ αλλα πράματα στο origin.

τι έχω χάσει αυτές τις μέρες;

έχω πρόβλημα με το ίντερνετ+τηλέφωνο και ήρθαν μετα απο 3 μέρες οι τεχνικοί της 4νετ για να μου πουν ότι είναι θεμα της περιοχής και θα ειδοποιηθεί ο οτε.

τεσπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...