stathisgtr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Καταλαβα... OP του κερατα? αυτοματο ειναι.οχι pumb action.γεμισμα πολυ γρηγορο.
Xristaras12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 saiga και βλεπω μυαλα να πεταγονται. να μαι κ εγώ μετά απο 4 μέρες με πρόβλημα στη γραμμή(και ακόμα έχω) η saiga ρίχνει πιο αργά απο την DVB παρ όλα αυτα είναι σχεδόν τα ίδια με μεγαλύτερο γεμιστήρα υπερ της δεύτερης.
icenex Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 QBS είναι OP.Ειναι νουμποshotgun οπως την αποκαλει πολυς κόσμος γιατί σκοτώνεις πολυ ευκολα.
Raikkonen86 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε σεις τι εγινε????? Με πεταξε απο σερβερ την ωρα που επαιζα λγοντας μου could not join server... Διαγραφηκαν ολα τα favourites και τα filters που ειχα... Εγαμηθηκε το συμπαν... EDIT:Επανηλθαν ολα. Πρεπει να ηταν γενικο το συμβαν γιατι πολλοι που ρωτησα το ιδιο τους συνεβη... Μαλλον επεσε κανα hack, αλλιως δεν εξηγηται να πεσουν ολοι οι σερβερ ταυτοχρονα...
Alejandro Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε σεις τι εγινε????? Με πεταξε απο σερβερ την ωρα που επαιζα λγοντας μου could not join server... Διαγραφηκαν ολα τα favourites και τα filters που ειχα... Εγαμηθηκε το συμπαν... EDIT:Επανηλθαν ολα. Πρεπει να ηταν γενικο το συμβαν γιατι πολλοι που ρωτησα το ιδιο τους συνεβη... Μαλλον επεσε κανα hack, αλλιως δεν εξηγηται να πεσουν ολοι οι σερβερ ταυτοχρονα... Η συνομοσιολογία θα σε φάει! Maintenance γίνεται, το hack πού κολλάει;
stathisgtr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε σεις τι εγινε????? Με πεταξε απο σερβερ την ωρα που επαιζα λγοντας μου could not join server... Διαγραφηκαν ολα τα favourites και τα filters που ειχα... Εγαμηθηκε το συμπαν... EDIT:Επανηλθαν ολα. Πρεπει να ηταν γενικο το συμβαν γιατι πολλοι που ρωτησα το ιδιο τους συνεβη... Μαλλον επεσε κανα hack, αλλιως δεν εξηγηται να πεσουν ολοι οι σερβερ ταυτοχρονα... Να σε φανε θελουνε.Εισαι πολυ καλος,γιαυτο.
Raikkonen86 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ξερω γω ρε παιδια?? Με αυτο το game δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για τπτ... Ρωτησα 6-7 ατομα που ηταν μεσα εκεινη την στιγμη κανεις δεν ηξερε για Maintenance... Ουτε ειδα καποιο μηνυμα στο battlelog... Συνηθως οταν ειναι να κανουν Maintenance εχει καποιο μυνημα οπως οταν εχει double exp πχ... EDIT: Το ανακοινωσαν την ωρα που επαιζα... Αντι να ειδοποιησουν απο την προηγουμενη οτι θα γινει Maintenance... Μακακες 1ης κατηγοριας στην ea...
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ξερω γω ρε παιδια?? Με αυτο το game δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για τπτ... Ρωτησα 6-7 ατομα που ηταν μεσα εκεινη την στιγμη κανεις δεν ηξερε για Maintenance... Ουτε ειδα καποιο μηνυμα στο battlelog... Συνηθως οταν ειναι να κανουν Maintenance εχει καποιο μυνημα οπως οταν εχει double exp πχ... EDIT: Το ανακοινωσαν την ωρα που επαιζα... Αντι να ειδοποιησουν απο την προηγουμενη οτι θα γινει Maintenance... Μακακες 1ης κατηγοριας στην ea... γιατί μακακες;Γω πχ που δεν έπαιζα,το είδα και ειδοποιήθηκα!Όπως και άλλοι Λες να τους πούμε πότε παίζεις και πότε όχι να το ξέρουν τα παιδιά; Να λέμε και κανα λογικό που και που
Raikkonen86 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι λογικο να κανεις Maintenance χωρις πριν να εχεις ειδοποιησει?????? Μην τρελαθουμε κιολας τωρα... Αυτα τα λεμε απο την προηγουμενη μερα να ξερει ο κοσμος... Οχι την ωρα που παιζουν χιλιαδες ατομα... EDIT: Επειδη παρατηρω ενα υφακι που μου την δινει λιγο, εγω δεν μιλαω για τον ευατο μου. Ουτε ηθελα να ειδοποιησουν προσωπικα εμενα. Μιλαω για μενα ΚΑΙ για ολους τους υπολοιπους που δεν ειχαν ιδεα οτι θα γινει Maintenance... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 μα εσύ μη μας τρελάνεις,γίνεσαι παράλογος τώρα νομίζω Ειναι λογικο να κανεις Maintenance χωρις πριν να εχεις ειδοποιησει??????Μην τρελαθουμε κιολας τωρα...Αυτα τα λεμε απο την προηγουμενη μερα να ξερει ο κοσμος... Οχι την ωρα που παιζουν χιλιαδες ατομα... μα να ειδοποίησαν,και το είδαμε εμείς που δεν παίζουμε. BF4 MULTIPLAYER WILL BE OFFLINE FOR A FEW MINUTES PER PLATFORM TODAY DUE TO MAINTENANCE. WE APOLOGIZE FOR ANY INCONVENIENCE. Δεν γίνεται να βολεύει τον καθένα πότε θα αρχίσει το maintenance.Ίσως να το έκαναν πιο αργά,αλλά για Αμερική είναι αργά,αλλά και για Ευρώπη ο κόσμος είναι στην δουλειά/σχολές,αν παίζει το 1/3 που παίζει τα βράδια,λογικό να γίνεται τώρα.Μη τρελαίνεσαι
Raikkonen86 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε συ ειδοποιησαν δε λεω, ηταν τελειως ακυρη η στιγμη ομως... Εγω λεω οτι πρεπει απο την προηγουμενη μερα να βγαζουν ανακοινωση για το Maintenance και τις ωρες που θα γινει στην Ευρωπη-Αμερικη-Αυστραλια κλπ... Εγω οταν με πεταξε νομιζα ηταν θεμα δικο μου αλλα μετα ειδα ολους τους φιλους που ηταν μεσα εκτος παιχνιδιου και λεω τι διαολο ολους μαζι μας πεταξε... Οποιον ρωτουσα δεν ειχε ιδεα για Maintenance... Εσυ το βρισκεις σωστο τοσος κοσμος να μην εχει ιδεα οτι θα γινει καποια συντηρηση στους σερβερς????
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε συ ειδοποιησαν δε λεω, ηταν τελειως ακυρη η στιγμη ομως... Εγω λεω οτι πρεπει απο την προηγουμενη μερα να βγαζουν ανακοινωση για το Maintenance και τις ωρες που θα γινει στην Ευρωπη-Αμερικη-Αυστραλια κλπ... Εγω οταν με πεταξε νομιζα ηταν θεμα δικο μου αλλα μετα ειδα ολους τους φιλους που ηταν μεσα εκτος παιχνιδιου και λεω τι διαολο ολους μαζι μας πεταξε... Οποιον ρωτουσα δεν ειχε ιδεα για Maintenance... Εσυ το βρισκεις σωστο τοσος κοσμος να μην εχει ιδεα οτι θα γινει καποια συντηρηση στους σερβερς???? ααααααααααααααααααααα,κατάλαβα τί λες.. Εεε μπορεί να ξύπνησαν με κ*λες και είπανε,τί να κάνουμε τί να κάνουμε;ααα άντε ας πειράξουμε λίγο τους σερβερς. Εεεεμμμ γιαυτό παίζουμε σοβαρά παιχνίδια,από σοβαρές εταιρίες,και όχι τέτοιες γυφτιές που θέλουν άλλα 60€ τώρα για κάτι που δεν είναι καν bf..
icenex Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε συ ειδοποιησαν δε λεω, ηταν τελειως ακυρη η στιγμη ομως... Εγω λεω οτι πρεπει απο την προηγουμενη μερα να βγαζουν ανακοινωση για το Maintenance και τις ωρες που θα γινει στην Ευρωπη-Αμερικη-Αυστραλια κλπ... Εγω οταν με πεταξε νομιζα ηταν θεμα δικο μου αλλα μετα ειδα ολους τους φιλους που ηταν μεσα εκτος παιχνιδιου και λεω τι διαολο ολους μαζι μας πεταξε... Οποιον ρωτουσα δεν ειχε ιδεα για Maintenance... Εσυ το βρισκεις σωστο τοσος κοσμος να μην εχει ιδεα οτι θα γινει καποια συντηρηση στους σερβερς???? Όντως εισαι υπερβολικός προφανώς κάτι τους έτυχε κ επρεπε να κανουν ενα ρεσταρτ τους σερβερ για αυτο ειπαν οτι θα ειναι για λιγα λεπτα off πως ειναι δυνατον να ξερουν κ να μαντεψουν πραγματα απο την προηγουμενη μερα για να εχεις εσυ ανακοινωση μπορει αυτο να έγινε κ εξάλου ειναι για λίγα λεπτά δεν χάθηκε ο κόσμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα